- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 38
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.221
Bnim de aynı mama veriyorum aptamil ve sma arasına kaldım en iyisi bunlar dediler ama sma kabız yapıyo aptamil de iştahı azalıyor ve kusuyor gibi geldi bnde arayış içindeyim eğer gaz aşırıysa aptamil in gaz için oln bi maması varmış conformil diye bi bak istersen damla olarak da sab sizler diye bi damla önerdi ler ama etki herkeste farklı tabiMerhabalar
ben yeni uye oldum. 14 ekimde bebegim dunyaya geldi. Bugun 2. Hepatit b asisi yapildi. Allah tum bebekleri saglikla anasina babasina bagislasin insallah. Bizim son birkac gundur cok gaz problemimiz var. Gunduzleri 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor. Ayni sorunu yasayan veya cozumu bilen var mi? Sut yetmedigi icin mama 5akviyesine basladik acaba mamadan mi kaynaklaniyor. Baska kullanan varsa hangi markayi kullaniyorsunuz?
ben de aptamille similac aldım. her ikisi de kabız yapıyor gibi geldi. dün hemşirenin önerisi üzerine sab simplex aldım ama henüz bir faydasını görmedim. ben de sma denemeyi düşünüyordum.Bnim de aynı mama veriyorum aptamil ve sma arasına kaldım en iyisi bunlar dediler ama sma kabız yapıyo aptamil de iştahı azalıyor ve kusuyor gibi geldi bnde arayış içindeyim eğer gaz aşırıysa aptamil in gaz için oln bi maması varmış conformil diye bi bak istersen damla olarak da sab sizler diye bi damla önerdi ler ama etki herkeste farklı tabi
benim oğlumda da aptamil tek başına kabızlık yapmıştı. ben bebelac la ikisini karıştırıp veriyordum. öyle bi sorun yaşamadım çok şükür.ben de aptamille similac aldım. her ikisi de kabız yapıyor gibi geldi. dün hemşirenin önerisi üzerine sab simplex aldım ama henüz bir faydasını görmedim. ben de sma denemeyi düşünüyordum.
Çok geçmiş olsun bn İstanbul da değilim zaten sütümde yok olsa keşke buradan açınız göndermenin yollarını arardım ama inş duyarlı arkadaşlarımız vardır Allah yardımcınız olsunArkadaşlar merhaba kanser tedavisi gören annem için anne sütüne ihtiyacımız bagışıklık sisteminin güçlenmesi lazım allah rızası için yardım edebilecek istanbulda oturan annelerden yardım bekliyorum
Merhabalar. Benim kızım da 15 gun sonra 8 ayı bitirecek. Ben 3 aylıkken odasını ayırdım. Gece 2 veya 3 kez uyanıyor, gidip odasında emzirip geri yatağına yatırıyorum. Ben de onunla uyumak istiyorum ama onun için böylesinin daha iyi olduğuna inanıyorumMerhaba anneler bende ekim annesiyim bebeğim 8aylık olacak neredeyse ve hala gece uykularımız doğru düzgün değil hep emmek istiyor bu gece yanımdan ayıracağım odasına koyacağım ve Ferber yöntemini biliyor muydunuz onu uygulayacağım bakalım ne olacak
Aslında bende bebeğimi koklayarak uyumak istiyorum ama ayırmazsak sonra çooook zor ayrılıyor Muş
2. Bir çocuk da olsa düşünemiyorum
Neyse sizde durum Nasıl var mı düzene sokan ya da bu konuda fikri olan bu mesaja cevap verebilir ne öğrenirsek kârdır
Ocakta yazmışsınız ben yeni gördüm. Umarım eşinizin durumu şimdi daha iyidir. Anne sütü bağışıklığı artırıyor böylece kemoterapi vs ile direnci düşen vücudun direnci artıyor. Allah acil şifalar versin. Allah bebeğinizi babasıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Merhaba, 26 ekimde dogum yaptim dogumdan 3 hafta once esimin kanser oldugunu ogrendim, anne sutunun ne gibi yarari var ? Berbat durumdayim
Kesinlikle öyle ama gece emzirmeyi de mi bırakmak lazım öyle de diyolar Nasıl ki biz yetişkinler gece yemek yemiyoruz onlar da emmeyi bırakmalı ama çocuk 2 yaşına kadar emer emzirmezsen senden Hakkı'nı alır diyen de varMerhabalar. Benim kızım da 15 gun sonra 8 ayı bitirecek. Ben 3 aylıkken odasını ayırdım. Gece 2 veya 3 kez uyanıyor, gidip odasında emzirip geri yatağına yatırıyorum. Ben de onunla uyumak istiyorum ama onun için böylesinin daha iyi olduğuna inanıyorum
Çok üzüldüm Allah şifa versinMerhaba, 26 ekimde dogum yaptim dogumdan 3 hafta once esimin kanser oldugunu ogrendim, anne sutunun ne gibi yarari var ? Berbat durumdayim
Evet bunu ben de okudum ama hala ana besinleri sut ve midelerinin boyutu kadar emebiliyorlar. Zaten gece uykusu duzene girdiginde sadece aciktiginda emiyor yoksa uyku daha tatli geliyor. Ben gece de o ihtiyac duydugu surece emzirme taraftariyimKesinlikle öyle ama gece emzirmeyi de mi bırakmak lazım öyle de diyolar Nasıl ki biz yetişkinler gece yemek yemiyoruz onlar da emmeyi bırakmalı ama çocuk 2 yaşına kadar emer emzirmezsen senden Hakkı'nı alır diyen de var
Ne yapcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?