2015 Ekim Anneleri

günaydınlar
kızlar karnımın içi o kadar acıyor ki sizde de böyle bir durum var mı

Ben daha cinsiyetini öğrenemedim bir doktorum kız dedi bir doktorum erkek dedi net değiliz diye eklediler :)))

merhaba size bir sey sormak istiyorum
cevap veren olursa çok sevinirim
bulantılarınız ne zaman geçti

valla canım ben şuan 19. haftayı bitircem ve mide bulantılarım tam anlamıyla 16. 17. haftalar arasında geçti..umarım seninki de en kısa zamanda geçer.

canımmm beıc tatlı agzıma alamadım ılk gunden berı ekşi tursu suyu ıctım .kızmımda yuzum sıvılcelendı bunda bır guzleık geldııı:::::)))) kılo alamma olmadıı bırde hıslerımmm hep erkeketııı aş ermeme olmadııı bu maşşalahhh kızımdan daha guzelll gecıyorrr boyle aklıma geln şeylerr

MERHABA BENDE ARANIZDAYIMMM :) DR EKİM SONU KASIM BAŞI DEDİ 3 KASIM OLABİLİR DEDİ AMA BANA EKİMDE OLCAKMIS GİBİ GELİYORR :) SİZ KAÇ AYLIKSINIZ MESELA KİLO ALIMINIZ NASILL EN EN ÖNEMLİSİ BEBEĞİNİZİN HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MIII :))

kuzuzm ben hısetmedımmm daha kılomda 17 haftadayımm 3 kılo aldımmm canım

kuzuzm ben hısetmedımmm daha kılomda 17 haftadayımm 3 kılo aldımmm canım

BEN İLK HAMİLE KALDIMDA 68 KİLOYDUM 2. AYDA 63 SUANDA 65 KİLOYUM AMA DÜN UZANIRKEN SAĞ KASIĞIMDA RESMEN PIT PIT DİYE HAREKET HİSSETTİM ELİMİ KOYDUM BİŞEY OYNADI TAM ORDA BU ARADA 15 HAFTALIĞIM ŞUAN

Beni
benimde hislerim hep erkek cildimde değişiklik olmadı yemem içmem de çok şükür yerindeydi gerçi ilk kızımda da aynıyımdım bakalım

Kizlar hemen hemen cogumuzun cinsiyetleri belli oldu cok sukur. O zaman isimleri de konusma zamani.belki birbirimize fikir veririz. Ben ali efe ya da ali seymen dusunuyorum.siz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…