2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Ay kizlar ben cok korkuyorum hic bi belirtim yok olmadi galiba 3.gunum daha ama bu stresten tutacagi varsada tutmayacak

Yok canım iyiyim kendi kahvaltimi kendim hazırladım bu sabah ınsallah iyi olacak hersey sende stress yapma bebise iyi bakk

Hayirlisi olsun canim cokkkkk sevindim stress yok sırayla hepsi olacak insallah

Ya kızlar bende alerji var çok hapsuruom hemde korkuom birsey olmaz dimi kasiklarim acio hapsurunce işlemden heralde içimiz de yoruldu

Kızlarr hamile olan arkadaşlar inanın bizi çokkkk mutlu ettiniz. Birşey rica edicem sizden hangi merkezde hangi doktorda pozitif aldınız yazabilir misiniz benim gibi merkez arayışında olanlara fikir olur belki canlarrr

Kızlarr hamile olan arkadaşlar inanın bizi çokkkk mutlu ettiniz. Birşey rica edicem sizden hangi merkezde hangi doktorda pozitif aldınız yazabilir misiniz benim gibi merkez arayışında olanlara fikir olur belki canlarrr
Canım ben fatih şendağ da miyom ameliyatı olmuştum izmirde .Dr um istanbula gitti bende mecbur onun gittiği hastane acıbademe gittim.halkalı Acıbadem.hocadan memnunum.hemşireler sekreterler biraz tuhaf ama onlar zaten teferruat.sadece ilaçlarını kendinde takip et.tabi gebeliğin devamı basıl olacak onu Allah bilir.şimdilik hocadan memnunum.baya ünlü dünyaca ünlü bi Prof.internete adını yazınc haberlerini oku :)

Çok sağol tatlım araştırıcam dediğin hocayı. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Çak sevindim hayirli olsun arkadasim darsii basimizaaaaaaaaaaa

Çak sevindim hayirli olsun arkadasim darsii basimizaaaaaaaaaaa
Aminnn inşallah.şu an ezan okunuyor.ezanlar hürmetine inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız.bu ay olumsuz sonuç alan arkadaşlarım üzülmeyin.İnşallah hepimiz sevineceğiz.Allah kucağımıza sağlıklı hayırlı almamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…