sen kendini nasil hissediyorsun canimhep dua ediyorum. hepimiz icin. gittikce deyerin yükselicek canim. bak gör. ben allahima sükürler olsun su an iyiyim. fakat ilk 3 ay riskli benim icin. simdiye Kadar hep 9 ile 12.haftata düsük oluyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kendini nasil hissediyorsun canimhep dua ediyorum. hepimiz icin. gittikce deyerin yükselicek canim. bak gör. ben allahima sükürler olsun su an iyiyim. fakat ilk 3 ay riskli benim icin. simdiye Kadar hep 9 ile 12.haftata düsük oluyordu
hayirlisi olsun canim.. insallah 2.denemende tutar. dualarimiz seninlemerhaba arkadaşlar. bende 5 ekimde ilk tüp bebek denemesi için tedaviye başladım. tedavi süreci gayet güzel geçmişti. transferden sonra 12. gün ( yani salı günü) kan testi yaptırdım. beta hcg 45,87 çıktı. doktor arada bir değer gebelik var ama iki gün sonra tekrar kan ver dedi.bugun birkez daha kan verdim. beta hcg 25 e düşmüşdoktorum biyokimyasal gebelik olabilir dedi. büyük ihtimal tutunamadı ve düşecek. çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş. doktorum ilaçlarımı kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. hala bi umut varmış. ben pek inanmıyrum ama nasip. ilk duyduğumda çok üzüldü ama nasip sonuçta. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat versin isteyen herkese. zor bi tedavi süreci. inş hepinizden olumlu haberler gelir. ben 1-2 ay ara verip ocak gb 2. denemeyi yapmayı planlıyrum. ikinci denemesinde tüp bebeği tutan arkadaşlar , ilk denemden sonra kaç ay ara verdiniz ?
İnşallah yükselir öğlen kan vercem geçen sefer akşam 6 da vermiştim hiç olmazsa 42 saat geçmiş olsun ellerim titrio ınsallah sende rahatı hamilelik geçireceksiniz dualrimdasinhep dua ediyorum. hepimiz icin. gittikce deyerin yükselicek canim. bak gör. ben allahima sükürler olsun su an iyiyim. fakat ilk 3 ay riskli benim icin. simdiye Kadar hep 9 ile 12.haftata düsük oluyordu
Allah YARDIMCINIZ olsun gebelik var denek bu galiba :)) inşallah değerler çok yükselir veeee saglikli şekilde bebisi kucaginiza alisiniz. Kacincu gün enbriyosu ve kaç tane transfer edikdiMerhaba ben yeni kayit oldum ama sürekli burayı okuyarak ićimi rahatlattim 9.günumde kan testi yaptirdim 96.21 ćikti yarin tekrar yaptiricam ama korkuyorum çok
Allah YARDIMCINIZ olsun gebelik var denek bu galiba :)) inşallah değerler çok yükselir veeee saglikli şekilde bebisi kucaginiza alisiniz. Kacincu gün enbriyosu ve kaç tane transfer edikdi
Amin. İnşallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun. 3.gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer olduAllah YARDIMCINIZ olsun gebelik var denek bu galiba :)) inşallah değerler çok yükselir veeee saglikli şekilde bebisi kucaginiza alisiniz. Kacincu gün enbriyosu ve kaç tane transfer edikdi
İnşallah sonuç doğrudur ve saglikli gebelik olur arkadasim korku mutlaka olacak çünkü zor bi surecteyiz. İnsallahsobuc güzeldir ve gittikçe artar saglikl . OlsurÇok
Amin. İnşallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun. 3.gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer oldu
İnşallah. Evet çok zor bir süreçİnşallah sonuç doğrudur ve saglikli gebelik olur arkadasim korku mutlaka olacak çünkü zor bi surecteyiz. İnsallahsobuc güzeldir ve gittikçe artar saglikl . Olsur
canım benim korkma güzel olacak inşallah, benim 12. günü kan sonucum 96.21 di:) ve şu an hamileyim, seninde güzel haberlerini beliyoruz ...Merhaba ben yeni kayit oldum ama sürekli burayı okuyarak ićimi rahatlattim 9.günumde kan testi yaptirdim 96.21 ćikti yarin tekrar yaptiricam ama korkuyorum çok
Ayyu çok sevindiiiim ikizler di di mi senin yavrucuklar tüm hizla ilerlemişler maşallah kocaman olmuslaaarKızlar 199.5 çıktı şükürler olsun testi tekrarlama dedi ilaçlara devam on gün sonra kese icin gitcem Rabbim bu ezan saati herkese nasip etsin insallah
Ķaćinci gununuz bugun bende yarin kan testi yaptiricamda cok merak ediyorimKızlar 199.5 çıktı şükürler olsun testi tekrarlama dedi ilaçlara devam on gün sonra kese icin gitcem Rabbim bu ezan saati herkese nasip etsin insallah
Sağol canim tesekkurler iki transfer edildi ama bakalım haftaya ogrenicez ınsallah ikiz mi tek mj olsun Rabbim sağ salim. Kucağımiza almayi nasip etsinAyyu çok sevindiiiim ikizler di di mi senin yavrucuklar tüm hizla ilerlemişler maşallah kocaman olmuslaaar
11.gun canim test günüm du çok şükür darısı başına canimĶaćinci gununuz bugun bende yarin kan testi yaptiricamda cok merak ediyorim
İnşallah. Benm yarin 12.gunum hersey iyi olur insallah aslinda 15.gun yapmam gerekiyor testi ama ben yarin yapicam)11.gun canim test günüm du çok şükür darısı başına canim
Hadi insallah canimİnşallah. Benm yarin 12.gunum hersey iyi olur insallah aslinda 15.gun yapmam gerekiyor testi ama ben yarin yapicam)
canım benim korkma güzel olacak inşallah, benim 12. günü kan sonucum 96.21 di:) ve şu an hamileyim, seninde güzel haberlerini beliyoruz ...
Canim degerin çokta kotu degil, benim gibi neredeyse pozitif dusun.....Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım benim 11. gün değerim 109 çıktı bugün 14.günüm tekrar kan verdim lekelenme ve sancılarım oluyor 188 çıktı doktorum biraz düşük dedi moralim çok bozuk pazar günü tekrar kan ver dedi bakalım ne olacak senin ikinci testinde kaç çıkmıştı acaba
Benim 12. Gun 98.21Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım benim 11. gün değerim 109 çıktı bugün 14.günüm tekrar kan verdim lekelenme ve sancılarım oluyor 188 çıktı doktorum biraz düşük dedi moralim çok bozuk pazar günü tekrar kan ver dedi bakalım ne olacak senin ikinci testinde kaç çıkmıştı acaba