Aslında acile gideceğimde pregestron testi de istedi benim tedavi olduğum yer.oda yarın yaptırabilirim.acilde onu yapmıyorlar.eniştemin arkadaşı yarın için nöbetçi o yaparım demiş..amannnn nerden çıktı bu pregestron.sen kaçtan yapmıştın idrar testi.atacağım buraya fotoda beceremedim.
Canım progestron napcaklar ben sabah 7 de vermiştim takip sırasında 24 sat açık yerler bakar sen önce diğerine baktım benceAslında acile gideceğimde pregestron testi de istedi benim tedavi olduğum yer.oda yarın yaptırabilirim.acilde onu yapmıyorlar.eniştemin arkadaşı yarın için nöbetçi o yaparım demiş..amannnn nerden çıktı bu pregestron.sen kaçtan yapmıştın idrar testi.atacağım buraya fotoda beceremedim.
aynen dedigin gibi canim. herseyde bi hayir var.Hakkinda hayirlisi olsun canim. Benim inancim tam daha zamani degilmis diyorum. Allah buyuk.
Bence hamilesin darisi bize ins...kac embriyo verilmisti belirtin var miydiyaptım iki tane ikiside silik çıktı
Canım benim eğer hamilelik varsa belirti olarak transfer sonrası dördüncü beşinci gün baya kasık ağrım oldu şu son üç dört günde aşırı üşüyorum ve dünden beri ishalim.bide bugün adet gibi sancım var.belim ağırıyo.yarın erkenden test için gideceğim.İnşallah güzel sonuç alırım.hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız canım.Bence hamilesin darisi bize ins...kac embriyo verilmisti belirtin var miydi
Dualarimiz hepimiz icin canim ins hayirli haberlerle silik cikmasi hamile oldugunu gosterir....benim bugun 2.gunum kasiklarimda bi batma var igne batiyo gibi cok erken ama ins guzel bi belirtidir gecmiyo daCanım benim eğer hamilelik varsa belirti olarak transfer sonrası dördüncü beşinci gün baya kasık ağrım oldu şu son üç dört günde aşırı üşüyorum ve dünden beri ishalim.bide bugün adet gibi sancım var.belim ağırıyo.yarın erkenden test için gideceğim.İnşallah güzel sonuç alırım.hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız canım.
Canım inşallahDualarimiz hepimiz icin canim ins hayirli haberlerle silik cikmasi hamile oldugunu gosterir....benim bugun 2.gunum kasiklarimda bi batma var igne batiyo gibi cok erken ama ins guzel bi belirtidir gecmiyo da
Hadi insallah bize moral ol benimde 4.gun bitti ama iki gündür ara ara ağrı oluo korkuom ınsallah iyi bir seydirCanım inşallah öyledir.benim sürekli bi ağrı var bazen şiddeti artıyor bazen az oluyo ama sürekli var.şuanda da var.iğne batması da oldu.özellikle sol kasığımfa baya ağrı oldu. Sabah sekizde vereceğim kanı inşallah erken saatte öğrenip yazarım buraya.
Canım ben hemşireyi aradığımda zaten beklediğimiz ağrı demişti.ve demiştiki özellikle gece ağırdır.Bende evet demiştim.gece sabaha karşı falan oluyor.tabi gün içinde de okuyor.hemşirenin dediğine göre olması gereken bu ağrılarmış.Hadi insallah bize moral ol benimde 4.gun bitti ama iki gündür ara ara ağrı oluo korkuom ınsallah iyi bir seydir
Yani olumlu birsey miCanım ben hemşireyi aradığımda zaten beklediğimiz ağrı demişti.ve demiştiki özellikle gece ağırdır.Bende evet demiştim.gece sabaha karşı falan oluyor.tabi gün içinde de okuyor.hemşirenin dediğine göre olması gereken bu ağrılarmış.şimdi iğnemi yaptım. Saat durmuş sanki la havle geçmiyor
Evet canım öle dediler.yarın anlarız eğer gebelik varsa olumlu demektir.Yani olumlu birsey mi
sagol canim banim. Amin... senin neticenide dört gözle bekliyorum yaaa.... en az senin Kadar heycanliyimCanım çok sevindim superrr rabbim nazardan korusun hayırlı olsun canim
Valla ben artık uyuyamaz oldum erkenden uyanuom uykuda korkuom dudak ucukladi kocaman yarıya geldik sukur cuma da geleceksagol canim banim. Amin... senin neticenide dört gözle bekliyorum yaaa.... en az senin Kadar heycanliyim
canim lütfen okadar stress yapma. bu sikkim stress cok etkiliyor vücudu.... bende aslinda senin gibiyim. hep korku icinde aha bisey oldu aha su olucak diye diye kendimi deli ederdim. bu dördüncü hamileliyim benim ve coookkk rahatim ben. kendime hep funda hayirliysa olsun. olmazsada allahin bildigi bisey vardir herhalde diye düsünüyorum. bi dene. kendine mesguliyet ara. türkcem biraz bozuk olabilir kusura bakma canimValla ben artık uyuyamaz oldum erkenden uyanuom uykuda korkuom dudak ucukladi kocaman yarıya geldik sukur cuma da gelecek
Kızlar karnı ağrıyanlar canlarımmmm değerim 160 çıktı. Demekki karın ağrısı iyiye işaret ama tabiki tam sevinemedim.sıra kese ve kalp atışında.tabi bide ikiye katlaması gerek.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.İnşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.şuan da karnım adet sancısı gibi ağırıyo .
Hayirli olsun canim ins katlanarak devam eder kacinci gununde yaptirdin testiKızlar karnı ağrıyanlar canlarımmmm değerim 160 çıktı. Demekki karın ağrısı iyiye işaret ama tabiki tam sevinemedim.sıra kese ve kalp atışında.tabi bide ikiye katlaması gerek.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.İnşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.şuan da karnım adet sancısı gibi ağırıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?