Maşallahimiz var zaten yeri gelince hepimiz çok oluyoruz kimse az değil burdaEşim içerden sesleniyo neye gülüyosun bu kadar diyeaz değil o da he, allah diline düşürmesin @tatlilavinya
Yaa ben veriyorum uzun zamandır öğürme refleksleri guclu diye bir kac kez tikandi da hemen parmağımı sokup çıkardım tabi cok ilerlememisti bisey olmaz diye rahattim hep ama artık tedirginim :/ kolay kolay veremem bi sure sanırımBiran
Biran gözümün önüne oğlum geldi canim cok duygulandım kendimi tutamıyorum allahım acılarını göstermesin eline bişe vermeyi düşünmüyorum biraz daha büyüsün ler
tesekkurler canim. hemen bakiyorum modeleloveatsecondsight biz 4 aydan fazla zamandır oto koltuğu kullanıyoruz. Maxi cosi axissfix aldık. İçerisine yenidoğan pedini de almıştım, başlarda onla kullandık ama artık onsuz oturuyor tabii. Çift yöne bakabiliyor olmasını, isofixli olmasını, bir de etrafı görmesi açısından biraz yüksek ve kenarlarının çok önde olmamasını istemiştik. Tabii bir de güvenlik testlerinden geçen bir model arıyorduk. Bu oto koltuğu istediklerimizi sağlıyordu. Şu an halen arkaya dönük olarak oturuyor koltuğunda. Belli bir boy ölçüsünden sonra arkaya dönük oturmaması gerektiği yazıyordu üzerinde ama şu an hatırlayamadım. Yolculuk esnasında emzireceğim zaman koltuğu kendime döndürüp oğlumu kucağıma rahat alabiliyorum. Tavsiye ederim yani oto koltuğumuzu, biz memnunuz.
Allahim elim ayagim titredi okurken. cok gecmis olsun canim ya. hastanede yasananlardan bahsetmek istemiyorum bile. Allahim kimseyi evladiyla sinamasinBu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.Bu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
@tatlilavinya nın face te yazdıklarına bakıp bakıp güldüm dünAllahtan orası var da @EcDU ya yazık oldu ya onunki daha uzun sanırım
Maşallahimiz var zaten yeri gelince hepimiz çok oluyoruz kimse az değil burda
Yook ben cok sakin biriimdir lutfen gunahimi aliyosunuz
oya aydogan da benzer bir sebepten yogun bakimdaydi sanirim. vefat etmisBu arada kızlar inşallah yaşamayalım böyle bişey ama olursa eğer önce cisim yakındami diye parmağımızı sokup çıkarmaya çalışalım ilerlemişse hemen yüzustu çevirip iki kürek kemiğinin arasına avucumuzun ortasiyla yukarıya dogru supurur gibi 5 kez Vuralim çıkmazsa ters çevirip gogus kafesinin alt kısmından yani midenin biraz üstünden yukarıya dogru 5 kez vuralım
Evet nefes alamayip zorlayinca yüksek tansiyon nedeniyle aortu yirtilmisoya aydogan da benzer bir sebepten yogun bakimdaydi sanirim. vefat etmis
Tabbbiii canıııımmm eline vur ekmeğini alYook ben cok sakin biriimdir lutfen gunahimi aliyosunuz
oya aydogan da benzer bir sebepten yogun bakimdaydi sanirim. vefat etmis
Evet nefes alamayip zorlayinca yüksek tansiyon nedeniyle aortu yirtilmis
Benim bile icim gitti okurken gozlerim dolduBu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Sebep :-/Teheyy teheyyy anam ben bi hafta ban yediydim çok zor çok
Oy. Hem güldüm hem gözlerim doldu...Aslında kısa surede bulunmuş yani bi yarım saat falan ama bana bir ömür geldi oyle seyler kurdum ki sonuclarına katlanamam dedim Allah'tan kerem Olgun aklı basında bi çocuktu iki adamın yanına gidip amca beni babama gotururmusunuz ben onları kaybettim demis ve sans eseri adamlar sivil polismis biz kaybolduğu yerden ayrılmadık geri doner diye bi baktık iki adamın elimden tutmuş geliyo biz karı koca yerlerde perisan :/
Sebep :-/
Bakiyorum bulacagim onuAslında suçum yoktu yaa
Haber et bulursanBakiyorum bulacagim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?