Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah sizlerinde musmutlu haberleriyle burda seviniriz :)Canim cok sevindim senin adina.. inan okuyunca duygulandim. Rabbim ins bizimkilerde yuksek cikar ins
Canım erken daha çıkmaz test Gününü bekle zor biliyorum ama sonrası güzel olacak Allah'ın izniyleKizlar bugün transfer imin 9. Gunu. Dayanamayip idrarda erken gebelik testi yaptim. Ama malesef negatif cikti :-(
Benimde 5.gun embriyosu 1.cisi 3.gunundu tutmadi 5.gununkiler daha cok yasadigi icin tutunmasi daha yuksek oluyormus artik hyrlisi nasipte varsa olurKizlar aranuzda 5. Gun embriyosu yaptiran varmi?? Benimki 5. Gun embriyosu olacak internette ii seyler yaziyo ama birebir yaptiran varsa aramizda bilgi alnak isterim
Bende 6.ci ve 7.ci gunu yaptim negatif cikti bidahada yapmiycam 12.gune kadar...takma zaten en dogru sonucu 12.gun aliyoruz stress yaapmayalim sabirla bekleyelim zor olsada ....Kizlar bugün transfer imin 9. Gunu. Dayanamayip idrarda erken gebelik testi yaptim. Ama malesef negatif cikti :-(
Çok güzel haber canım Allah bize de nasip etsin inşallah :)Kızlaaarrrr betam artmış 2456 olmuşşşşAllah'ıma sonsuz şükürler olsun rabbim daim etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Benim 5. Günü transfer oldu canım ilk denememiz şuan beklemedeyim.Kizlar aranuzda 5. Gun embriyosu yaptiran varmi?? Benimki 5. Gun embriyosu olacak internette ii seyler yaziyo ama birebir yaptiran varsa aramizda bilgi alnak isterim
Benimde 5.gun embriyosu 1.cisi 3.gunundu tutmadi 5.gununkiler daha cok yasadigi icin tutunmasi daha yuksek oluyormus artik hyrlisi nasipte varsa olur
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ve de daim etsin Can'ım benimÇok güzel haber canım Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Allah razı olsun Canım inşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız her zaman dualarımdasınızCanım çok çok sevindim senin adına. İlk defa bir sayfa açtım ve burda birçok arkadaş edindim.en guzelide böyle müjdeler almak.Insaalh sırayla herkes bize bu haberi verir.bende sayfa sahibi olarak hala bisey yapamadim.testleri yapiyoruz şu an.eğer bi sorun çıkmazsa bizde 26 ekimde istanbula gidicez.rabbim herkesin yardımcısı olsun. Sanada hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin.
Noldu canimKizlar
Ben daha baslamadim o yuzden bi yorum yapamiyorum canimBugun ilk ignemi vurundum aklima bisey takildi orgalutran igneyi ne zaman vurunucam hemsire bana ayin 26 sinda kontrole gelirken bunu geyir dedi ama vurun yada vurunma die bisey demedi napacam simdi doktoruda aramak istemiyorum bu saatte kafam karisti...
Istanbulda nerede tedavini olacaksın canımCanım çok çok sevindim senin adına. İlk defa bir sayfa açtım ve burda birçok arkadaş edindim.en guzelide böyle müjdeler almak.Insaalh sırayla herkes bize bu haberi verir.bende sayfa sahibi olarak hala bisey yapamadim.testleri yapiyoruz şu an.eğer bi sorun çıkmazsa bizde 26 ekimde istanbula gidicez.rabbim herkesin yardımcısı olsun. Sanada hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin.
Kontrole giderken bana hep vurulmadan yanında getir dediler ama sen sor bi yine deBugun ilk ignemi vurundum aklima bisey takildi orgalutran igneyi ne zaman vurunucam hemsire bana ayin 26 sinda kontrole gelirken bunu geyir dedi ama vurun yada vurunma die bisey demedi napacam simdi doktoruda aramak istemiyorum bu saatte kafam karisti...
Kontrole giderken bana hep vurulmadan yanında getir dediler ama sen sor bi yine de