2015 Ekim Anneleri

Benim de oğlum 12 yaşında o tedavisiz normal oldu çok şükür öyle bir hamileliğim vardı ki bisiklet sürer eşimle hız motoru ile gezerdik . 5 aylıkken tatile gittik agua parklardan kaydım son güne kadar koltukları kaldırır altlarını siler camlara merdivenlerle duvarlara tırmanırdım. Ama 2. Bebeği oğlum 5 yaşına geldi istemeye başladık 7 yıldır kısmet olmadı. Artık tedavi ile hamile kalmanın bir para tuzağı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki rabbim nasip etti. İlkinde doğuma giderken çok stresliydim eşim ve annesine çok kırıldım daha 20 yaşındaydım bunda hiç kıymet bilmediniz allah 2. Yi Aratsında o zaman görün demiştim çok af diledim rabbimden akılsızlık etmişim cahillik işte nasıl kırıldıysam artık ama acısını bende çektim. Eşimde ilkinde gösteremediği bütün ilgiyi bu hamileliğimde gösteriyor elim sıcak sudan soğuk suya değmiyor annem var evde yardımcı bayan var ama sürekli tedirginiz . Çok uzun oldu inşallah sağlıklı desinde kalkıyım artık hepimize bu kadar işkence yeter inşallah yine herşeyin hayırlısını tabii ki yüce rabbim bilir .

CAnım bazı şeylerin değerini insanlar cahilken anlamıyorlar belli bir olgunluğa erişince anlaşılıyor bende ilk hamileliğimde annem bakmıştı 9 ay yani eşim hiç nazımı çekmemişti doğumdan sonrada hep annem ilgilendi bunda şimdi ikimiz varız sen bana destek olucaksın dedim eşimde o zamanlar toydu cahildi şimdi üzerime titriyor zaman herseyin ilacı.insallah hersey yolunda gider benim ilk hamileligim hep yatarak gecti cok dua ettim birdaha hamile kalirsam normal insanlar gibi gecirmek istiyorum diye insallah hep böyle gider bi de midem düzelse

İnşallah canım rabbim sıkıntı vermesin rahat hamilelik geçirelim. Geçmişteki sıkıntılar hep gençlik hatalarıymış kesinlikle haklısın. Mide sıkıntın 11 -12 haftalarda yok olur inşallah çünkü çevremde sıkıntı çekenler hep o dönemde rahatladılar. Benden 2 ay önde çok yakın arkadaşım var evinde yemek pişmedi 11. Haftaya gelinceye kadar herşeyden tiksindi ama bıçak gibi kesildi çok şükür diyor. Ben hiç yaşamadım çok şükür bir kaç gün midem kötü olacak gibi oldu o bile çok halsiz bırakmıştı bünyemi allah yardımcın olsun inşallah..

Slm kizlar. Yeni gelenler hayirli olsun nasil gidiyor bakalim.göbekler ne alemde. Benim cok sis. Daha 10. Haftada nie boyle anlayamadim.goren 4 aylik sanar.

Çok bi göbek yok bende, beli geniş pantolonlar giyiyorum, çalıştığım için beli rahat olsun dedim. Dışardan kesinlikle farkedilen bişi yok. Büyümesi için gün sayıyorum resmen.

Sabah sabah çok güzel bir ders oldu bana, teşekkür ederim. Ne kadar güzel anlatmışsın. Gerçekten sözlerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Allah yardımcın olsun ama artık kötü düşünme her şey çok güzel olacak. :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

Hayırlı olsun canım, karın çatlağı için daha dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm. Sebamed'in karın çatlağı için hamilelere özel bi kremi varmış, fiyatı çok uygun geldi bana. Bi de lierac diye bi krem var ondan da herkes çok memnun ama fiyatlar 150 TL falan bilmiyorum bana gereksiz geldi ama henüz tam karar vermiş değilim bende. Şimdiden sürekli nemli tutmakta fayda var bence.

