- 14 Nisan 2015
- 142
- 211
- 23
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Sanki moraramis gbi bir agri mi. Bnde de vardi.doktorum karnin genislemesinden dolayi dedi.günaydınlar
kızlar karnımın içi o kadar acıyor ki sizde de böyle bir durum var mı
canim bnmde 14.hafta sonunda geçmişti.merhaba size bir sey sormak istiyorum
cevap veren olursa çok sevinirim
bulantılarınız ne zaman geçti
Benim de oylBen daha cinsiyetini öğrenemedim bir doktorum kız dedi bir doktorum erkek dedi net değiliz diye eklediler :)))
Hic olmadi ki cok sükür...merhaba size bir sey sormak istiyorum
cevap veren olursa çok sevinirim
bulantılarınız ne zaman geçti
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerinden bahsedermisin birazgünaydınnn kızlarrrr bu yıl gercektennn ekkekk bebek yılııı beneımde oğlususm olucakmışşşş inşllah .
kuzuzm ben hısetmedımmm daha kılomda 17 haftadayımm 3 kılo aldımmm canımMERHABA BENDE ARANIZDAYIMMM :) DR EKİM SONU KASIM BAŞI DEDİ 3 KASIM OLABİLİR DEDİ AMA BANA EKİMDE OLCAKMIS GİBİ GELİYORR :) SİZ KAÇ AYLIKSINIZ MESELA KİLO ALIMINIZ NASILL EN EN ÖNEMLİSİ BEBEĞİNİZİN HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MIII :))
kuzuzm ben hısetmedımmm daha kılomda 17 haftadayımm 3 kılo aldımmm canım
benimde hislerim hep erkek cildimde değişiklik olmadı yemem içmem de çok şükür yerindeydi gerçi ilk kızımda da aynıyımdım bakalımcanımmm beıc tatlı agzıma alamadım ılk gunden berı ekşi tursu suyu ıctım .kızmımda yuzum sıvılcelendı bunda bır guzleık geldııı:::::)))) kılo alamma olmadıı bırde hıslerımmm hep erkeketııı aş ermeme olmadııı bu maşşalahhh kızımdan daha guzelll gecıyorrr boyle aklıma geln şeylerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?