- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Ay çok duygulandim canım ya, çok tatlısınKim bilirdi ki listeria ilk önce doğuracak Kemal Ata en erkenci bebek olacak :)
Minnoşun yanında Allah'a şükür ne merak dolu gğnler yaşamışız ya :)
Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)
Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)
Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)
O güzel Hiracık nelerde yaşatmış böyle sana şimdi doya doya Hiroşu yesen yesen doymassın di mi :)
Yavuz kuşun bu hallerini düşümürken şimsi boncuk boncuk yanında sana bakması daha pahabiçilmez değil mi :) Bu günleri anmak çok hoşuma gitti :)
O zamanda kiloyla problemin yokmuş uyuzcum :))
Tbt yapayım dedim ay o günleri özlemişim başımıza neler geleceğini bilmeden naıslda kaynatmışız :))
Toplamda 14 kilo. Yine iyi yaa
Nerden nereye geldik di mi? Bunlar da tarihe not olarak kaldı
Bugün için not düşüyorum tarihe: Bebişimin 2 gündür huyu değişti. Çığlık çığlığa ağlıyor, uyumamak için kendini yırtıyor. İmdat S.O.S
Sonra bu yazıyı okuyup "ne günlerdi be" demek istiyorum