- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Canim bn jeli transferde 5gun önce başlıyorum günde bir tane igneye de aynı şekil transferden 5gun önce başlanio oda günde 1 tane transfer den sonra iğne 2 güne bir yaptırio jeli günde 1 devam ediyom test sonucuna kadar . Sana haber gobekten iğne de verdi miSen igneyle jeli nasıl kullanmıştın?
Yumurtalarım toplandı. 4 tane folikül dolu çıkmış diğerleri boş. 12-13 tane gelişmişti halbuki. Napalım elimizdekilerle yetinices. Bu akşam üstü arayacaklar. Döllenme durumları için. Esas pazartesi arayıp haber verecekler. Bu arada çok kolay bir yumurta toplama işlemi geçirdim. Çabucak ayıldım ve çıktıktan 15 dakka sonra ayaktaydım ve çıktık irenbeden. Şimdide iyiyim ağrı sızı yok sadece anestezinin uyku hali :)maşallah canım o evreye gelmişsin rabbim tamanınada erdirsin inş
Suan estrofem gunde 3 defa kullanıyorum. Rahim kalınlığı bugün 8,3 dedi. Ayın 5.de crinone jel günde 2 defa başlıcam. Ayın 8 yada 9 transfer olucak.Canim bn jeli transferde 5gun önce başlıyorum günde bir tane igneye de aynı şekil transferden 5gun önce başlanio oda günde 1 tane transfer den sonra iğne 2 güne bir yaptırio jeli günde 1 devam ediyom test sonucuna kadar . Sana haber gobekten iğne de verdi mi
Anladım cnm ins bebisimiz geleck:))Suan estrofem gunde 3 defa kullanıyorum. Rahim kalınlığı bugün 8,3 dedi. Ayın 5.de crinone jel günde 2 defa başlıcam. Ayın 8 yada 9 transfer olucak.
hadi bismillah canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşŞimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..
Bugün regl oldum, 2. günü gelinmeli dendiği için aradım randevu almaya ama doktorum bu hafta cmt çalışmayacakmış o yüzden apar topar bugün çağırdılar.
Neyse gittim muayene oldum, yumurtalıkların ve rahimin durumu iyi çok şükür..merional 150 verdi şimdilik 5 günlük, 5. gün de kontrole çağırdı.
Çok şükür bugünümüze.. Allah hayırlısıyla cümlemize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahh
ne güzel canım jaliteli kaliteli olsunlar inşşşşHayırlı cumalar arkadaşlar bugün yumurtalar toplandı 11 tane kaliteli yumurtam toplanmış Yarın ariycak doktor bakalım transfer icin inşallah hayırlı şeyler olur Rabbim yardımcımız olsun
4 tane olsun sağlam olsun canım sayıya takılma inş kaliteli olurda bu yumoşlar sana bebek getirirYumurtalarım toplandı. 4 tane folikül dolu çıkmış diğerleri boş. 12-13 tane gelişmişti halbuki. Napalım elimizdekilerle yetinices. Bu akşam üstü arayacaklar. Döllenme durumları için. Esas pazartesi arayıp haber verecekler. Bu arada çok kolay bir yumurta toplama işlemi geçirdim. Çabucak ayıldım ve çıktıktan 15 dakka sonra ayaktaydım ve çıktık irenbeden. Şimdide iyiyim ağrı sızı yok sadece anestezinin uyku hali :)
Canım doktor akşam üstü aradı 3 tanesi kaliteliymiş, diğeri bozuk çıktı :)bu akşam döllemede yapılmış, yarın yada pazartesi durumları için arayacaklar. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yumurta toplama tahmin ettiğimden çok güzel geçti hiç birşeyim yok diyebilirim çıktığımdan beri4 tane olsun sağlam olsun canım sayıya takılma inş kaliteli olurda bu yumoşlar sana bebek getirir
canım ne güzel iyi olmana sevindim zaten ilk günde döllenme olması çok iyiymiş senin adına sevindim darısı göbüşe gelmelerineCanım doktor akşam üstü aradı 3 tanesi kaliteliymiş, diğeri bozuk çıktı :)bu akşam döllemede yapılmış, yarın yada pazartesi durumları için arayacaklar. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yumurta toplama tahmin ettiğimden çok güzel geçti hiç birşeyim yok diyebilirim çıktığımdan beri
Canim adetun 14 .gün falan toplanıyor genelde sonra döllenme süresi 3 yada 5 gün sürüyor rabbim hayırlı evlatlar versin ins bu tedavindeKızlar ben bugün hastalandım pazar günü gideceğim Dr a of değişik bi heyecan bu.korku sevinç.kızlar şimdi ben izmir deyim adetle başlayan bu süreç tam on gün mü sürüyo yumurta toplamaya kadar.istanbula gideceğim çünkü yumurta toplanması için.ayy heyecan bastı şimdiden Allahım sen yarım et hepimize.vira BİSMİLLAH :)
İnş canım bnde dondurulmuslarla denicem bu ay estrofeme dün başladım rabbim tedavileri mızı vesile eder ins.SELAM KIZLAR; BENDE EKİM AYINDA DONDURULMUŞ EMBRİYOLARLA 3. TÜP BEBEĞİ YAPTIRICAM, UMARIM BU SEFER OLUMLU SONUÇLANIR...
Doktorum aradı canım, 3 yumurtada döllenmiş, iki hücreli hale gelmişler. Pazartesiyi bekliyoruz devam edecekmi bölünme iyi olacaklarmı vs için. Haber veriyim dedim. Bi anda üç çocuk annesi oldumcanım ne güzel iyi olmana sevindim zaten ilk günde döllenme olması çok iyiymiş senin adına sevindim darısı göbüşe gelmelerine
Gözün aydın canimDoktorum aradı canım, 3 yumurtada döllenmiş, iki hücreli hale gelmişler. Pazartesiyi bekliyoruz devam edecekmi bölünme iyi olacaklarmı vs için. Haber veriyim dedim. Bi anda üç çocuk annesi oldum
Hadi hayırlısı olsun. Mutlu haberlerini bekliyoruz :)Benimde doktor aradı kızlar 11 yumurtadan 7si döllenmis pazartesi ariycam duruma göre 5ci gün transfer olcak insallh bakalım şimdilik tekmi çift mi koyulacak belli deil ama inş bisi olmaz
Şimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..
Bugün regl oldum, 2. günü gelinmeli dendiği için aradım randevu almaya ama doktorum bu hafta cmt çalışmayacakmış o yüzden apar topar bugün çağırdılar.
Neyse gittim muayene oldum, yumurtalıkların ve rahimin durumu iyi çok şükür..merional 150 verdi şimdilik 5 günlük, 5. gün de kontrole çağırdı.
Çok şükür bugünümüze.. Allah hayırlısıyla cümlemize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?