- 31 Ocak 2015
- 350
- 274
- 43
- 37
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
. Âmin canım. İnşallah kontrolün güzel geçer.Maşallah çok şanslıymışınız rabbim çok uğraştırmadan nasip etmiş . İnşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız. Dualarınızı bekliyorum yarın kontrolüm var güzel haberlerle dönmek istiyorum doktordan.
Hoşbulduk canım. Âmin inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bak burada çok kalabalığız birbirimize tecrübelerimizi ve gelişmelerimizi aktaracağız. Hoş geldin.
Walla ben de merak ettim bir an önce girse fena olmazBatuhanannesi senin kontrolün nasıl geçti hersey yolundamı ?
Ay canım çok şükür herşey yolunda 2. Kese küçülmüş yok olmak üzere pruloton iğnem vardı hafta da bir vurulma artık dedi,crinone jel kullanıyordum onuda kutuda 3-4 adet var bitsin bırak dedi. Birde %50 erkek dedi :)) vajinal ultrasonu bir sonraki muayenede bırakıyoruz çok şükür oğlumda gelsin o zaman bir dahaki sefere kardeşini görmeye dedim. Gerek yok büyüsün iyice bebiş Allh korusun aksi birşey oluverirse neden etkilensin ki çocuk dedi. Oğlum sadece ultrason resimleri ile kalacak sanırım bir süre daha sizin doktorunuz ne güzel görüştürmüş abi kardeşi. Eşim çok mutlu eli kolu oynayıp duruyordu ekranda doktordan sonra iş yerine gitti maşallah saat başı arıyor kuzum nasıl diye. İlk oğluşumda çok acemiymişiz gerçekten herşeyin tadını yeni çıkarıyoruz biz rabbim utandırmasın hepimizin evladını korusun sağlıcakla kavuştursun bizlere inşallah canım. Uzun oldu bir çırpıda hepsini yazdım dualarım sizinle sevgilerBatuhanannesi senin kontrolün nasıl geçti hersey yolundamı ?
M mevzeyAy canım çok şükür herşey yolunda 2. Kese küçülmüş yok olmak üzere pruloton iğnem vardı hafta da bir vurulma artık dedi,crinone jel kullanıyordum onuda kutuda 3-4 adet var bitsin bırak dedi. Birde %50 erkek dedi :)) vajinal ultrasonu bir sonraki muayenede bırakıyoruz çok şükür oğlumda gelsin o zaman bir dahaki sefere kardeşini görmeye dedim. Gerek yok büyüsün iyice bebiş Allh korusun aksi birşey oluverirse neden etkilensin ki çocuk dedi. Oğlum sadece ultrason resimleri ile kalacak sanırım bir süre daha sizin doktorunuz ne güzel görüştürmüş abi kardeşi. Eşim çok mutlu eli kolu oynayıp duruyordu ekranda doktordan sonra iş yerine gitti maşallah saat başı arıyor kuzum nasıl diye. İlk oğluşumda çok acemiymişiz gerçekten herşeyin tadını yeni çıkarıyoruz biz rabbim utandırmasın hepimizin evladını korusun sağlıcakla kavuştursun bizlere inşallah canım. Uzun oldu bir çırpıda hepsini yazdım dualarım sizinle sevgiler
Ay canım çok şükür herşey yolunda 2. Kese küçülmüş yok olmak üzere pruloton iğnem vardı hafta da bir vurulma artık dedi,crinone jel kullanıyordum onuda kutuda 3-4 adet var bitsin bırak dedi. Birde %50 erkek dedi :)) vajinal ultrasonu bir sonraki muayenede bırakıyoruz çok şükür oğlumda gelsin o zaman bir dahaki sefere kardeşini görmeye dedim. Gerek yok büyüsün iyice bebiş Allh korusun aksi birşey oluverirse neden etkilensin ki çocuk dedi. Oğlum sadece ultrason resimleri ile kalacak sanırım bir süre daha sizin doktorunuz ne güzel görüştürmüş abi kardeşi. Eşim çok mutlu eli kolu oynayıp duruyordu ekranda doktordan sonra iş yerine gitti maşallah saat başı arıyor kuzum nasıl diye. İlk oğluşumda çok acemiymişiz gerçekten herşeyin tadını yeni çıkarıyoruz biz rabbim utandırmasın hepimizin evladını korusun sağlıcakla kavuştursun bizlere inşallah canım. Uzun oldu bir çırpıda hepsini yazdım dualarım sizinle sevgiler
2. Kesemiz duruyordu kahverengi lekelenmelerim vardı sanırım o yüzden bakıyor canım alttan çok rahatsız edici gerçekten tedavi sürecinde bıkmıştım zaten sürekli yumurta kontrolü,hiteroskopi,transfer neyse artık bitiyor inşallah. Tahmin evet canım doğru sağ taraftaydı ultrasonda bebişÇok güzel şükür herşey yolunda ne çabuk söyledi cinsiyeti ilk senden geldi tahmin darısı. Başımıza hep böyle sevinmiş gelin inş. doktordan neden alttan muayene ediyor hala anlamadim 8 haftalık ultrason da bebis ne taraftaydi tuttu mu dedikleri merak ettim
