- 4 Nisan 2014
- 268
- 50
- 18
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.181
Ben dogum yaptim canm cuma sabahi cok sukur rabbim sizleride kurtarsiz tez vakitte sagliklaAyy canım ya inşallah hayirli zamanda kavusursun yavruna. bnm ki de ağrı sancı değilki kaburgalarimi kırdı velet ona dayanamiyorum artik 38 haftam btck ama hergün ağlayarak uyaniyorum kaburgalarim diye ki sanırım bu doğum belirtisi fln degil ama doğurmak istiyorum artık yha
Canım inşallah Rabbim sana da tez ve hayırlı zamanda tattırır bu duyguyu.üzülüp strese sokma kendini olur inşallahAllah razi olsun canm benim nolursun duanda eksik etmecok ugrasiyoruz tup bebege baslicaz bu ay sonu.. Allahim kolaylikla dogurmani nasip etsin insaAllah..
Merhaba canım bebeğin oldu mu kaçıncı haftadasınBebeginiz çıktı mi kuvezden.
Ayy ne güzel cnm ya cok sevindim.Allah analı babalı büyütsün maşallah ya.bnde istiyorummmmm...Ben dogum yaptim canm cuma sabahi cok sukur rabbim sizleride kurtarsiz tez vakitte saglikla
Sagol cnm insallah.Allahin izniyle sende kavusacaksin canım üzülme her duamda bebek isteyenlere de bolbol dua ediyorum.ama stres yapma sakın niyet edip 7 kere yasini serif oku canim Allahım tez vakitte kabul eder duani inşallah.Allah razi olsun canm benim nolursun duanda eksik etmecok ugrasiyoruz tup bebege baslicaz bu ay sonu.. Allahim kolaylikla dogurmani nasip etsin insaAllah..
Allah razı olsun canım... hergun hacet namazı kılıp yasin ve dıger surelerı okuyorum 41 fatıha vs... aklıma ne gelırse işteSagol cnm insallah.Allahin izniyle sende kavusacaksin canım üzülme her duamda bebek isteyenlere de bolbol dua ediyorum.ama stres yapma sakın niyet edip 7 kere yasini serif oku canim Allahım tez vakitte kabul eder duani inşallah.
Allah rzı olsun sendende canımm inşaallahh sabırla beklıyorumm stres yapmamaya çalışıyorum ama heyecanım çok işteCanım inşallah Rabbim sana da tez ve hayırlı zamanda tattırır bu duyguyu.üzülüp strese sokma kendini olur inşallah
benim günüm bitti ama bebisim gelmedi henüz bugün 4 de Dr randevum varMerhaba canım bebeğin oldu mu kaçıncı haftadasın
İnşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini bolbol dua edicem senin içinAllah razı olsun canım... hergun hacet namazı kılıp yasin ve dıger surelerı okuyorum 41 fatıha vs... aklıma ne gelırse işteinşallah sıze mujdelı haberımı vermek nasıp olur ..
Allah binkez razı olsun canımmİnşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini bolbol dua edicem senin için
kızım 4250 doğdu maşallah. Çok zordu çok çok zordu. Detaylıca anlatıcam daha iyi olunca.maşallah çok datlı bir bebişimiz var. Allah herkesin yardımcısı olsun.Canım nasılsın doğum yaptın mı iyi misin bebişin nasıl
Cok guzel bi duygu canm ama hala hastanedeyiz yarn cikcaz heralde bizm biraz hstane maceramiz uzun surduAyy ne güzel cnm ya cok sevindim.Allah analı babalı büyütsün maşallah ya.bnde istiyorummmmm...
Canm kac haftaliksin suanDr beklicez dedi bir hafta daha.Beklemenin bir sakin ncasi yokmuş.bebek de ben de gayet iyiymisim.3750 olumsuz.
Anladim canm 39+5de dogum yaptim bende40 haftaligim.
Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza inşallah daha da iyi olacaksınız.kızım 4250 doğdu maşallah. Çok zordu çok çok zordu. Detaylıca anlatıcam daha iyi olunca.maşallah çok datlı bir bebişimiz var. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ayy zoru gitmiş cnm ya saglikla kavustun ya gerisini bosver hastanedende çıktığın zaman ohh mis...yrn bnde kontrole gidiyorum bakalım hala sancım yok büyük ihtimal yrn yine kös kös gelicez eve ama bir ümit işte belki doğası gelir bzm minigin...Cok guzel bi duygu canm ama hala hastanedeyiz yarn cikcaz heralde bizm biraz hstane maceramiz uzun surdu
Insallah canm sende saglicakla kucaginaAyy zoru gitmiş cnm ya saglikla kavustun ya gerisini bosver hastanedende çıktığın zaman ohh mis...yrn bnde kontrole gidiyorum bakalım hala sancım yok büyük ihtimal yrn yine kös kös gelicez eve ama bir ümit işte belki doğası gelir bzm minigin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?