2015 Ekim Anneleri

canım nasılsın daha iyi oldun mu bebişin nasıl
Allah razı olsun. Bebeğimizde sarılık başlangıcı çıktı. Ilgılenemedım yavrumla çünkü. Ben ayağa kalkamıyorum. Kalktığım an hem dıkıslerım çok ağrıyor hem de başım ve boynum. Hiç böyle bir acı çekmemiştim daha önce. Çok çok teşekkür ederim ilginize. Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki.. Bi iyileşşsem yazacağım. Allah doğum yapan tüm annelere kolaylık versin.

Ya kızlar bu son 3-4 gündür hiç uyuyamiyorum kaburgalarim karnimin içleri yanıyor yirtiliyor ağrıyor dayanamıyorum artık dün doktora gittim sancı fln çıkmadı gayet iyiyiz nolur doğuma yakın belirtilerinizi yazarmisiniz bize de ümit olsun...

Canım benim kasıklarımda basınç tarzı batmalar olmuştu bebek doğum kanalına yerleşiyor galiba diye düşünmüştüm hamileliğimde çok sık tuvalete gidiyordum bu basıncın olduğu akşam iki üç dk bir gitmeye başladım çok sıklaştı ve o kasıklarımdaki batmalar canımı yakıyordu o gece 12 gibi belden ve kasığımdan sancılarım başladı

Anladm canım demekki bnm daha çok var kasiklarda belde hic bişey yok sırf kaburgalarim acıyo ya

Canım belli olmaz artık her an olabilir ben 39+3 te doğum yaptım inşallah normal doğum nasip olur 13 günlük olduk bizde.hayırlısıyla sen de kavuşursun inşallah bebişine
Ayy inşallah canım bnde normal istiyorum da nasip olur inşallah. .masallah size ne güzel artık kucaginda bebeğin darısı benkm gibi bekleyenlere artık. ..

Kızlar Merhaba geçen hafta bu saatlerde bebeğimi kucağıma aldım. Şu an tam 1 haftalık olduk. Suyum geldi gittiğimde ne açılma ne yumuşama ne de bebeğin kanala girişi vardı bir de 4300gr çıktı kilosu uktrasonda. Spinal sezeryan oldum. Ameliyat ve sonrası hiçbir sorun yaşamadım Allaha şükürler olsun. Ama bebeğimi bir türlü doyuramiyorum hala göğüs uçlarım hep yara bere içinde hiçbir çözüm bulamıyorum sütüm fazla yok o yüzden mama takviyesine başladık. Kızım 52cm ve 4250gr doğdu. Allah bekleyen herkese kolay doğumlar nasip etsin, doğum yapan annelere de bol sabır

evet kızlar ben de dogumumu yaptım tam gününde.17 ek,mde bebgimi kucagıma aldım.bir gun oncesinde nişanım geldi.ama sancım yoktu.17 sinde öglen saat iki gibi sancılar hafiften başladı ama ben hep hafif sancılar yasadıgım için ihtimal vermedim.bekleyeyim dedim.sancılarım şiddetlendi.ben tuttum ütü yaptım cam sildim.bu sancılar doguma yetmez diye düşündüm .akşam 6 gibi bulundugum yerdeki devlet hastanesine gittim.dogum başlamıs acıklık 4 cm dediler.ben dogumumu özel hastanede yapmak istedigim için oradan cıkıp 1 saat uzaklıktaki hastaneye gittik.orada acıklık 7 cm olmustu.sonra daha da hızlandı.dogumhaneye gitmeden bebk gelmeye başlamıstı.beni alıp dogumhaneyi hazırladılar.o sırada doktorumda gelmişti.saat 8 de dogum masasındaydım bebgin kafasının yarısı dısarıda ebe ve doktor ıkın diyorlar ama ıkınamıyorum.yapamadım bi turlu ıkınamadım halbuki 3 .dogumumdu.sonra ugras cabala bebgim dogdu.o ana hafifledim.plesantayı da ladıktan sonra dr um ebeye dikişe gerek yok dediginde cok şaşrıdım.kesisiz bir dogum yapmıstım.dogum masasından kaltıgımda herşey cok normaldi.suni sancı da almadım.hersey hayallerimin ustundeydı.bebegım 3 bucuk kilo ve 51 cm saglıklı .Allah herkese saglıklı dogumlar versin.

Ya ne güzel ekim annelerindeki herkes neredeyse doğum yapmış. ..ben hala doguramadim cuma kontrolüm vardi nst de ne sancı çıktı ne bişey doğal olarak bekleme kararı aldı doktorum ayın 2 sine kadar beklicez gelmezse ya suni sancı yada sezaryen olacak 39+1 oldum bugün bakalım ben ne zaman kavusucam bebeğim

Arkadaslar merhaba, doğum yapan anneler birsey danisacagim bebegim 4250gr doğdu. 15.günümüz bugün 4350 çıktı. Çok az geldi bana hemşireye sordum ilk 3 4 gün 300gr kadar vermiştir şimdi doğum kilosuna ulaşıp geçmesi iyi birsey dedi. Ama ayni zamanda doğum yapan arkadasimin bebegi tam 800gram koymuş doğum kilosunun üstüne. Sağlık ocağına çok guvenemiyorum. Bir sıkıntı olma ihtimali varmıdır acaba?

Arkadaslar herkese gecmiş olsun annelik nasıl bi duygu alıştınız mı bebışlrre neler yapıyorsunuz benım sutum cok az ediyo benimki ama sut gelmeyince sinirleniyorum mama veriyoruz bugün 19.gün sabırla etmeyince sinmiyor seryliklr oluştu göğsümde sanırım inen sütler de boşalmayınca birikti beze oldu oyle seyler yasamanın var mı

Nehirdemir merhaba ben nisanda yazdığınız bir konu üzerine konuşmak istiyorum.hamilelik depresyonu geçirenlerdensinşz sanırım.ben de 31+5 haftalık hamileyim ve 3 haftadır inanılmaz bunalımdayım.bebeği bile istemez oldum hayatımdan vazgeçmeyi düşündüğüm anlar oldu ama eşime kıyamadım.psikiyatriye de gidiyorum geçen hafta ilaç verdi antidepresan ama kullanmak istemedim bebeğe zararı olur diye.oanik bozukluk kaygı bozukluğu varmış bende.sizin geçti mi o haliniz sanırım doğum yaptınız.benimde aralık sonu gibi ama ben o güne nasıl çıkarım bilmiyorum çok kötüyüm.bana yardımcı olurmusunuz lütfen çok ihtiyacım var.özelden de yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…