2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hııı başka yerde konu açtın o zaman haberim olmadı çünkü. De senin kv niye yapıyo ki bunu deli mi ne

Kız kıskançlıktan ölecekler. Karşı komşum Allah ondan razı olsun konuyu ona da anlatmıştım. O da çok marifetli bir modelli hırkalar yelekler şapkalar örüp veriyor bir de düğmelerini kızımın adıyla yazıyor çatlıyor kaynanam her gördüğünde " Bunu da mı Komşu Anneniz ördü" deyip duruyor.

Her bana geldiklerinde her yer çaktırmadan gezilip ne var ne yok öğrenilmeye çalışılıyor. Ben çeyiz serme yapmadım. Ölecekler meraklarında hala. Müze gibi geziyorlar evi ya. Bir de değişenleri de unutmuyor. Banyo paspaslarını 15 günde bir makinaya atıp yıkadığım için altındaki lastikler hemen eskiyor. Bende dökülmeye başladıkça değiştiriyorum yenisiyle. Son yaydığımla bir önceki neredeyse birbirinin aynısı gibiydi. Sadece hafif bir renk farkı vardı. Onu bile söyledi. Paspasları değiştirmişsin gene diye. Ki kırk yılda bir benim eve geliyorlar düşün artık. Her gün burda olsalar a o da böyle şu da böyle diye der durur.

Acaba bu liste ne kadar güvenilir ulen önceden resmi kurumlardan açıklama geldiğinde kayıtsız şartsız inanırdık bi de şimdiye bak sürekli bi sorgulama güvensizlik
Allah'a emanet yasiyoruz resmen :-/ acildiginda bi denetleme oluyormus sonra ayda yilda bir belki.

Gıcık olurum evin her köşesini didik didik edenlere sana mı aldım yatak odasını! Seni çekemiyolar belli ki

Affettirir ya napsın düğün varmış mecbur gitmiş. Bizim evlilik ve tanışma y.dönümü mayıs. Anneler günü de mayısta. Resmen toplu açılış gb oluyo hepsini birleştiriyoruz eveeet kurdelamızı da bu sene huzur sağlık asdasfghkl
Bizim de 12si tanisma yıldönümüydü iste. Eccük affettirsin. Guzel bir masa. Masada bir yüzük ve evlilik teklifi düşünüyorum bakalim :)

Bizim mayis anneler gunu tanisma yildonumu en yakin arkadasimin dogum gunu kardes ve gorumcemin dogum gunu... eylul esimin alperin dogum günü evlilik yıldönümü bizim kilo alma aylari

Of canım benim okurken tüyleri diken diken oldu gözlerim doldu çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın, hiçbir anneye yaşamasın
1.5 aylıkken ben de kızımı kaybediyorum sandım Ciğerleri enfeksiyon kapmıştı öksürüyordu. Sonra bi an nefes alamadı mosmor oldu ben çok panikledim allahtan annem Yanımdaydı hemen yüzüne su Serptik kızım kendine geldi. Hemen devlete acile gittik çok sıra vardı beklemedik başka hastaneye gitmiştik.. ne günlerdi..

Allahım böyle dertler göstermesin kimseye

Hepsi de nası denk gelmiş ya eylül de benimle oğlanın doğum gününe rezerve. Her şeyim güne gidiyor
Bizim mayis anneler gunu tanisma yildonumu en yakin arkadasimin dogum gunu kardes ve gorumcemin dogum gunu... eylul esimin alperin dogum günü evlilik yıldönümü bizim kilo alma aylari

Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim böyle şeyler yasatmasin kimsenin yavrusuna

Âmin canım benim

Canımmmm çok geçmiş olsun Allah kimseye öyle biri yaşatmasın inş

Can'ım h.g. Aramıza. Düzelebilecek sorunlardan mı aranızdakiler? Allah sabır ve kolaylık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…