2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Kizlar bugün transfer imin 9. Gunu. Dayanamayip idrarda erken gebelik testi yaptim. Ama malesef negatif cikti :-(

Kizlar aranuzda 5. Gun embriyosu yaptiran varmi?? Benimki 5. Gun embriyosu olacak internette ii seyler yaziyo ama birebir yaptiran varsa aramizda bilgi alnak isterim
Benimde 5.gun embriyosu 1.cisi 3.gunundu tutmadi 5.gununkiler daha cok yasadigi icin tutunmasi daha yuksek oluyormus artik hyrlisi nasipte varsa olur

Kizlar bugün transfer imin 9. Gunu. Dayanamayip idrarda erken gebelik testi yaptim. Ama malesef negatif cikti :-(
Bende 6.ci ve 7.ci gunu yaptim negatif cikti bidahada yapmiycam 12.gune kadar...takma zaten en dogru sonucu 12.gun aliyoruz stress yaapmayalim sabirla bekleyelim zor olsada ....

Bişey sormak istiyorum kızlar. benim transfer dün oldu ilk testi 1 kasımda yapacaksınız dedi hemşire. 12 gün sonra yani. Hem pazar hem seçim günü. O gün açık yer bulup yaptırırsın dedi. Neden illa 12. Gün o an aklıma gelmedi sormak?

Canım çok çok sevindim senin adına. İlk defa bir sayfa açtım ve burda birçok arkadaş edindim.en guzelide böyle müjdeler almak.Insaalh sırayla herkes bize bu haberi verir.bende sayfa sahibi olarak hala bisey yapamadim.testleri yapiyoruz şu an.eğer bi sorun çıkmazsa bizde 26 ekimde istanbula gidicez.rabbim herkesin yardımcısı olsun. Sanada hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin.

Canım çok çok sevindim senin adına. İlk defa bir sayfa açtım ve burda birçok arkadaş edindim.en guzelide böyle müjdeler almak.Insaalh sırayla herkes bize bu haberi verir.bende sayfa sahibi olarak hala bisey yapamadim.testleri yapiyoruz şu an.eğer bi sorun çıkmazsa bizde 26 ekimde istanbula gidicez.rabbim herkesin yardımcısı olsun. Sanada hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin.
Allah razı olsun Canım inşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız her zaman dualarımdasınız

Bugun ilk ignemi vurundum aklima bisey takildi orgalutran igneyi ne zaman vurunucam hemsire bana ayin 26 sinda kontrole gelirken bunu geyir dedi ama vurun yada vurunma die bisey demedi napacam simdi doktoruda aramak istemiyorum bu saatte kafam karisti...

B
Bugun ilk ignemi vurundum aklima bisey takildi orgalutran igneyi ne zaman vurunucam hemsire bana ayin 26 sinda kontrole gelirken bunu geyir dedi ama vurun yada vurunma die bisey demedi napacam simdi doktoruda aramak istemiyorum bu saatte kafam karisti...
Ben daha baslamadim o yuzden bi yorum yapamiyorum canim

Istanbulda nerede tedavini olacaksın canım

Kontrole giderken bana hep vurulmadan yanında getir dediler ama sen sor bi yine de

Back
X