2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

S Serafin1985 ten de haber cikmadi. Ne oldu acaba sonucu.
Uzun bir ara vermek zorunda kaldım arkadaşlar.. Pazartesi sabah test yaptırdım. Sonuç 567 çıktı çok sevindik. Ancak 2 saat sonra kayınpederim vefat etti sonucu duyamadı:KK43: aynı gün Sevinç ve üzüntüyü birlikte yaşadık. 2 gün sonra 1381 oldu sonuç doktorum memnun durumdan. Dikkat etmeye çalışıyoruz. Demek istediğim durumuna üzülen, anne olmak için can atan arkadaşlarımız; ümidinizi kesmeyin sakın Allah çooooookk büyük.. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır elbet.. Hem kendim hem diğer arkadaşlar için her şeyin hayırlısını diliyorum.. Haftaya Cumartesi kontrol var benim için dua edin lütfen.. sevgiler....

Merhaba arkadaslar ben ilk defa yazıyorum. Msjlarinizi okufum cok güzel yarfimci oluyorsunuz birbirlerinize. Bende embiryo transfer min 5. Gunundeyim cok heyecanliyim ayni zamanda olumsuz sonuc alacam diye korkuyorum.

Merhaba arkadaslar ben ilk defa yazıyorum. Msjlarinizi okufum cok güzel yarfimci oluyorsunuz birbirlerinize. Bende embiryo transfer min 5. Gunundeyim cok heyecanliyim ayni zamanda olumsuz sonuc alacam diye korkuyorum.
Her zaman olumlu düşün.. Iyi düşün iyi olsun bol bol dua et güzel hayaller kur karnını sev umut et:anneadayı:

Uzun bir ara vermek zorunda kaldım arkadaşlar.. Pazartesi sabah test yaptırdım. Sonuç 567 çıktı çok sevindik. Ancak 2 saat sonra kayınpederim vefat etti sonucu duyamadı:KK43: aynı gün Sevinç ve üzüntüyü birlikte yaşadık. 2 gün sonra 1381 oldu sonuç doktorum memnun durumdan. Dikkat etmeye çalışıyoruz. Demek istediğim durumuna üzülen, anne olmak için can atan arkadaşlarımız; ümidinizi kesmeyin sakın Allah çooooookk büyük.. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır elbet.. Hem kendim hem diğer arkadaşlar için her şeyin hayırlısını diliyorum.. Haftaya Cumartesi kontrol var benim için dua edin lütfen.. sevgiler....
Canim benim cok sevindim. Valla burda birbirimizin test sonucunu da heyecanla bekliyoruz. Pozitifler nasil umut oluyo bize.
Ve basiniz sagolsun hayat ne kadar ama ne kadar acaip. Bi yerden veriyor bir yerden aliyor. Neyse ki bu guzel hamilelik haberiyle esin icin bu aci daha cekilir hale gelmistir.
Allah size uzun omur versin de cocugunuzla uzun uzun seneler saglikla huzurla yasayin insallah.
Sonucta masallah baya yuksek ikiz olma ihtimali var mi?
Isin ilk etabini hallettin insallah gerisi de su gibi gececek sorunsuz bi sekilde.
Sen de bizden dualarini eksik etme

Canim benim cok sevindim. Valla burda birbirimizin test sonucunu da heyecanla bekliyoruz. Pozitifler nasil umut oluyo bize.
Ve basiniz sagolsun hayat ne kadar ama ne kadar acaip. Bi yerden veriyor bir yerden aliyor. Neyse ki bu guzel hamilelik haberiyle esin icin bu aci daha cekilir hale gelmistir.
Allah size uzun omur versin de cocugunuzla uzun uzun seneler saglikla huzurla yasayin insallah.
Sonucta masallah baya yuksek ikiz olma ihtimali var mi?
Isin ilk etabini hallettin insallah gerisi de su gibi gececek sorunsuz bi sekilde.
Sen de bizden dualarini eksik etme
Dualarım hepimiz için :KK200:. Keseyi görmek için gidelim diye bekliyoruz.. Heyecanla..

Günaydın canım. Bugün de çok işim var.hangisini yapsam,hiç mi birşey yapmadan yatsam bilemedim.öğleden sonra arkadaşlarımla randevum var.ona gitmesem de dinlensem mi bilemedim.offfo_O
Selamlarr.bence sen bu aralar keyfini cikar. Arkadaslarinla görüş gez toz sonra bol bol bebek bakarsin cikamazsin insallah:))

Ahhh ahhh basimi nerelere vursam benim derdim çok ondan ceneme vurdu:) benim 2. Olacak bu canım. Ilk deneme de tesaduf tedavi sirasinda hamile kaldim bebegim erken dogdu 6.5 aylik ve 40 gun kuvezde kaldi ve sonra a n iden kaybettik:KK43: o donem dondurulmuslarla denedik tekrar olmadi bu ikinci olacak

Senindina sevindim canim hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin ins darisi bizlere inss

ben bu ay başlıyacaktım tedaviye ama cuma günü adet oldum 2 yada 3. gün gelin diyolar hafta sonu girdi araya sizce pazartesi gidiyim i bir ay daha mı bekleyim :(

ben bu ay başlıyacaktım tedaviye ama cuma günü adet oldum 2 yada 3.varsa gelin diyolar hafta sonu girdi araya sizce pazartesi gidiyim i bir ay daha mı bekleyim :KK43:
Canim ben 2 . Gun ignelere baslamistim. Benimde bayram tatiline gelmisti doktorum u aradim ignelere basladim. Numara varsa ara canim bir ay bidaha bekleme

Arkadaslar ben pazartesi gunu kan testi yaptirmak istiyorum transfer imin 8. Gunu olcak. Dayanamiyorum cok merak ediyorum. Belli olur mu sizce. Erken test yaptiranlar var mi

Arkadaslar ben pazartesi gunu kan testi yaptirmak istiyorum transfer imin 8. Gunu olcak. Dayanamiyorum cok merak ediyorum. Belli olur mu sizce. Erken test yaptiranlar var mi
Eğer 5. Gun embriyosuysa konulan belli oluyor canim dr um oyle demisti ama yinede belli olmaz belki gec tutunmus olur bosu bosuna moralini bozarsin bence sabret ven ilk denememde dr un soyledigi tarihten bile bir gun sonra yaptirmistim ya sabir. Az kalmis nasilsa biliyorum zaman sanki duruyor ama kafani baska seylerle msg etmeye çalış

Selamlarr.bence sen bu aralar keyfini cikar. Arkadaslarinla görüş gez toz sonra bol bol bebek bakarsin cikamazsin insallah:))
Ayol çok güldürdün beniiiii.:KK70:o tatlı dillerin dert görmesin e miiiii:KK19:
Valla burnumu çeke çeke ordan oraya ordan oraya gezip durdum.işlerimi hallettim.rahatladım.sen naptın canım bugün? :KK55::cool:

ben bu ay başlıyacaktım tedaviye ama cuma günü adet oldum 2 yada 3. gün gelin diyolar hafta sonu girdi araya sizce pazartesi gidiyim i bir ay daha mı bekleyim :KK43:
Canım benim de öyle olmuştu. Cuma adet oldum pazartesi gittim hemen muayene etti Dr ilaçlara başladım. 3. Günü başlamış oldum yani.

Back
X