Amin rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok dikkat etmemiz gerekiyor gerçekten o acıyla konuşmam dua yerine geçmiş ogünlerde beni kırıp üzen herkes seferber oluyor etrafımda yıllardır arkamızdan dualar ediyorlar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin bundan sonra dualarım hep bu yönde artık çok daha dikkatliyim konuşurken üzgün anlarımda edilen duaların daha çabuk kabul olduğunu anladım ne kadar üzgün olsamda sözlerim hep güzel dilekler içeriyor. Dualarınızı bekliyorum cuma doktor muayenem var güzel haberlerle dönmek istiyorum bebeğimi hiç hissetmiyorum, kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum ..

Bende aynı şekildeydim kıyafetlerim hiç olmuyordu psikolojim bozulmuştu daha ilk haftalardan böyle olursa ben çok kötü olacağım diye ama sanırım şişlik varmış şuanda daha normal karnım
Tup bebekten mi kaynaklanio bilemedim. Ben cok şişim.goren hemen anliyor yani daha 10. Haftada.

merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık gebeyim. aşırı derecede gün boyu devam eden bulantılarım ve ara sıra kusmalarım var. sizler de durum nasıl ?

Merhabalar.. İnşallah Allah izin verirse hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı.. Crinone jelden dolayı benim de karnım çok şiş. 3 aylık gibiyim. Ama bu hoşuma gidiyor iştahsızlık var. Ara öğünler zulüm geliyor gerçekten

Tup bebekten mi kaynaklanio bilemedim. Ben cok şişim.goren hemen anliyor yani daha 10. Haftada.
Olabilir canım rahat ol gerçekten bu hafta daha normal benim karnım kullanılan ilaçların şişliği vardır belkide vücut zamanla kurtuluyor sanki hormon ilaçlarının etkisinden

Jel aynı şekilde bende de çok rahatsızlık veriyor içerde birikmiş posa şeklinde muayene sırasında doktorum temizledi. Eğer doktorunuzun ilgisini çekmedi ise siz rica edin çok rahatlatıyor. Vajinal ultrason ile muayene yapmıyorsa bilemez .

Evet sadece 1 hafta yaşadım o çökelek gibi tortunun birikmesi ve geri gelmesini. Ama wc de çok kolay temizleniyor.. Çok şükür problem olmadı şimdiye kadar muayenelerimde. Zaten o tortunyn oluşmaması için bol bol yürümek gerekiyor.. Jelden sonra uzun süre yürüyün demişti dr um.daha iyi dagılır ve emilirmiş. O hafta zaten çok hareketsiz kaldığım bir haftaydı ve dediği gibi tortu oldu.. Neyseki 2 hafta sonra bitiyor kullanımı..

Benim hamileliğim sıkıntılı geçiyor lekelerim var o yüzden cuma kontrolüm var bırakabilecek miyim bilmiyorum . Günde 2 kez kullanıyordum 1 e indirdik siz kaç kez kullanıyorsunuz? Lekelerden dolayı çok ayakta kalmıyorum 10-15 dk yürümen yeterli demişti dr o şekilde kullanıyorum yaklaşık 3 aydır

benim cildim kuru olduğu için ve hali hazırda kalçamda çatlaklarım olduğu için doktor hamileliğin en başından beri nemlendirmeye başlamam için uyardı. çok kilolu olmamama rağmen(58 kiloyum-163 boy) yine de olmuştu. ben bu hafta saf zeytinyağı sürmeye başladım. hem göğüslere hem karın kısmına. zaten çok çabuk emiliyor. umarım faydasını görürüz

Valla o kadar hormon aldik sistik. dun bebegimiz hareket etti.ultrasonda gorduk. O kadar guzel bisey ki herseye deger.

Arkadaşlar az önce doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yaramaz gayet iyiydi. Tabi cinsiyet için çok erken göremedik onu, ikili test için 13. haftada gidicem tekrar inşallah hep böyle iyi gider. Sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah... Maşalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…