- 21 Ağustos 2014
- 174
- 79
- 98
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.201
Insallah canim..naptiniz ciktinizmi hastaneden bebis nasıl?Insallah canm sende saglicakla kucagina
Alirsin bir an once insallah birazdan
Bizde cikicaz insallah bebegm iyiyse cocuk
Doktorunu bekliyorum
canım nasılsın daha iyi oldun mu bebişin nasılkızım 4250 doğdu maşallah. Çok zordu çok çok zordu. Detaylıca anlatıcam daha iyi olunca.maşallah çok datlı bir bebişimiz var. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Allah razı olsun. Bebeğimizde sarılık başlangıcı çıktı. Ilgılenemedım yavrumla çünkü. Ben ayağa kalkamıyorum. Kalktığım an hem dıkıslerım çok ağrıyor hem de başım ve boynum. Hiç böyle bir acı çekmemiştim daha önce. Çok çok teşekkür ederim ilginize. Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki.. Bi iyileşşsem yazacağım. Allah doğum yapan tüm annelere kolaylık versin.canım nasılsın daha iyi oldun mu bebişin nasıl
Canım benim kasıklarımda basınç tarzı batmalar olmuştu bebek doğum kanalına yerleşiyor galiba diye düşünmüştüm hamileliğimde çok sık tuvalete gidiyordum bu basıncın olduğu akşam iki üç dk bir gitmeye başladım çok sıklaştı ve o kasıklarımdaki batmalar canımı yakıyordu o gece 12 gibi belden ve kasığımdan sancılarım başladıYa kızlar bu son 3-4 gündür hiç uyuyamiyorum kaburgalarim karnimin içleri yanıyor yirtiliyor ağrıyor dayanamıyorum artık dün doktora gittim sancı fln çıkmadı gayet iyiyiz nolur doğuma yakın belirtilerinizi yazarmisiniz bize de ümit olsun...
Cok sukur evimizdeyiz canm dun ciktik iyiyiz sukur biraz mizmiziz sadece benim pasanaz yapiyo annesineInsallah canim..naptiniz ciktinizmi hastaneden bebis nasıl?
Anladm canım demekki bnm daha çok var kasiklarda belde hic bişey yok sırf kaburgalarim acıyo yaCanım benim kasıklarımda basınç tarzı batmalar olmuştu bebek doğum kanalına yerleşiyor galiba diye düşünmüştüm hamileliğimde çok sık tuvalete gidiyordum bu basıncın olduğu akşam iki üç dk bir gitmeye başladım çok sıklaştı ve o kasıklarımdaki batmalar canımı yakıyordu o gece 12 gibi belden ve kasığımdan sancılarım başladı
Ayy maşallah cok sevindim cnm ya Allah daha iyi etsin inşallah darısı başımıza artıkCok sukur evimizdeyiz canm dun ciktik iyiyiz sukur biraz mizmiziz sadece benim pasanaz yapiyo annesine
Canım belli olmaz artık her an olabilir ben 39+3 te doğum yaptım inşallah normal doğum nasip olur 13 günlük olduk bizde.hayırlısıyla sen de kavuşursun inşallah bebişineAnladm canım demekki bnm daha çok var kasiklarda belde hic bişey yok sırf kaburgalarim acıyo ya
Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin canım hayırlı bir evlat olsun inşallahCok sukur evimizdeyiz canm dun ciktik iyiyiz sukur biraz mizmiziz sadece benim pasanaz yapiyo annesine
Merhaba canım bebeğin oldu mu kaçıncı haftadasın
Ayy inşallah canım bnde normal istiyorum da nasip olur inşallah. .masallah size ne güzel artık kucaginda bebeğin darısı benkm gibi bekleyenlere artık. ..Canım belli olmaz artık her an olabilir ben 39+3 te doğum yaptım inşallah normal doğum nasip olur 13 günlük olduk bizde.hayırlısıyla sen de kavuşursun inşallah bebişine
Cok sagol canm amin rabbim hepimizin evlatlarina saglik sihhat uzun omur nasip etsin insallah :)Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin canım hayırlı bir evlat olsun inşallah
Nehirdemir merhaba ben nisanda yazdığınız bir konu üzerine konuşmak istiyorum.hamilelik depresyonu geçirenlerdensinşz sanırım.ben de 31+5 haftalık hamileyim ve 3 haftadır inanılmaz bunalımdayım.bebeği bile istemez oldum hayatımdan vazgeçmeyi düşündüğüm anlar oldu ama eşime kıyamadım.psikiyatriye de gidiyorum geçen hafta ilaç verdi antidepresan ama kullanmak istemedim bebeğe zararı olur diye.oanik bozukluk kaygı bozukluğu varmış bende.sizin geçti mi o haliniz sanırım doğum yaptınız.benimde aralık sonu gibi ama ben o güne nasıl çıkarım bilmiyorum çok kötüyüm.bana yardımcı olurmusunuz lütfen çok ihtiyacım var.özelden de yazabilirsiniz.Arkadaslar herkese gecmiş olsun annelik nasıl bi duygu alıştınız mı bebışlrre neler yapıyorsunuz benım sutum cok az ediyo benimki ama sut gelmeyince sinirleniyorum mama veriyoruz bugün 19.gün sabırla etmeyince sinmiyor seryliklr oluştu göğsümde sanırım inen sütler de boşalmayınca birikti beze oldu oyle seyler yasamanın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?