2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ay canımmmm zor şeyler yaşamışsın Allah bi daha göstermesin inş

Muhattap olma benle, ne özelden ne genelden özrünüde açıklamanıda istemiyorum..Allah a yakın bana uzak ol..Bismillah açar açmaz çarpıntım yine başladı.. La havle Vela Kuvvet yarabbi..Kötüyüm ben kötü kakayım oky..

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Allah evladını sana bağışlamıs şükürler olsun..

yahu ne ozur ozur dilemedim ki ben senden sana dedimki yakismadi konusduklarin da konusduklarim da hakaret iceriyodu ne ozuru allah askina neyse ya kapatalim bitdi bu konu nokta bunu bile ozur anliyorsun yakismadi dedim ikimizide bukadar yani noktalayalim bitdi bukonu

Geçmiş olsun yavrucuğum benim. Allah bir daha düşürmesin. Boşver takma takılma. Herkese herşey cuk diye oturmaz. Bazen 3-5 beden bol gelir herşey. Sen salon kadını çizgini bozma şekerim. Ne derdin varsa dök bana ben seni bir ratlatayım

Sussssss artık muhattap olma oky..

Sağol canım benim ,benim kimseyle derdim yok, olamaz, ben mutlu bir kadınım buraya sadece hoş vakit geçirmeye geliyorum..

Sussssss artık muhattap olma oky..
sen de susssss ok chucky fln hakaret iceren mesajlara gerek yoktu,ben de yapmiyim hic tarzim degil cunku ole konusmakda yazmakda istemiyorum hayatim boyunca kimseyle ne realde ne sanalda hickimse ben dahil konusmayalim bitsin cidden civigi cikacak ondan dolayi kapndi gitdi benim icin de bu konu bitdi

Canım bende bugün bardakta denedim yarısından cogunu döküyor ama yinede dediğin gibi içiyor

Hepsi de nası denk gelmiş ya eylül de benimle oğlanın doğum gününe rezerve. Her şeyim güne gidiyor
12si tanisma ve kardesimin dogum gunu 13 gorumcemin 15 arkadasimin bunlarin disinda 5i iki arkadasimin 7si diger arkadasimin 25i oburunun yakin arkadasimin kizinin da 17si be mubarek eylulde cosan cosana

Cuma günü akşam bizimki emeklemeye başladı zaten popo üstü heryeri dolaştığı yetmiyormuş gibi şimdi de emekliyor artık sadece uyuduğunda rahatım..Altını bile zor alıyorum hemen kaçıyor ya..Biran evvel yürür inşallah bu emekleme muhabbeti çok zor.. Artık hoşuna gitmeyen herşeye kızıyor bağırıyor yumruklarını sıkıyor ..Oğlum ben seni öpücükler le büyüttüm bu siniri nerden çıkardın diyorum yine bağırıyor bana sıpa ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…