2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bio gaia işe yaradı gibi bizde de kaka yapıyor ama çok katı olduğu için çok sıkınıyor. Eğer çok zorlanıyorsa sabah 1 kez bu yukarıda yazdığım Magnesee dene. Bu pediatrik olanı. Ben yetişkin olanını kullandım. Çok rahat tuvalete çıkartıyor.

Su içmiyor benim oğlum tükürüyor zorla icirmeye çalışıyorum ob yüzden kabız sanırım suyu nasıl sevdirecem ben ya
ıhlamur yada papatya çayı denesen. Bir de fincanda vermeyi dene. Isırıp ses çıkartmayı sevdikleri için benim kız gördüğü gibi ağzını açıyor bardak yada fincana. Yarısından fazlası dışarı dökülüyor ama gene de içmiş oluyor bir miktar. Altına havlu koyuyorum 2 kat içirirken.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok üzüldüm.

İnternette Heimleich manevrası var herkes izlesin arkadaşlar. Geçen kızın boğazında birşey kaldı. Hemen yüzüstü çevirip aşağıya doğru meyil verip iki kürek kemiğinin arasına hızlıca vurdum Çıktı.Bu konuda soğukkanlılık esas. En yakınındakiler olarak bu müdehaleleri bilmemiz şart.

Travesti yüzünden derken? Naptı sana

Kaynanam görümcemin oğluna kıza ördüklerinin aynısını örüyordu. Ben eşime bu gidişle oğlanı kıskançlık yüzünden i.... yapacaklar dedim. Biri bunun yüzünden benle bir ağız dalaşına girdi. Vay nasıl öyle dermişim de falan da filan da. Bunun yüzünden ban yedim bende kesin gizli Tr..... di :)

Kız haber verseydin savunmaya grlirdim

Hııı başka yerde konu açtın o zaman haberim olmadı çünkü. De senin kv niye yapıyo ki bunu deli mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…