- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Kesinlikle haklısınız . Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla .. Yarında ben gideceğim kontrole inşallah mutlu dönerim dualarınızı bekliyorum sevgiler...Valla o kadar hormon aldik sistik.dun bebegimiz hareket etti.ultrasonda gorduk. O kadar guzel bisey ki herseye deger.
Amin canım maşallah gözün aydın yarında ben gideceğim zaman geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım. Rabbim banada güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar az önce doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yaramaz gayet iyiydi. Tabi cinsiyet için çok erken göremedik onu, ikili test için 13. haftada gidicem tekrar inşallah hep böyle iyi gider. Sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah... Maşalahhh
Amin canım maşallah gözün aydın yarında ben gideceğim zaman geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım. Rabbim banada güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah[/QU
Hadi bakalım sende git gel haberlerini bekliyorum. Şu an senin için dua ediyorum:)
AMİNNNNArkadaşlar az önce doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yaramaz gayet iyiydi. Tabi cinsiyet için çok erken göremedik onu, ikili test için 13. haftada gidicem tekrar inşallah hep böyle iyi gider. Sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah... Maşalahhh
Ben de günde 2 defa kullanıyorum. Sanırım 10 gün sonra bitiyorBenim hamileliğim sıkıntılı geçiyor lekelerim var o yüzden cuma kontrolüm var bırakabilecek miyim bilmiyorum . Günde 2 kez kullanıyordum 1 e indirdik siz kaç kez kullanıyorsunuz? Lekelerden dolayı çok ayakta kalmıyorum 10-15 dk yürümen yeterli demişti dr o şekilde kullanıyorum yaklaşık 3 aydır
Maşallah çok şanslıymışınız rabbim çok uğraştırmadan nasip etmiş . İnşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız. Dualarınızı bekliyorum yarın kontrolüm var güzel haberlerle dönmek istiyorum doktordan.Selam kızlar. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmemizi diliyorum. Bundan 3 yıl önce 6 haftalık hamile iken bir düşük yaşamıştım. Allah kimseye yaşatmasın. Sonrasında uzun bir ara bebek düşünmedik. Bir müddet kadar korunmayı bıraktık fkat ham,le kalmadım.Daha sonra Dr. a kontrole gittik ve bana clomid verdi. Adet döneminin 2. günü başlayıp 5 gün içeceksin eğer 3 Ay içinde hamile kalmazsan başka bir yöntem uygularız dedi ve ilacı ilk kullanışta hamile kaldım. Şu an 8 Haftalık hamileyim. Kısmetse takvim Ekim sonu doğum gösteriyor. Bakalım hayırlısı.
CANIMM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM RABBİM EMANETLERİNİ KORUSUN İNŞALLAH.. ALLAHA EMANETSİNN..Maşallah çok şanslıymışınız rabbim çok uğraştırmadan nasip etmiş . İnşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız. Dualarınızı bekliyorum yarın kontrolüm var güzel haberlerle dönmek istiyorum doktordan.
Amin canımmm ... İnşallah güzel haberlerle dönerim çok heyecanlıyım bu sefer ..CANIMM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM RABBİM EMANETLERİNİ KORUSUN İNŞALLAH.. ALLAHA EMANETSİNN..
Hiç duymadım canım afiyet olsun şifa olsun bebişine rabbim korusun bir şey olmaz inşallah..KIZLAR BOL SARIMSAKLI YOĞURTLU MAKARNA YEDİM PİS BOĞAZIM PİŞMAN OLDUM SARIMSAK KANAMA YAPARMI ETEKLERM TUTUSTUUUU
Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Bizlerde dua bekliyoruz inşallah. Akıntıyı sıkıntı etme bende ve çevremde hamile olan diğer atkadaşlarımda da oldu . Birde doktoruna çekinmeden herşeyi sorabilmelisin onlar için çok doğalArkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.
Benim affınıza sığınarak bir sorum olacaktı. Ben 8+6 hamileyim çok şükür. Son zamanlarda akıntım felaket arttı ve sümüksü akıntı,bazen korkudan ağlayasm bile geliyor ters bir durum vardır diye. Doktorum Erkek olduğu üçin bu ayrıntıları sormaya çekiniyorum açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı aranızda, acaba folik asitin bi etkisi olabilir mi ? Tekrardan özür diliyorum arkadaşlar ama size sorarak en azından içimi rahatlatırım dedim..
Dualar için çok teşekkür ederim ay duygusallık hat safhada sanırım okuyunca içim ürperdi sanki bir lütuf hiç tanımadığın kişiler senin için dua ediyor sen onlar için ediyorsun. Gözlerim dolu dolu yazdım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ..aslibek17
Selam kızlar. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmemizi diliyorum. Bundan 3 yıl önce 6 haftalık hamile iken bir düşük yaşamıştım. Allah kimseye yaşatmasın. Sonrasında uzun bir ara bebek düşünmedik. Bir müddet kadar korunmayı bıraktık fkat ham,le kalmadım.Daha sonra Dr. a kontrole gittik ve bana clomid verdi. Adet döneminin 2. günü başlayıp 5 gün içeceksin eğer 3 Ay içinde hamile kalmazsan başka bir yöntem uygularız dedi ve ilacı ilk kullanışta hamile kaldım. Şu an 8 Haftalık hamileyim. Kısmetse takvim Ekim sonu doğum gösteriyor. Bakalım hayırlısı.
KIZLAR BOL SARIMSAKLI YOĞURTLU MAKARNA YEDİM PİS BOĞAZIM PİŞMAN OLDUM SARIMSAK KANAMA YAPARMI ETEKLERM TUTUSTUUUU
Gözünaydın canım bende bugün gidicem insallah bizde hareket ettigini görürüz :)Valla o kadar hormon aldik sistik.dun bebegimiz hareket etti.ultrasonda gorduk. O kadar guzel bisey ki herseye deger.
Canım bebegin hayirli olsun bu tür akıntılar hamilelikte normal bence rahat olArkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.
Benim affınıza sığınarak bir sorum olacaktı. Ben 8+6 hamileyim çok şükür. Son zamanlarda akıntım felaket arttı ve sümüksü akıntı,bazen korkudan ağlayasm bile geliyor ters bir durum vardır diye. Doktorum Erkek olduğu üçin bu ayrıntıları sormaya çekiniyorum açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı aranızda, acaba folik asitin bi etkisi olabilir mi ? Tekrardan özür diliyorum arkadaşlar ama size sorarak en azından içimi rahatlatırım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?