2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Tüp bebek 45 den sonra zor zaten. Sen simdilik hic korkma azminide sakın kaybetme. Inan olacağına en önce. Allahin izniyle olacak hersey vesile sadece
Öyle mi diyorsun o_O ben tamam desem eşim dünden razı.ama ben korkuyorum yaşayacaklarımdan;yine olmamasından, paranın zamanın boşa gitmesinden...

Öyle mi diyorsun o_O ben tamam desem eşim dünden razı.ama ben korkuyorum yaşayacaklarımdan;yine olmamasından, paranın zamanın boşa gitmesinden...
Belkide bu şekilde dusunerek zamanin geçiyordur canim benim erteleme hicbiseyi sonra gec olur bak. Para onemli tabi bizdr cok harcadik ama napalim bu dunyada yasayip yasayabilecegin en guzel duygu olacak korkma ben azda olsa o duyguyu yasadim yarim kaldi ama hic birseye degismem sende korkma hadi bi cesaret:)

Rabbim insallah hepimize annelik duygusunu yasatsin yasin bir onemi yok sen once kendi kafanda kabullen gerisini Allaha birak canim

Öyle mi diyorsun o_O ben tamam desem eşim dünden razı.ama ben korkuyorum yaşayacaklarımdan;yine olmamasından, paranın zamanın boşa gitmesinden...[/QUOTE
b
Belkide bu şekilde dusunerek zamanin geçiyordur canim benim erteleme hicbiseyi sonra gec olur bak. Para onemli tabi bizdr cok harcadik ama napalim bu dunyada yasayip yasayabilecegin en guzel duygu olacak korkma ben azda olsa o duyguyu yasadim yarim kaldi ama hic birseye degismem sende korkma hadi bi cesaret:)
bende 38 yaşındayım inş hepimiz için hayılı olur

Harikasın canım.teşekkür ederim. Eşimle konuşayım yarın.bakim ne dicek.

Ahhh ahhh basimi nerelere vursam benim derdim çok ondan ceneme vurdu:) benim 2. Olacak bu canım. Ilk deneme de tesaduf tedavi sirasinda hamile kaldim bebegim erken dogdu 6.5 aylik ve 40 gun kuvezde kaldi ve sonra a n iden kaybettik:( o donem dondurulmuslarla denedik tekrar olmadi bu ikinci olacak

Ahhh ahhh basimi nerelere vursam benim derdim çok ondan ceneme vurdu:) benim 2. Olacak bu canım. Ilk deneme de tesaduf tedavi sirasinda hamile kaldim bebegim erken dogdu 6.5 aylik ve 40 gun kuvezde kaldi ve sonra a n iden kaybettik:KK43: o donem dondurulmuslarla denedik tekrar olmadi bu ikinci olacak
Yaaaaa:KK42:

Çok iyisin canım. Allah güzel yüzüne baksın inşallah :KK19:
Herke kendindeki iyiligi gorurmus sag arkadasim. Amin insallah seninde gonlundeki muradin olsun. Bu durum oyle bir durumki herkesle akrabanla arkadasla bazen esinle bile konusulmuyor en iyi bizler bu durumun icindeki bizler birbirimizi anliyoruz. Ayyy insallah hersey cok guzel olacak. Ki ben yasadigim onca kötü seyden sonra boyle dusunuyorum sende bi zahmet guzel düşün ve vazgecme:)

Herke kendindeki iyiligi gorurmus sag arkadasim. Amin insallah seninde gonlundeki muradin olsun. Bu durum oyle bir durumki herkesle akrabanla arkadasla bazen esinle bile konusulmuyor en iyi bizler bu durumun icindeki bizler birbirimizi anliyoruz. Ayyy insallah hersey cok guzel olacak. Ki ben yasadigim onca kötü seyden sonra boyle dusunuyorum sende bi zahmet guzel düşün ve vazgecme:)
Doğru diyorsun canım. Beni baya yüreklendirdin.teşekkür ederim.
Grip olcak gibiyim.yorgunum canım. İyi geceler dilerim. Konuşuruz yine.:KK60::KK200::nazar:

Back
X