2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Merhaba canım bende bugün iğnelere başladım.. Doktorun kim ayrıca iğnelerinin isimleri nedir.. İnşallah hayırlı olurda Allah tamamına erdirir canım
Ankara ufuk üniversitesi gamze hanim
Ignem 2 kutu gonalf. 37.5 yapiyorum. 10 kutuda meriomal 150. Ondanda yapiyorum

Merhaba canım bende bugün iğnelere başladım.. Doktorun kim ayrıca iğnelerinin isimleri nedir.. İnşallah hayırlı olurda Allah tamamına erdirir
Sizin kullandınız igneler neler. Bana 2 tane vermis yunurta geliştirici sanirsam.perşembe tekrar gel dedi bir tane daha igne var onu anlatacak

Kızlar bugün tutunma için pregnyl vuruldum 1 saat sonrada evde öylece duran idrar testi yapayım bi dedim silik çift çıktı büyük ihtimal iğnenin etkisi diyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum

Kızlar bugün tutunma için pregnyl vuruldum 1 saat sonrada evde öylece duran idrar testi yapayım bi dedim silik çift çıktı büyük ihtimal iğnenin etkisi diyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum
Silik te olsa cikan cift cizgiler genelde b pozitif oluyo galoba. Bugun kacinci gunun

Merhaba kizlar..5 yillik evliyim esimdede bendede sorun yok ama bebis olmuyor 3ay once asilama yatirdik olmadi tub bebek karari aldik.bu ayin 2sinde basladik yani adetimin ikinci gunu..bugun yumurta toplama vardi 6 tane varmis.yarin haber vercekler dusunmeden edemiyorum..birde 6 yumurtasi olupta sonucu iyi olan varmi kizlar bilmedigimden soruyorum..allah isteyen herkese nasip etsin kimsanin kucani bos birakmasin rabbim..dualarim sizlerle sizinkide benimle olsun yarin icin:KK42:

Kizlar bugün igneye basladim 2 gün sonra tekrar gidecem dr ye. Kac gün suruyor bu igneler
Benim de bugün akşam son iğnemi çatlama iğnesini vurunacağım. Toplamda 9 gün iğne vurulmuş olcam. Yarın boş geçcek. Perşembe yumurta toplama inş.

Merhaba kizlar..5 yillik evliyim esimdede bendede sorun yok ama bebis olmuyor 3ay once asilama yatirdik olmadi tub bebek karari aldik.bu ayin 2sinde basladik yani adetimin ikinci gunu..bugun yumurta toplama vardi 6 tane varmis.yarin haber vercekler dusunmeden edemiyorum..birde 6 yumurtasi olupta sonucu iyi olan varmi kizlar bilmedigimden soruyorum..allah isteyen herkese nasip etsin kimsanin kucani bos birakmasin rabbim..dualarim sizlerle sizinkide benimle olsun yarin icin:KK42:
Ben ekim sonunda tedaviye baslayacagim. Ama burdan cok okudum yumurta sayinla alakali degil kalitesiyle alakali. Tek ya da iki yumurtayla bile hamile kalan var.
Kac embriyo ttansfer edilecek?

Kızlar bende dün başladım tüp bebek tedavisine 5 tane toplamda ignem sizce normalmi kafama takıldı . Neden herkezinki farklı

Kızlar bende dün başladım tüp bebek tedavisine 5 tane toplamda ignem sizce normalmi kafama takıldı . Neden herkezinki farklı

Canım bende dün başladım. Banada 5 günlük reçete yazdılar.. Cumartesi kontrolüm var.. Hangi hastaneye gidiyorsun sen..

Zeynep Yılmaz ben Fostimon 150*2 ve Merional 150 lik kullancağım. 5 gün boyunca Cumartesi günü kontrolüm olacak...

Şimdilik beş tanedir duruma göre arttırırlar kontrollerden sonra yani.

Ben ekim sonunda tedaviye baslayacagim. Ama burdan cok okudum yumurta sayinla alakali degil kalitesiyle alakali. Tek ya da iki yumurtayla bile hamile kalan var.
Kac embriyo ttansfer edilecek?
Canim bilimiyorum heralde 2 tane neden sorudunki 1tanenin sansi dahami yuseki bilemedim ben yaaa:KK17::KK42:off off

Canim bilimiyorum heralde 2 tane neden sorudunki 1tanenin sansi dahami yuseki bilemedim ben yaaa:KK17::KK42:off off
Embriyo sayisini yasa gore koyuyolar. Yasini bilmedigim icin sordum kac embriyo koydular diye. 35 yas ustuysen iki koyuyolar.
Iki koyup tutmayan da var tek koyup tutan da. Hic onla alakasi yok bence.
Sen kafani rahat tut vesvese yapma canim

X
Ya kızlar rüya gördüm rüyamda boşuna bekleme bebeğin yok diyorlardı çok etkilendim moralim bozuldu :KK43:
Canım hiç moralini bozma.rüyaların çoğu zaman tersi çıkarmış. Rüyayı hayra yor ve dua oku. Sana söylenen şey bilinçaltındaki vesveselerin.kafanda bi yerlerde belki olmaz diyorsun ve bilinçaltında oluşup ruyada görülüyor. Olumlu düşün olumlu olsun :)

Embriyo sayisini yasa gore koyuyolar. Yasini bilmedigim icin sordum kac embriyo koydular diye. 35 yas ustuysen iki koyuyolar.
Iki koyup tutmayan da var tek koyup tutan da. Hic onla alakasi yok bence.
Sen kafani rahat tut vesvese yapma canim
Canim benim yasim 29 demin ardadilar merkezden 6 yumurtanin 4 iyi cikmis 3 dollenmis oyle dediler kaliteside yarina belli olur dediler cumada transfer edecek gibiyiz haber ederiz dediler aýyyyyyy dusunmeden duraniyorum ya nekadar zormus beklemek allah herkesin yardimcisi olsun sabir versin yaa:KK42::110:

Canim benim yasim 29 demin ardadilar merkezden 6 yumurtanin 4 iyi cikmis 3 dollenmis oyle dediler kaliteside yarina belli olur dediler cumada transfer edecek gibiyiz haber ederiz dediler aýyyyyyy dusunmeden duraniyorum ya nekadar zormus beklemek allah herkesin yardimcisi olsun sabir versin yaa:KK42::110:
Allah hepinize sabir versin.
Bak bi tanesini transfer etseler iki tane dondurulmusun var.
Kac tane oldugu bos yeter ki tutsun. On tane cocuk yapacak degiliz ya hele birine kavusalim

6 tane mi yumurta olmustu?

Back
X