Hııı başka yerde konu açtın o zaman haberim olmadı çünkü. De senin kv niye yapıyo ki bunu deli mi ne
Allah'a emanet yasiyoruz resmen :-/ acildiginda bi denetleme oluyormus sonra ayda yilda bir belki.Acaba bu liste ne kadar güvenilirulen önceden resmi kurumlardan açıklama geldiğinde kayıtsız şartsız inanırdık bi de şimdiye bak sürekli bi sorgulama güvensizlik
Bizim de 12si tanisma yıldönümüydü iste. Eccük affettirsin. Guzel bir masa. Masada bir yüzük ve evlilik teklifi düşünüyorum bakalim :)bebeem suyu bırak, planını ne zaman uygulamaya koyucan? Bizim de haftaya tanışma y.dönümü. Ne yapsam acaba
Milletin burda haberi vardı senin neden olmadı ki? Hatta yazdıklarıma bir sürü beğeni de aldım :)
Kız kıskançlıktan ölecekler. Karşı komşum Allah ondan razı olsun konuyu ona da anlatmıştım. O da çok marifetli bir modelli hırkalar yelekler şapkalar örüp veriyor bir de düğmelerini kızımın adıyla yazıyor çatlıyor kaynanam her gördüğünde " Bunu da mı Komşu Anneniz ördü" deyip duruyor.
Her bana geldiklerinde her yer çaktırmadan gezilip ne var ne yok öğrenilmeye çalışılıyor. Ben çeyiz serme yapmadım. Ölecekler meraklarında hala. Müze gibi geziyorlar evi ya. Bir de değişenleri de unutmuyor. Banyo paspaslarını 15 günde bir makinaya atıp yıkadığım için altındaki lastikler hemen eskiyor. Bende dökülmeye başladıkça değiştiriyorum yenisiyle. Son yaydığımla bir önceki neredeyse birbirinin aynısı gibiydi. Sadece hafif bir renk farkı vardı. Onu bile söyledi. Paspasları değiştirmişsin gene diye. Ki kırk yılda bir benim eve geliyorlar düşün artık. Her gün burda olsalar a o da böyle şu da böyle diye der durur.
Bizim de 12si tanisma yıldönümüydü iste. Eccük affettirsin. Guzel bir masa. Masada bir yüzük ve evlilik teklifi düşünüyorum bakalim :)
Ben hastanedeyken evde kaldi kv 1 gece. Geldim bebekle buzlugunu bosaltmissin kurban icin mi dedi. Ona ne ara geldi sora da bakti bilmem.Gıcık olurum evin her köşesini didik didik edenleresana mı aldım yatak odasını! Seni çekemiyolar belli ki
Bizim mayis anneler gunu tanisma yildonumu en yakin arkadasimin dogum gunu kardes ve gorumcemin dogum gunu... eylul esimin alperin dogum günü evlilik yıldönümüAffettirir ya napsın düğün varmış mecbur gitmiş. Bizim evlilik ve tanışma y.dönümü mayıs. Anneler günü de mayısta. Resmen toplu açılış gb oluyo hepsini birleştiriyoruzeveeet kurdelamızı da bu sene huzur sağlık asdasfghkl
Of canım benim okurken tüyleri diken diken oldu gözlerim dolduBu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Amim canım keremde iki kez yasadık 1.5 yasında sag kolu komple yandı koltuk altına kadar 2.derece yanıktio acilde müdahale edilirken bağırdıkca ben ölüp ölüp dirildim 4 yaşındaykende Alanyada kayboldu o anları kelimelere dökemem acı haberini alacağıma yok olayım istedim kendimi arabaların önüne atmak istedim Allah bi daha yaşatmasın
Bizim mayis anneler gunu tanisma yildonumu en yakin arkadasimin dogum gunu kardes ve gorumcemin dogum gunu... eylul esimin alperin dogum günü evlilik yıldönümübizim kilo alma aylari
Of canım benim okurken tüyleri diken diken oldu gözlerim dolduçok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın, hiçbir anneye yaşamasın
1.5 aylıkken ben de kızımı kaybediyorum sandımCiğerleri enfeksiyon kapmıştı öksürüyordu. Sonra bi an nefes alamadı mosmor oldu ben çok panikledim allahtan annem Yanımdaydı hemen yüzüne su Serptik kızım kendine geldi. Hemen devlete acile gittik çok sıra vardı beklemedik başka hastaneye gitmiştik.. ne günlerdi..
Allahım böyle dertler göstermesin kimseye
Âmin canım benimOf canım benim okurken tüyleri diken diken oldu gözlerim dolduçok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın, hiçbir anneye yaşamasın
1.5 aylıkken ben de kızımı kaybediyorum sandımCiğerleri enfeksiyon kapmıştı öksürüyordu. Sonra bi an nefes alamadı mosmor oldu ben çok panikledim allahtan annem Yanımdaydı hemen yüzüne su Serptik kızım kendine geldi. Hemen devlete acile gittik çok sıra vardı beklemedik başka hastaneye gitmiştik.. ne günlerdi..
Allahım böyle dertler göstermesin kimseye
Bizde ufaklikla cok yakınız ben 27 o 30 eylul :) keremle baba da ocak doğumlular bir hafta var aralarındaHepsi de nası denk gelmiş yaeylül de benimle oğlanın doğum gününe rezerve. Her şeyim güne gidiyor
Canımmmm çok geçmiş olsunBu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Can'ım h.g. Aramıza. Düzelebilecek sorunlardan mı aranızdakiler? Allah sabır ve kolaylık versin inşKızlar bende bir eylül annesiyim forumu hamileligimden beri takip ediyorum.Ama simdi sirf bunun icin üye oldum neredeyse hepinizi tanıyorum.Şu an baba evindeyim esimle cok siddetli kavgalar ettik.Benim piskolojimi siz anlarsiniz hepimiz ayni ayda anne olduk.Dayanamıyorum sırf evladım icin ayakta durmaya calisiyorum ama olmyyor;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?