2015 Ekim Anneleri

Gunaydinlar , iyi haftalar 15.haftamdayim hiç kilo alamadim hatta kilo verdim.ilk 3ay 3kilo verdim
17.haftamdayım 1.5 kilo aldım inşallah doğuma kadar da fazla kilo almam
15 haftamdayim kilo alamadi.3 kilo verdim onu bile alamadim.ilk aylar neredeyse ac geziyodum şimdiden sonra alirim insallah

Kizlar kac kez yazdim ama gitmiyor mesajim.ben 1 kilo aldim.bu arada doktor cinsiyete kiz dedi.sonrada emin degilim dedi.hayirlisi

merhabalar aranıza yeni katıldım 14 haftalık hamileyim ama 2 aydır sürekli kusuyorum hastanede yattım zofran kullanıyorum ama hala yediklerimi sürekli kusuyorum kilo almadım aksine 3 kilo verdim aynı zamanda kabızlık sorunumda var bebğim çok şşükür sağlıklı ve çok hareketli hatta zıpladı resmen bugün ultrasonda benim gibii olanlar var mı yoksa bir tek ben mi böyleyimm

benimde bulantılarım ayrıca ağzımda sulanmalar da devam ediyor canım bakalım geçecek inş. her yeni güne bi umutla başlıyorum ama hala devam ediyor malesef

bende 13 haftayi gectim hala kusuyorum iki aydir senin gibi hayattan bezdim artik gecsin istiyorum.ama ben kiloda vermiyorum aldim ilk 12 haftada 2 kilo aldim simdi 1 haftada 1 kilo almisim cok sasirdim cikartmasan ne olacak acaba.insallah en kisa zamanda gecer hepimizinkide rahatlariz.

inşallah 4 ay bitince geçer diyolar bana sürekli erik iyi geliyor bazen yada ben iyi geldiğini sanıyorum bilmiyorum nolcak bende artık bebeğimin keyfine varmak hamileliğimi yaşamak istiyorum doya doya bakalım ne zaman olacak

Kizlar bebisinizin hareket ettigini hissediyor musunuz? Bnde bikac gundr degisik biseyler var ama henuz erken biliyorum

Arkadaşlar merahabalar nasılsınız.
Ben 16 haftalık gebeyim. bugün doktora gittim biraz sancım vardı tahliller sonunda doktor kum döktüğümü söyledi. Muayene olurkende plasentanın arkada olduğunu bunun sıkıntılı bir durum olduğunu ve ölüme kadar götürebileceğini söyledi. Doktorun bu açık sözlülüğü beni fazlasıyla mutsuz etti,eşimle paylaşmadım bu durumu ve çok korktum.
İnternetten araştırdığım kadarıyla arkada olması sıkıntılı bir durum deil ama içim rahatlamadı. Daha önce böyle birşey yaşayan veya bu konu hakkında bilgisş olan var mı.? Varsa yardımcı olursa çool sevinirimmm

Kızlar dün öğrendik oğlumuz oluyorrr sizinle paylaşmak istedim.. Benm gibi cinsiyet öğrenen var mııııı ???
Ben 13 hafta 4 te gittim.Doktor daha çok erken 4 hafta sonra 3 lü teste geldiğinde söylerim dedi.O an anladım söylemek istemedi.Bu ayın 11 inde tekrar gidicem 17 hafta 1 olacak o zaman.Herhalde artık söyler diye düşünüyorum.inşallah bebekte gösterirde söyler.Kız ya da erkek olsun diye bi ısrarırımız yok kendi açımızdan ama neyse söylesinde meraktan kurtulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…