2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Kızlar adet olcak gibi hissediom akıntı sizi korkuom birqz evin etrafında dolascam hava alcsm bu progestan mahvetti beni bir hafta kaldı ama gecmiyor

Ben de
Kızlar adet olcak gibi hissediom akıntı sizi korkuom birqz evin etrafında dolascam hava alcsm bu progestan mahvetti beni bir hafta kaldı ama gecmiyor
Ben daha yeni verdim yunurtalari pazartesi olacak transfer ama prigestan i firil seklinde kullaniuorum hap ama fitil gibi kullanacaksin dedi sen iğne olarak aliyorsun di mi. Agrilar sizilar da tutunma sizisideir inşallah eğer calosmiyoraan kendine oyalabacak birşeyler bulmani tavsiye ederim evde kitap falan olabilir mesela ya da keçe isi :))

Raporluyim canjm ise gitmemek güzel iğne şeklinde progestan i yüzden zor oluyor

Kizlar 2. Kan testinin sonucunu aldim bugun 166.1 cikti tam ikiye katlanmamis sizce nasıl...
Dr 2 gun sonra tekrar yaptirmami istedi
Bence iyi.nerdeyse iki katı bir dahakine daha da yükselir inşallah.30. Gibİ bir sayı var arada.çokda fazla değil gibi.bi yaz google ye kan değerleri arka arkaya. Nasıl çıkanlar diye.

Kızlar yarın test günüm.bugün tam adet günüm.karnım ve belim ağırıyo.aynı adet sancısı gibi.ve afedersiniz ishal oldum.bide üstüne grip.kızlar gece sürekli uyanıyorum.önceden hiç olmazdı.transfer den sonra saat 4 yada 5 gibi birden gözlerim açılıyo.sizede oluyor mu.off heyecan yaptım yaw.küçük kardeşim bile bugün belli olmazmı.git yaptır diyo.Herkes dört gözle bekliyo.oda heyecanlandırıyor beni.

Hayirlisi olsun canim yarın kaçıncı gün 10 u geçtiyse çıkar artık bence taze embryo da daha erken cikio diye duymuştum donmus ta 12.sanki

Hayirlisi olsun canim yarın kaçıncı gün 10 u geçtiyse çıkar artık bence taze embryo da daha erken cikio diye duymuştum donmus ta 12.sanki
Yarın transfer günümü sıfır sayarsak 12. Gün.bugün de sabredeceğim yarın sabah erkenden gideceğim tahlile.ama idrar testinde belli olur muki eczaneler açılmıdır ki

Kan değerinde daha önce çıkacaktır ayrıca silik te olsa iyi birsey değilmi
Brtan dı sanırım. Onunda üç tane silikte olsa çıkmıştı.kanda da çıktılar.bilerek iki tane yaptım.önceden aynı gün yaptıklarımdan biri silik çıksa ikincisi çıkmazdı.ayy inşallah ya.

yaptım iki tane ikiside silik çıktı

hayırlı olsun diyelim o zaman, idrar testine yansıyacak kadar çıktıysa kanda kesin çıkar bende senin gibi ilk idrarda yapmıştım bence fırla git en yakın hastaneye nasıl olsa labaratuvarlar 24 saat açık sonrada iyi haberi ver bize

Aslında acile gideceğimde pregestron testi de istedi benim tedavi olduğum yer.oda yarın yaptırabilirim.acilde onu yapmıyorlar.eniştemin arkadaşı yarın için nöbetçi o yaparım demiş..amannnn nerden çıktı bu pregestron.sen kaçtan yapmıştın idrar testi.atacağım buraya fotoda beceremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…