Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle başın Sağolsun sonradan hayırlı olsun inşallah Rabbim bi yandan yanına alıyor bi yandandan da veriyor işte herşey O nda bitiyorUzun bir ara vermek zorunda kaldım arkadaşlar.. Pazartesi sabah test yaptırdım. Sonuç 567 çıktı çok sevindik. Ancak 2 saat sonra kayınpederim vefat etti sonucu duyamadıaynı gün Sevinç ve üzüntüyü birlikte yaşadık. 2 gün sonra 1381 oldu sonuç doktorum memnun durumdan. Dikkat etmeye çalışıyoruz. Demek istediğim durumuna üzülen, anne olmak için can atan arkadaşlarımız; ümidinizi kesmeyin sakın Allah çooooookk büyük.. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır elbet.. Hem kendim hem diğer arkadaşlar için her şeyin hayırlısını diliyorum.. Haftaya Cumartesi kontrol var benim için dua edin lütfen.. sevgiler....
Test sonucunu bekliyoruz :) hayırlısı olsun canım.Kızlaaaaaar merhabauzun süre yoktum buralarda yarın test günüm bana dua edin lütfennn
![]()
Canım ben crinone jel kullanıyorum ama öyle bişey olmadı Dr na sor bi istersenKizlar bisey sorcam bu vajinal jeli kullaniyormusunuz. Ben sabah aksam kullaniyorum ama cok kasinti yapti. Napabilirim bilgisi olan varmi
Himm. Sorayim canim tsklerCanım ben crinone jel kullanıyorum ama öyle bişey olmadı Dr na sor bi istersen
Hayirli olsun canim. Kacinci gun yaptirdin testtiniKızlaaaaarrrr sonucum 971 Allah'ıma sonsuz Şükürler olsun yüce Rabbim isteyen herkese göstersin inşallah artarak devam etsin inşallah
Sağol canım 12. GünHayirli olsun canim. Kacinci gun yaptirdin testtini
Kızlaaaaarrrr sonucum 971 Allah'ıma sonsuz Şükürler olsun yüce Rabbim isteyen herkese göstersin inşallah artarak devam etsin inşallah
Benimde transfer imin 7. Gunu arada kasiklarimda batma oluyor okadar bişey hissetmiyorum hic. Korkuyorum ins hayirli sonuc olur
Allah razı olsun Canım rabbim daim etsin inşallah hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun
Amin canım inşallah. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Kızlaaaaarrrr sonucum 971 Allah'ıma sonsuz Şükürler olsun yüce Rabbim isteyen herkese göstersin inşallah artarak devam etsin inşallah