Ay canımmmm zor şeyler yaşamışsınAmim canım keremde iki kez yasadık 1.5 yasında sag kolu komple yandı koltuk altına kadar 2.derece yanıktio acilde müdahale edilirken bağırdıkca ben ölüp ölüp dirildim 4 yaşındaykende Alanyada kayboldu o anları kelimelere dökemem acı haberini alacağıma yok olayım istedim kendimi arabaların önüne atmak istedim Allah bi daha yaşatmasın
Sagolasin canimm hic birimize göstermesin insallahAy canımmmm zor şeyler yaşamışsınAllah bi daha göstermesin inş
Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Allah evladını sana bağışlamıs şükürler olsun..Bu akşam hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu o kadar iyi anladım ki... Oğlumun boğazına salatalık kaçtı, tıkandı , nefes alamadı, ağzı köpürdü, kızardı, ağlayamadı, çıkaramadı. Ölüyodu ya. Allahım korudu. Çıkaramadık tam acile gidecekken eşim iyice göğsünün şiştiğini farketti. Nefes aldı aldı veremedi.. sırtına vurmuş o sırada kapının ağzında çıkarmış ÇOK ŞÜKÜR!!! Ama kan geldi. Ben gidemedim dr a. Allahtan arkadaşlar vardı da o götürdü. Endoskopi yapacaklarmış ACİLDE SIRA BEKLEMİŞLER!!! Başka hastaneye göndermişler. Orada da SIRA. En son bi dr gerek yok olayın üstünden 3 saat geçmiş bişeyi olsa çoktan olurdu demiş. Düşünsenize acile gidiyosunuz ve bakılmak için SIRA. Saat 21:30 da evden çıktılar. Geldiklerinde 01:00 di. Böyle bi sistem var mı ya... Oğlumu o halde gördüm ya ömrümden ömür gitti. Saniyelik bişey. Eğer biraz daha çıkaramasaydı düşünemiyorum bile. Allahım evlatlarımızı korusun. Ya oğluma bişey olsaydı. Allah kimseye yaşatmasın. Bu korku bana bir ömür yeter. Ne olur dikkat edin. Bir kaç dk lık olay. 2 dk fln sürdü ama bana sorun. 5 dk içinde herşey olup bitiyo işte.Biraz daha çıkaramasaydı...
Doktor öyle verdi. Canlı prebiyotik o zararı yokBiogaia mı 8 damla? Biz 5 damla kullanıyoruz. 8 damlanın zararı yoksa denemek istiyorum.
Geçmiş olsun yavrucuğum benim. Allah bir daha düşürmesin. Boşver takma takılma. Herkese herşey cuk diye oturmaz. Bazen 3-5 beden bol gelir herşey. Sen salon kadını çizgini bozma şekerim. Ne derdin varsa dök bana ben seni bir ratlatayımMuhattap olma benle, ne özelden ne genelden özrünüde açıklamanıda istemiyorum..Allah a yakın bana uzak ol..Bismillah açar açmaz çarpıntım yine başladı.. La havle Vela Kuvvet yarabbi..Kötüyüm ben kötü kakayım oky..
Sussssss artık muhattap olma oky..yahu ne ozur ozur dilemedim ki ben senden sana dedimki yakismadi konusduklarin da konusduklarim da hakaret iceriyodu ne ozuru allah askina neyse ya kapatalim bitdi bu konu nokta bunu bile ozur anliyorsun yakismadi dedim ikimizide bukadar yani noktalayalim bitdi bukonu
Sağol canım benim ,benim kimseyle derdim yok, olamaz, ben mutlu bir kadınım buraya sadece hoş vakit geçirmeye geliyorum..Geçmiş olsun yavrucuğum benim. Allah bir daha düşürmesin. Boşver takma takılma. Herkese herşey cuk diye oturmaz. Bazen 3-5 beden bol gelir herşey. Sen salon kadını çizgini bozma şekerim. Ne derdin varsa dök bana ben seni bir ratlatayım
sen de susssss ok chucky fln hakaret iceren mesajlara gerek yoktu,ben de yapmiyim hic tarzim degil cunku ole konusmakda yazmakda istemiyorum hayatim boyunca kimseyle ne realde ne sanalda hickimse ben dahil konusmayalim bitsin cidden civigi cikacak ondan dolayi kapndi gitdi benim icin de bu konu bitdiSussssss artık muhattap olma oky..
Sağol canım
Canım bende bugün bardakta denedim yarısından cogunu döküyor ama yinede dediğin gibi içiyorıhlamur yada papatya çayı denesen. Bir de fincanda vermeyi dene. Isırıp ses çıkartmayı sevdikleri için benim kız gördüğü gibi ağzını açıyor bardak yada fincana. Yarısından fazlası dışarı dökülüyor ama gene de içmiş oluyor bir miktar. Altına havlu koyuyorum 2 kat içirirken.
12si tanisma ve kardesimin dogum gunu 13 gorumcemin 15 arkadasimin bunlarin disinda 5i iki arkadasimin 7si diger arkadasimin 25i oburunun yakin arkadasimin kizinin da 17siHepsi de nası denk gelmiş yaeylül de benimle oğlanın doğum gününe rezerve. Her şeyim güne gidiyor
Hosgeldin canimSağol canım
Sağol canımHosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?