2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sağol canım, böyle anlık hadiseler bi anda insanı mahvediyo, onsuz naparım'a kadar varıyosun iki saniyede. Allah beterinden saklasın ve tekrarından korusun inşallah Yvzbt ve hepimizin yavrusunu
Hosgeldin canım. Sabahtan beri Yvzbt i düşünüyorum butun enerjim bitti Allah kimseyi evladiyla sinamasin insan gercekten oyle bi durumda ölmek istiyo

Sağol canım, böyle anlık hadiseler bi anda insanı mahvediyo, onsuz naparım'a kadar varıyosun iki saniyede. Allah beterinden saklasın ve tekrarından korusun inşallah Yvzbt ve hepimizin yavrusunu
Amim canım keremde iki kez yasadık 1.5 yasında sag kolu komple yandı koltuk altına kadar 2.derece yanıkti o acilde müdahale edilirken bağırdıkca ben ölüp ölüp dirildim 4 yaşındaykende Alanyada kayboldu o anları kelimelere dökemem acı haberini alacağıma yok olayım istedim kendimi arabaların önüne atmak istedim Allah bi daha yaşatmasın

Allah korusun yavrularimizi

Canim cok gecmis olsun, Allah tekrarini gostermesin gercekten hersey anlik.. Cok savunmasizlar..

En korktuğum şeyler 1-yanık 2-kaybolması ikisini de yaşamışsın iyi aklını yitirmemişsin kaybolunca, ay ben çıldırırdım ya. Allah size bağışlamış

En korktuğum şeyler 1-yanık 2-kaybolması ikisini de yaşamışsın iyi aklını yitirmemişsin kaybolunca, ay ben çıldırırdım ya. Allah size bağışlamış
Aslında kısa surede bulunmuş yani bi yarım saat falan ama bana bir ömür geldi oyle seyler kurdum ki sonuclarına katlanamam dedim Allah'tan kerem Olgun aklı basında bi çocuktu iki adamın yanına gidip amca beni babama gotururmusunuz ben onları kaybettim demis ve sans eseri adamlar sivil polismis biz kaybolduğu yerden ayrılmadık geri doner diye bi baktık iki adamın elimden tutmuş geliyo biz karı koca yerlerde perisan :/

Oyyy yavruma bak ya akıllıymış hakkaten. Allahtan yanlış insanlara denk gelmemiş verilmiş sadakanız varmış

Rabbim her zaman iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimizi

Biran
Biran gözümün önüne oğlum geldi canim cok duygulandım kendimi tutamıyorum allahım acılarını göstermesin eline bişe vermeyi düşünmüyorum biraz daha büyüsün ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…