Hadi ver çekinme laz kızıAlperin uyumak istiyorum engeline takildi :-/bisoru konu basligini vir.
Alperin uyumak istiyorum engeline takildi :-/bisoru konu basligini vir.
Hadi ver çekinme laz kızı
Bio gaia işe yaradı gibi bizde de kaka yapıyor ama çok katı olduğu için çok sıkınıyor. Eğer çok zorlanıyorsa sabah 1 kez bu yukarıda yazdığım Magnesee dene. Bu pediatrik olanı. Ben yetişkin olanını kullandım. Çok rahat tuvalete çıkartıyor.Canım duphalac içiyor benim oğlum bir işe yaramıyor sanki ne yaptıysam olmuyor ya bugün ikina ıkına bir oldu ucuna kadar geliyor yapamiyor kulak çöpü işe yaramadı en son fitil verdim onunla bile hemen yapamadı 2 saat sonra kıyameti kopararak yaptı gaz damlasi kullanmıyorum onunlada alakali olabilirmi acaba gerçi kullanirkende zorlanıyordu çok katı dün salatalık rendeledim yedirdim kayısı falan işe yaramıyor öffff ya ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum
Kızım bana çekmiş bu kabızlık çok kötü bişey ya:/ bi de poposunda hafif çatlak var:/ bio Gaia gaz ilacı olan değil mi? Aldırayım hemen. Gün içinde ne kadar kullanıyorsun?
günde 1 kez 8 damla dedi doktor. Valla işe yaradı gibi. Deneyin. Sonuçta o içinde canlı mikroorganizma olan bir tür prebiyorik zararı yok yani. Eğer çok zorlanıyorsa da Magnesee dene. Sana yazdığım pediatrik olanı. Ben yetişkin olanını kullandım. İşe yarıyor
Bende seni takip ediyomkuytularda gormeyeyim yavrucummm
ıhlamur yada papatya çayı denesen. Bir de fincanda vermeyi dene. Isırıp ses çıkartmayı sevdikleri için benim kız gördüğü gibi ağzını açıyor bardak yada fincana. Yarısından fazlası dışarı dökülüyor ama gene de içmiş oluyor bir miktar. Altına havlu koyuyorum 2 kat içirirken.Su içmiyor benim oğlum tükürüyor zorla icirmeye çalışıyorum ob yüzden kabız sanırım suyu nasıl sevdirecem ben ya
Bu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Bende yedim ya travesti yüzünden.Teheyy teheyyy anam ben bi hafta ban yediydim çok zor çok
Arama sakın hatasını anlayana kadar bekle. Kimse ölmez. Ben neler yaşadım.Uhuuu.... Bırak kaçan kovalanır.Napıcam bilmiyorum sadece eşimin beni aramasını bekliyorim ama 3 gündur ses seda yok.
Sorma ya tuhaf geldi bana da. Ama benim gönlümü çamlibeldeki gözeler çaldiGüvenilir diye içtiğimiz erikli su 157. Tadını beğenmeyip burun kıvırdığımız kalabak ilk 5 tehazır suya da güvenemiyceksek ölelim bari
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/icilebilir-10-su-markasi-aciklandi.926114/
Sorma ya tuhaf geldi bana da. Ama benim gönlümü çamlibeldeki gözeler çaldi
Bende yedim ya travesti yüzünden.
Travesti yüzünden derken? Naptı sana
Kaynanam görümcemin oğluna kıza ördüklerinin aynısını örüyordu. Ben eşime bu gidişle oğlanı kıskançlık yüzünden i.... yapacaklar dedim. Biri bunun yüzünden benle bir ağız dalaşına girdi. Vay nasıl öyle dermişim de falan da filan da. Bunun yüzünden ban yedim bende kesin gizli Tr..... di :)
Kaynanam görümcemin oğluna kıza ördüklerinin aynısını örüyordu. Ben eşime bu gidişle oğlanı kıskançlık yüzünden i.... yapacaklar dedim. Biri bunun yüzünden benle bir ağız dalaşına girdi. Vay nasıl öyle dermişim de falan da filan da. Bunun yüzünden ban yedim bende kesin gizli Tr..... di :)
Milletin burda haberi vardı senin neden olmadı ki? Hatta yazdıklarıma bir sürü beğeni de aldım :)Kız haber verseydin savunmaya grlirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?