2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

benim dondurulmuş olduğu için doktorum 15. gün test istedi ben dayanamayıp 14. günün sabahı yaptım idrar testini ikinci çizgiyi görünce anında hastaneye gittik

Canım progestron napcaklar ben sabah 7 de vermiştim takip sırasında 24 sat açık yerler bakar sen önce diğerine baktım bence

Bence hamilesin darisi bize ins...kac embriyo verilmisti belirtin var miydi
Canım benim eğer hamilelik varsa belirti olarak transfer sonrası dördüncü beşinci gün baya kasık ağrım oldu şu son üç dört günde aşırı üşüyorum ve dünden beri ishalim.bide bugün adet gibi sancım var.belim ağırıyo.yarın erkenden test için gideceğim.İnşallah güzel sonuç alırım.hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız canım.

Dualarimiz hepimiz icin canim ins hayirli haberlerle silik cikmasi hamile oldugunu gosterir....benim bugun 2.gunum kasiklarimda bi batma var igne batiyo gibi cok erken ama ins guzel bi belirtidir gecmiyo da

Canım inşallah öyledir.benim sürekli bi ağrı var bazen şiddeti artıyor bazen az oluyo ama sürekli var.şuanda da var.iğne batması da oldu.özellikle sol kasığımfa baya ağrı oldu. Sabah sekizde vereceğim kanı inşallah erken saatte öğrenip yazarım buraya.

Hadi insallah bize moral ol benimde 4.gun bitti ama iki gündür ara ara ağrı oluo korkuom ınsallah iyi bir seydir

Hadi insallah bize moral ol benimde 4.gun bitti ama iki gündür ara ara ağrı oluo korkuom ınsallah iyi bir seydir
Canım ben hemşireyi aradığımda zaten beklediğimiz ağrı demişti.ve demiştiki özellikle gece ağırdır.Bende evet demiştim.gece sabaha karşı falan oluyor.tabi gün içinde de okuyor.hemşirenin dediğine göre olması gereken bu ağrılarmış. şimdi iğnemi yaptım. Saat durmuş sanki la havle geçmiyor

Yani olumlu birsey mi

Günaydın kızlar tuvalet problemi bitti arada bir kasik ve bel ağrısı var bugün 5.gun yarıya geldik bakalım Y Yumiyum2015 naptin canim

Valla ben artık uyuyamaz oldum erkenden uyanuom uykuda korkuom dudak ucukladi kocaman yarıya geldik sukur cuma da gelecek
canim lütfen okadar stress yapma. bu sikkim stress cok etkiliyor vücudu.... bende aslinda senin gibiyim. hep korku icinde aha bisey oldu aha su olucak diye diye kendimi deli ederdim. bu dördüncü hamileliyim benim ve coookkk rahatim ben. kendime hep funda hayirliysa olsun. olmazsada allahin bildigi bisey vardir herhalde diye düsünüyorum. bi dene. kendine mesguliyet ara. türkcem biraz bozuk olabilir kusura bakma canim

Kızlar karnı ağrıyanlar canlarımmmm değerim 160 çıktı. Demekki karın ağrısı iyiye işaret  ama tabiki tam sevinemedim.sıra kese ve kalp atışında.tabi bide ikiye katlaması gerek.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.İnşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.şuan da karnım adet sancısı gibi ağırıyo .

Hayırlı olsun tatlım :)

Hayirli olsun canim ins katlanarak devam eder kacinci gununde yaptirdin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…