- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Hosgeldin canım. Sabahtan beriYvzbt i düşünüyorum butun enerjim bitti Allah kimseyi evladiyla sinamasin insan gercekten oyle bi durumda ölmek istiyo
Hiç unutmam bi görümce konu açmışti senin gibiler yuzundenle başlayan bi cümle kurmustum masum bi eleştiriydi
Amim canım keremde iki kez yasadık 1.5 yasında sag kolu komple yandı koltuk altına kadar 2.derece yanıktiSağol canım, böyle anlık hadiseler bi anda insanı mahvediyo, onsuz naparım'a kadar varıyosun iki saniyede. Allah beterinden saklasın ve tekrarından korusun inşallahYvzbt ve hepimizin yavrusunu
Amim canım keremde iki kez yasadık 1.5 yasında sag kolu komple yandı koltuk altına kadar 2.derece yanıktio acilde müdahale edilirken bağırdıkca ben ölüp ölüp dirildim 4 yaşındaykende Alanyada kayboldu o anları kelimelere dökemem acı haberini alacağıma yok olayım istedim kendimi arabaların önüne atmak istedim Allah bi daha yaşatmasın
Ozluyir tabi insan yahu :) senin acilinca baktim da bi sen bir dephenyl acilmis :-/
Uuuu ne romantizm. Ben menüye de karar verdim bugün. Ana yemek kapuska tatli olarak zikkimin dibi
Hosgeldin canım :)Mapusluk uzun surmedi
Bu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Amim canım keremde iki kez yasadık 1.5 yasında sag kolu komple yandı koltuk altına kadar 2.derece yanıktio acilde müdahale edilirken bağırdıkca ben ölüp ölüp dirildim 4 yaşındaykende Alanyada kayboldu o anları kelimelere dökemem acı haberini alacağıma yok olayım istedim kendimi arabaların önüne atmak istedim Allah bi daha yaşatmasın
Mapusluk uzun surmedi
@tatlilavinya nın face te yazdıklarına bakıp bakıp güldüm dünAllahtan orası var da @EcDU ya yazık oldu ya onunki daha uzun sanırım
Ne yazmış benim facem yok anlatın noluuuuurtrr
Aslında kısa surede bulunmuş yani bi yarım saat falan ama bana bir ömür geldi oyle seyler kurdum ki sonuclarına katlanamam dedim Allah'tan kerem Olgun aklı basında bi çocuktu iki adamın yanına gidip amca beni babama gotururmusunuz ben onları kaybettim demis ve sans eseri adamlar sivil polismis biz kaybolduğu yerden ayrılmadık geri doner diye bi baktık iki adamın elimden tutmuş geliyo biz karı koca yerlerde perisan :/En korktuğum şeyler 1-yanık 2-kaybolması ikisini de yaşamışsıniyi aklını yitirmemişsin kaybolunca, ay ben çıldırırdım ya. Allah size bağışlamış
Olmazz aç bi üyelik gel, burayı ciğerci kedisi gb takip edenler olabilir
Ayy bende ne guldum yaa kendi kendime deli gibi kahkahalar attım :)@tatlilavinya nın face te yazdıklarına bakıp bakıp güldüm dünAllahtan orası var da @EcDU ya yazık oldu ya onunki daha uzun sanırım
Aslında kısa surede bulunmuş yani bi yarım saat falan ama bana bir ömür geldi oyle seyler kurdum ki sonuclarına katlanamam dedim Allah'tan kerem Olgun aklı basında bi çocuktu iki adamın yanına gidip amca beni babama gotururmusunuz ben onları kaybettim demis ve sans eseri adamlar sivil polismis biz kaybolduğu yerden ayrılmadık geri doner diye bi baktık iki adamın elimden tutmuş geliyo biz karı koca yerlerde perisan :/
Aslında kısa surede bulunmuş yani bi yarım saat falan ama bana bir ömür geldi oyle seyler kurdum ki sonuclarına katlanamam dedim Allah'tan kerem Olgun aklı basında bi çocuktu iki adamın yanına gidip amca beni babama gotururmusunuz ben onları kaybettim demis ve sans eseri adamlar sivil polismis biz kaybolduğu yerden ayrılmadık geri doner diye bi baktık iki adamın elimden tutmuş geliyo biz karı koca yerlerde perisan :/
Ayy bende ne guldum yaa kendi kendime deli gibi kahkahalar attım :)
Biran gözümün önüne oğlum geldi canim cok duygulandım kendimi tutamıyorum allahım acılarını göstermesin eline bişe vermeyi düşünmüyorum biraz daha büyüsün lerBu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?