- 6 Ağustos 2013
- 51
- 15
- 18
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Allah sağsağlim kucaklamanızı nasip etsin insallah ilk bebeğinizmi olacak ?Merhaba kizlar bende 7 haftaligim dogum ekim gorunuyor insallah saglikla kucagimiza aliriz herseyden tiksiniyorm cikarma yok ama yemek gormek adini duymak istemiyorum baska bi sorunum yok ama.kalp atisina gidecem bu hafta insallah duyarim sorun yoktur insallahh
Çok teşekkürler umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizigözün aydın cnm hoş geldin aramıza :)
4. Gebeligim uc dusugum oldu maleseffAllah sağsağlim kucaklamanızı nasip etsin insallah ilk bebeğinizmi olacak ?
maşallah cnm Allahım nazardan saklasın sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inş duyarsın kalp atışını.Şuan nasıl imrendim sana bnm daha keseyi görmeme bile var o kdr yeni.Kalp atışlarını duyunca hbr ver bize mutlaka..:)Merhaba kızlar bende ekim ayında anne olcam Allah nasip ederse, Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bu arada keseyi gördüm ayın ikisinde kalp atışı,için gitcem inşallah duyarım miniğimin kalbini
yaa çok çok geçmişler olsun cnm iyi bari bebeğin iyi çok sevindim.Benimde bu bel ağrılarım geçmedi.Daha 3ncü haftamın ortalarındayım bende ama bel ağrım çok fazla ya sabaha kdr rht bir uyku pozisyonu arıyorum olmuyo.çok ağır iş yapmışım gibi ağrıyo seninde mi böyleydi?Kızlar bel ağrısı için doktora gittim şimdi geldim bebekle alakası yok fıtık varmış rahim büyüdükçe fıtığıntetikşemiş bir merhemle parol verdi çok şükür sevindim :)
Aynen öyle bacaklarımada vuruyor ağrı baştan beri ağrı varda ama hersün dahada artıyor daha göbek ve bebek büyümeden ağrı böyle umarım ilerki aylarda geçer çünkü zor katlanması yatınca sanki 30 kg yük varmışta atmışım gibi rahatlıyor belimyaa çok çok geçmişler olsun cnm iyi bari bebeğin iyi çok sevindim.Benimde bu bel ağrılarım geçmedi.Daha 3ncü haftamın ortalarındayım bende ama bel ağrım çok fazla ya sabaha kdr rht bir uyku pozisyonu arıyorum olmuyo.çok ağır iş yapmışım gibi ağrıyo seninde mi böyleydi?
endişelendim şimdiAynen öyle bacaklarımada vuruyor ağrı baştan beri ağrı varda ama hersün dahada artıyor daha göbek ve bebek büyümeden ağrı böyle umarım ilerki aylarda geçer çünkü zor katlanması yatınca sanki 30 kg yük varmışta atmışım gibi rahatlıyor belim
Bende yarın tekrar gideceğim daha keseyi göremedik bakalım yarın bakacak artık görünür diye umuyorum senin ilk gebelikmi? Yok endişelenme bebekle ilgili olmadığını duyunca pek sevindim benyaa
endişelendim şimdibende aynı durumdayım çünkü bacaklarım çok ağrıyo bakalım bnde dr gidicem yrn sorarım bunuda tşk ederim cnm...
İlki normaldi canım ama 2. Kısmet olmadı yaklaşık 7 yıldır oğluma kardeş istiyoruz. 2 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedik her defasında ya ne için uğraşıyoruz çok şükür bir tane var dedik olmayınca umutsuzlukla ara verdik. Ekip çok önemliymiş bahçeci ile tanışınca anladık. Konyadan istanbula gidip gelmesi çok zor oldu ama değdi sanırım 8 hafta oldu inşallah rabbim tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini. Sen hangi ildesin hangi merkezde yapıldı işleminAllah bağışlasın kardeş çok istiyor benimki senin tedaviylemi oldu benim ikiside tüp bebek
Ben çanakkalede oturuyorum izmirliyim izmir irenbede yaptırdım çok memnun kaldımİlki normaldi canım ama 2. Kısmet olmadı yaklaşık 7 yıldır oğluma kardeş istiyoruz. 2 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedik her defasında ya ne için uğraşıyoruz çok şükür bir tane var dedik olmayınca umutsuzlukla ara verdik. Ekip çok önemliymiş bahçeci ile tanışınca anladık. Konyadan istanbula gidip gelmesi çok zor oldu ama değdi sanırım 8 hafta oldu inşallah rabbim tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini. Sen hangi ildesin hangi merkezde yapıldı işlemin
Günaydın.. Medicana da SBen ankaradayım kızlar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum var mı tavsiyeniz?
Medicana da Süleyman Akarsu arkadaşım Konya'dan kontrole gidiyordu çok memnundu.Günaydın.. Medicana da S
İzmir tüp bebek merkezleri hakkında hiç bilgim yok çok sevindim adınıza güzel sonuçlanmasına..Ben çanakkalede oturuyorum izmirliyim izmir irenbede yaptırdım çok memnun kaldım
çok sağol cnm ilk işim buraya yazmak olcak,inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizimaşallah cnm Allahım nazardan saklasın sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inş duyarsın kalp atışını.Şuan nasıl imrendim sana bnm daha keseyi görmeme bile var o kdr yeni.Kalp atışlarını duyunca hbr ver bize mutlaka..:)
Hayirli olsun canim. Benimde ilk hamileligim. Bende cok heycanliyim. Benim sadece kokuya hassasiyetim var oda biraz. Onun disinda hicbirseyim yok. Inan bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?