2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Enişte sarı kart görmüş ama affedersin sabaha ya, özel gününüzün hatrına
Hofff saate bak koşarak yatmaya gidiyorum
Yarin aksam dugun var akrabalarinin affetsem ne yazar ben gitmeyecegim o gidecek. Erken gitmesi de lazim. E demiştim sana diyo. E.mubarek düğün var dedi de anneleri gider dedimdi. Meger anne babalar küsmüş hadi iyi geceler biz uyumadik daha iyice bozuldu duzeni amaaan

Bu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...

Off canimm yaa cok cok gecmis olsun Rabbim korumuş kuzunu su anda sabah ezanı okunuyo hepimizin yavrusu icin dua ettim Allah kabul etsin ağlayarak okudum cok kotu oldum seni tahmin bile edemiyorum görüp göreceğiniz bu olsun insallah baska sıkıntı yaşatmasın Allah

Çok çok geçmiş olsun canım ağlayarak okudum nasıl korktum Rabbim hepimizinkini korusun yaaa ben okurken ne hale geldim seni dusunemiyorum bile

Kızlar bende bir eylül annesiyim forumu hamileligimden beri takip ediyorum.Ama simdi sirf bunun icin üye oldum neredeyse hepinizi tanıyorum.Şu an baba evindeyim esimle cok siddetli kavgalar ettik.Benim piskolojimi siz anlarsiniz hepimiz ayni ayda anne olduk.Dayanamıyorum sırf evladım icin ayakta durmaya calisiyorum ama olmyyor;(

Napıcam bilmiyorum sadece eşimin beni aramasını bekliyorim ama 3 gündur ses seda yok.
Canım cok üzüldüm sebebi neydi kavgaların belirtmemissin o yüzden bisey diyemicem ama acaba o mu senden bir adım bekliyor :/ Allah yardımcın olsun cocuk olunca insan iki kat üzülüyor insallah yoluna girer hersey

Canım yaa kıyamam çok zor bi gün olmuş inşallah bi daha tekrarlanmaz. İnsan panikten sağlıklı düşünemez bile. Allah hepimizin yavrularını korusun

Rabbim anlayış versin o insana merhamet versin inşallah inşallah hemencecik kıymetini anlarda seni geri ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…