- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
gözün aydin canim. benimde 137 cikti. dün ikinci kes kan alindi. pazartesi neticeyi alicam.Hayırlı olsun tatlım :)
İnşallah canım. 12. Gün bu gün transfer gününü sıfır sayarak hesaplayınca.19 ekimde transfer oldu.normal şartlarda adetim dünün.aletimi bir gün geçti.Hayirli olsun canim ins katlanarak devam eder kacinci gununde yaptirdin testi
Canım 3. GÜN embriyoskop iki tane embriyo koyuldu.Canım kaç günlük embriyodu
Yok canım iyiyim kendi kahvaltimi kendim hazırladım bu sabah ınsallah iyi olacak hersey sende stress yapma bebise iyi bakkcanim lütfen okadar stress yapma. bu sikkim stress cok etkiliyor vücudu.... bende aslinda senin gibiyim. hep korku icinde aha bisey oldu aha su olucak diye diye kendimi deli ederdim. bu dördüncü hamileliyim benim ve coookkk rahatim ben. kendime hep funda hayirliysa olsun. olmazsada allahin bildigi bisey vardir herhalde diye düsünüyorum. bi dene. kendine mesguliyet ara. türkcem biraz bozuk olabilir kusura bakma canim
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun tatlım :)
Hayirlisi olsun canim cokkkkk sevindim stress yok sırayla hepsi olacak insallahKızlar karnı ağrıyanlar canlarımmmm değerim 160 çıktı. Demekki karın ağrısı iyiye işaret ama tabiki tam sevinemedim.sıra kese ve kalp atışında.tabi bide ikiye katlaması gerek.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.İnşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.şuan da karnım adet sancısı gibi ağırıyo .
Öyle dusunme herkesin farklı olabilir ınsallah güzel olacakAy kizlar ben cok korkuyorum hic bi belirtim yok olmadi galiba 3.gunum daha ama bu stresten tutacagi varsada tutmayacak
Ins canim ya dun kasiklrda batma vardi bugun hafif bel agrim var baska bisey yok gecmiyo zamanÖyle dusunme herkesin farklı olabilir ınsallah güzel olacak
Ya hergün değişik oluo bende anlamadım ınsallah güzel olur zama gecmio yarıya geldim ahh bir de cuma olsaIns canim ya dun kasiklrda batma vardi bugun hafif bel agrim var baska bisey yok gecmiyo zaman
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun tatlım :)
Canım ben fatih şendağ da miyom ameliyatı olmuştum izmirde .Dr um istanbula gitti bende mecbur onun gittiği hastane acıbademe gittim.halkalı Acıbadem.hocadan memnunum.hemşireler sekreterler biraz tuhaf ama onlar zaten teferruat.sadece ilaçlarını kendinde takip et.tabi gebeliğin devamı basıl olacak onu Allah bilir.şimdilik hocadan memnunum.baya ünlü dünyaca ünlü bi Prof.internete adını yazınc haberlerini oku :)Kızlarr hamile olan arkadaşlar inanın bizi çokkkk mutlu ettiniz. Birşey rica edicem sizden hangi merkezde hangi doktorda pozitif aldınız yazabilir misiniz benim gibi merkez arayışında olanlara fikir olur belki canlarrr
Çok sağol tatlım araştırıcam dediğin hocayı. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahCanım ben fatih şendağ da miyom ameliyatı olmuştum izmirde .Dr um istanbula gitti bende mecbur onun gittiği hastane acıbademe gittim.halkalı Acıbadem.hocadan memnunum.hemşireler sekreterler biraz tuhaf ama onlar zaten teferruat.sadece ilaçlarını kendinde takip et.tabi gebeliğin devamı basıl olacak onu Allah bilir.şimdilik hocadan memnunum.baya ünlü dünyaca ünlü bi Prof.internete adını yazınc haberlerini oku :)
Çak sevindim hayirli olsun arkadasim darsii basimizaaaaaaaaaaaKızlar karnı ağrıyanlar canlarımmmm değerim 160 çıktı. Demekki karın ağrısı iyiye işaret ama tabiki tam sevinemedim.sıra kese ve kalp atışında.tabi bide ikiye katlaması gerek.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.İnşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.şuan da karnım adet sancısı gibi ağırıyo .
Aminnn inşallah.şu an ezan okunuyor.ezanlar hürmetine inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız.bu ay olumsuz sonuç alan arkadaşlarım üzülmeyin.İnşallah hepimiz sevineceğiz.Allah kucağımıza sağlıklı hayırlı almamızı nasip etsin.Çak sevindim hayirli olsun arkadasim darsii basimizaaaaaaaaaaa
Saol canım.İnşallah devam etsin haberler.kucağımıza almak nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?