2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biran

Biran gözümün önüne oğlum geldi canim cok duygulandım kendimi tutamıyorum allahım acılarını göstermesin eline bişe vermeyi düşünmüyorum biraz daha büyüsün ler
Yaa ben veriyorum uzun zamandır öğürme refleksleri guclu diye bir kac kez tikandi da hemen parmağımı sokup çıkardım tabi cok ilerlememisti bisey olmaz diye rahattim hep ama artık tedirginim :/ kolay kolay veremem bi sure sanırım

tesekkurler canim. hemen bakiyorum modele

Allahim elim ayagim titredi okurken. cok gecmis olsun canim ya. hastanede yasananlardan bahsetmek istemiyorum bile. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin

Bu arada kızlar inşallah yaşamayalım böyle bişey ama olursa eğer önce cisim yakındami diye parmağımızı sokup çıkarmaya çalışalım ilerlemişse hemen yüzustu çevirip iki kürek kemiğinin arasına avucumuzun ortasiyla yukarıya dogru supurur gibi 5 kez Vuralim çıkmazsa ters çevirip gogus kafesinin alt kısmından yani midenin biraz üstünden yukarıya dogru 5 kez vuralım

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

oya aydogan da benzer bir sebepten yogun bakimdaydi sanirim. vefat etmis

Benim bile icim gitti okurken gozlerim doldu Allah esirgesin cok üzüldüm

Oy. Hem güldüm hem gözlerim doldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…