2015 Ekim Anneleri

Ben dogum yaptim canm cuma sabahi cok sukur rabbim sizleride kurtarsiz tez vakitte saglikla

Allah razi olsun canm benim nolursun duanda eksik etme cok ugrasiyoruz tup bebege baslicaz bu ay sonu.. Allahim kolaylikla dogurmani nasip etsin insaAllah..
Canım inşallah Rabbim sana da tez ve hayırlı zamanda tattırır bu duyguyu.üzülüp strese sokma kendini olur inşallah

Allah razi olsun canm benim nolursun duanda eksik etme cok ugrasiyoruz tup bebege baslicaz bu ay sonu.. Allahim kolaylikla dogurmani nasip etsin insaAllah..
Sagol cnm insallah.Allahin izniyle sende kavusacaksin canım üzülme her duamda bebek isteyenlere de bolbol dua ediyorum.ama stres yapma sakın niyet edip 7 kere yasini serif oku canim Allahım tez vakitte kabul eder duani inşallah.

Sagol cnm insallah.Allahin izniyle sende kavusacaksin canım üzülme her duamda bebek isteyenlere de bolbol dua ediyorum.ama stres yapma sakın niyet edip 7 kere yasini serif oku canim Allahım tez vakitte kabul eder duani inşallah.
Allah razı olsun canım... hergun hacet namazı kılıp yasin ve dıger surelerı okuyorum 41 fatıha vs... aklıma ne gelırse işte inşallah sıze mujdelı haberımı vermek nasıp olur ..

Cok guzel bi duygu canm ama hala hastanedeyiz yarn cikcaz heralde bizm biraz hstane maceramiz uzun surdu
Ayy zoru gitmiş cnm ya saglikla kavustun ya gerisini bosver hastanedende çıktığın zaman ohh mis...yrn bnde kontrole gidiyorum bakalım hala sancım yok büyük ihtimal yrn yine kös kös gelicez eve ama bir ümit işte belki doğası gelir bzm minigin...

Insallah canm sende saglicakla kucagina
Alirsin bir an once insallah birazdan
Bizde cikicaz insallah bebegm iyiyse cocuk
Doktorunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…