2015 Ekim Anneleri

Canım seni çok iyi anlıyorum sakın saçma bişey yapma bnde hala ta geçmedi hamile kaldım bi başladı gerçi öncede vardı ama bukadar kalıcı olmamış dı dönem dönem olup geçiyordu doğum yaptım gene aynı hiçbirşey eskisi gibi olmayacak gibi geliyo çocuğumu şefkatle bağrıma basamadım ona konuşmadım sanki onu sorumlu tuttum ama sonra bunada üzüldüm loğusalık geçsin diye bekliyorum düşünmemeye çalışıyorum yanlız kalmamaya çalışıyorum sana yardımcı olmak isterim çünkü çok iyi anlıyorum

Kızlar merhaba bnde doğum yaptim 28 ekim çarşamba günü cok rahat cok güzel bi doğum oldu normal dogumla dünyaya geldi oğlum şükürler olsun Allahim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez vakitte:)

Merhabalar
ben yeni uye oldum. 14 ekimde bebegim dunyaya geldi. Bugun 2. Hepatit b asisi yapildi. Allah tum bebekleri saglikla anasina babasina bagislasin insallah. Bizim son birkac gundur cok gaz problemimiz var. Gunduzleri 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor. Ayni sorunu yasayan veya cozumu bilen var mi? Sut yetmedigi icin mama 5akviyesine basladik acaba mamadan mi kaynaklaniyor. Baska kullanan varsa hangi markayi kullaniyorsunuz?

Bizde de çok gaz var.sadece anne sütü veriyorum bir aylık oldu ve 2 kilo aldı mama daha çok gaz yapar.Benim bebek Emmeyi çok seviyor sık emdiginden hazımsızlık sonucu gaz oluyor.gaz ilacı aldım biraz rahatlattı.nurse harvey adında tavsiye ederim.

Bnim de aynı mama veriyorum aptamil ve sma arasına kaldım en iyisi bunlar dediler ama sma kabız yapıyo aptamil de iştahı azalıyor ve kusuyor gibi geldi bnde arayış içindeyim eğer gaz aşırıysa aptamil in gaz için oln bi maması varmış conformil diye bi bak istersen damla olarak da sab sizler diye bi damla önerdi ler ama etki herkeste farklı tabi

Arkadaşlar merhaba kanser tedavisi gören annem için anne sütüne ihtiyacımız bagışıklık sisteminin güçlenmesi lazım allah rızası için yardım edebilecek istanbulda oturan annelerden yardım bekliyorum

ben de aptamille similac aldım. her ikisi de kabız yapıyor gibi geldi. dün hemşirenin önerisi üzerine sab simplex aldım ama henüz bir faydasını görmedim. ben de sma denemeyi düşünüyordum.

ben de aptamille similac aldım. her ikisi de kabız yapıyor gibi geldi. dün hemşirenin önerisi üzerine sab simplex aldım ama henüz bir faydasını görmedim. ben de sma denemeyi düşünüyordum.
benim oğlumda da aptamil tek başına kabızlık yapmıştı. ben bebelac la ikisini karıştırıp veriyordum. öyle bi sorun yaşamadım çok şükür.

Çok geçmiş olsun bn İstanbul da değilim zaten sütümde yok olsa keşke buradan açınız göndermenin yollarını arardım ama inş duyarlı arkadaşlarımız vardır Allah yardımcınız olsun

Slmmm bende ekim annesi oldum 38+0 da sezeryanla 30 ekimde geldi bebişim gebelik zehirlenmesi yaşadığım için erken geldi normalde kasım annesi olacağımı sanıyordum

Kizlar epeydir takip edemedim nasilsiniz ben annemin yanindan 2 hfta once dondum bebisim iyi cok sukur meme catlagi sorunumuz halen devam ediyo ama sabirla su gune kadar gelebildik halen bir gogsum bazen kaniyo

Selam Güzel anneler....
Ben de 23 ekim Annesiyim...İkinci KızımAllahım Hayırlı Uzun Güzel ömnür nasip etsin...

Merhaba anneler bende ekim annesiyim bebeğim 8aylık olacak neredeyse ve hala gece uykularımız doğru düzgün değil hep emmek istiyor bu gece yanımdan ayıracağım odasına koyacağım ve Ferber yöntemini biliyor muydunuz onu uygulayacağım bakalım ne olacak
Aslında bende bebeğimi koklayarak uyumak istiyorum ama ayırmazsak sonra çooook zor ayrılıyor Muş
2. Bir çocuk da olsa düşünemiyorum
Neyse sizde durum Nasıl var mı düzene sokan ya da bu konuda fikri olan bu mesaja cevap verebilir ne öğrenirsek kârdır

Merhabalar. Benim kızım da 15 gun sonra 8 ayı bitirecek. Ben 3 aylıkken odasını ayırdım. Gece 2 veya 3 kez uyanıyor, gidip odasında emzirip geri yatağına yatırıyorum. Ben de onunla uyumak istiyorum ama onun için böylesinin daha iyi olduğuna inanıyorum

Merhaba, 26 ekimde dogum yaptim dogumdan 3 hafta once esimin kanser oldugunu ogrendim, anne sutunun ne gibi yarari var ? Berbat durumdayim
Ocakta yazmışsınız ben yeni gördüm. Umarım eşinizin durumu şimdi daha iyidir. Anne sütü bağışıklığı artırıyor böylece kemoterapi vs ile direnci düşen vücudun direnci artıyor. Allah acil şifalar versin. Allah bebeğinizi babasıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kesinlikle öyle ama gece emzirmeyi de mi bırakmak lazım öyle de diyolar Nasıl ki biz yetişkinler gece yemek yemiyoruz onlar da emmeyi bırakmalı ama çocuk 2 yaşına kadar emer emzirmezsen senden Hakkı'nı alır diyen de var
Ne yapcam bilemedim

Evet bunu ben de okudum ama hala ana besinleri sut ve midelerinin boyutu kadar emebiliyorlar. Zaten gece uykusu duzene girdiginde sadece aciktiginda emiyor yoksa uyku daha tatli geliyor. Ben gece de o ihtiyac duydugu surece emzirme taraftariyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…