valla ben sabahları genelde kusuyorum gün boyu bulantım oluyo en çok öğlen yemek yiyorum diğer öğünler pek bişey yiyemiyorum. sürekli açım ama bulantı yememe izin vermiyor aynı kilomdayımKızlar 9 haftalik hamileyim 2 kilo aldimm nasıl besleniyorsunuz sadece sabahlari kusuyorum sonra gün boyu hiç bulantı olmadığı için yiyorumnn
Canim gözünaydın çok sevindim iyi olduguna ban sana demistim kese kendiliginden kayboluyor diye artik bi sonraki kontrole abisinide götürürsünüz onlar icin cok mutlu bir an o an bizimki hala etkisinde:) birde doktorun %50 erkek demiş zaten yarı yariya kız veya oglan olma ihtimali hani zaten %50 erkek %50 kız olucak anlatabildimmi %50nin üzerinde bir deger verseydi anlardim neyse saglikli olsunda hayirli evlat olsunlar :)Ay canım çok şükür herşey yolunda 2. Kese küçülmüş yok olmak üzere pruloton iğnem vardı hafta da bir vurulma artık dedi,crinone jel kullanıyordum onuda kutuda 3-4 adet var bitsin bırak dedi. Birde %50 erkek dedi :)) vajinal ultrasonu bir sonraki muayenede bırakıyoruz çok şükür oğlumda gelsin o zaman bir dahaki sefere kardeşini görmeye dedim. Gerek yok büyüsün iyice bebiş Allh korusun aksi birşey oluverirse neden etkilensin ki çocuk dedi. Oğlum sadece ultrason resimleri ile kalacak sanırım bir süre daha sizin doktorunuz ne güzel görüştürmüş abi kardeşi. Eşim çok mutlu eli kolu oynayıp duruyordu ekranda doktordan sonra iş yerine gitti maşallah saat başı arıyor kuzum nasıl diye. İlk oğluşumda çok acemiymişiz gerçekten herşeyin tadını yeni çıkarıyoruz biz rabbim utandırmasın hepimizin evladını korusun sağlıcakla kavuştursun bizlere inşallah canım. Uzun oldu bir çırpıda hepsini yazdım dualarım sizinle sevgiler
Aynı yorumu bende yaptım canım % 50 kız yada % 50 erkek olacak hocam başka şansı var mı ki dedim espiriyle karışık net olmasada erkek tahmininin daha yüksek olduğunu söylemeye çalıştı kendince. O kadar tedirgindim ki ağlıyorum ellerim titriyor, bir üşüyor bir terliyorum. Cinsiyetin hiç önemi yok rabbim sağlıcakla nasip etsin 3 prensim olur evin içinde biz ilk oğlumuzda bunların hiç birini hatırlamıyoruz. Herşey yeni başlıyor sanki 13 yıldan sonra Allahım sağlık sıhhat nasip etsin inşallah hepimizeCanim gözünaydın çok sevindim iyi olduguna ban sana demistim kese kendiliginden kayboluyor diye artik bi sonraki kontrole abisinide götürürsünüz onlar icin cok mutlu bir an o an bizimki hala etkisinde:) birde doktorun %50 erkek demiş zaten yarı yariya kız veya oglan olma ihtimali hani zaten %50 erkek %50 kız olucak anlatabildimmi %50nin üzerinde bir deger verseydi anlardim neyse saglikli olsunda hayirli evlat olsunlar :)
Canım rabbim mutluluğunu daim etsin dediğin gibi kız erkek farketmez önce sağlık bir kez daha anne olmak o kadar cok istedimki bütün zorlukları aşıp mutlu sona ulaştım insallah sagsaglim kucagimiza alırızAynı yorumu bende yaptım canım % 50 kız yada % 50 erkek olacak hocam başka şansı var mı ki dedim espiriyle karışık net olmasada erkek tahmininin daha yüksek olduğunu söylemeye çalıştı kendince. O kadar tedirgindim ki ağlıyorum ellerim titriyor, bir üşüyor bir terliyorum. Cinsiyetin hiç önemi yok rabbim sağlıcakla nasip etsin 3 prensim olur evin içinde biz ilk oğlumuzda bunların hiç birini hatırlamıyoruz. Herşey yeni başlıyor sanki 13 yıldan sonra Allahım sağlık sıhhat nasip etsin inşallah hepimize
Hepsi harika olmuş ellerinize sağlık sizmi ördünüz bunları ?Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
Teşekkür ederim, annemle yapıyoruz sipariş üzerine.Facebookta sayfamda var örgü üzerine.Hepsi harika olmuş ellerinize sağlık sizmi ördünüz bunları ?
Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?