2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

laf atmaya gerek yok bitmis konuyu alevendirmeye gerek yok herkese gore salon kadini kavrami da farkli herkes kendine gore salon kadini tamam eger sosyal durumu cevresi buyudugu aile yetisdiyi ortam maddi manevi durumlari egitimi yasadiklari ve gordukleri buna imkan veriyorsa, amann neyse bitirdik ya konuyu yeniden acma ya herkesin ben dahil midemiz bulaniyo artik bitdi polemik yaratmaya gerek yok .ben cikdim burdan laf atmayinnnn laf atmayin cevap hakkim doguyor herkesin atdigi lafi etdigi kufru kendisine iade ediyorum esime bende okutdum aynen rtuk e ters seyler soledi bir kitaplik destannn...soledi,aynen bitdi yasak zaten dedi birdaha da ugramam bu ortama haydi bye herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay zor. Benimki de uyumadinsaat kac oldu.. bugun oglum sus biraz demekten yoruldum kendi sesimden kafam sisti.

2gun den beri oğlum beni pert etti ne kol ne bel ne ayak kaldı çok huysuz ne yerde ne ayakta durmadı dişten mi kakadan dolayimi bilmiyorum çok şükür yaptı ama benden başka kimseye gitmez oldu çok yorgunum cokkk tek başına olmaktan yoruldum eşim ş.dışında calisiyor hafta sonu geliyor geldiğinde de zaten işe yaramıyor bakamıyor hafta içi annemlere gidiyorum ama annem çalışıyor yine yalnızım cok bunaldım

Allah yardımcın olsun canım.

Çok çok geçmiş olsun canım ağlayarak okudum nasıl korktum Rabbim hepimizinkini korusun yaaa ben okurken ne hale geldim seni dusunemiyorum bile

Canım yaa kıyamam çok zor bi gün olmuş inşallah bi daha tekrarlanmaz. İnsan panikten sağlıklı düşünemez bile. Allah hepimizin yavrularını korusun

Hosgeldin canım. Sabahtan beri Yvzbt i düşünüyorum butun enerjim bitti Allah kimseyi evladiyla sinamasin insan gercekten oyle bi durumda ölmek istiyo

Sağol canım, böyle anlık hadiseler bi anda insanı mahvediyo, onsuz naparım'a kadar varıyosun iki saniyede. Allah beterinden saklasın ve tekrarından korusun inşallah Yvzbt ve hepimizin yavrusunu

Canim cok gecmis olsun, Allah tekrarini gostermesin gercekten hersey anlik.. Cok savunmasizlar..

Biran

Biran gözümün önüne oğlum geldi canim cok duygulandım kendimi tutamıyorum allahım acılarını göstermesin eline bişe vermeyi düşünmüyorum biraz daha büyüsün ler

Allahim elim ayagim titredi okurken. cok gecmis olsun canim ya. hastanede yasananlardan bahsetmek istemiyorum bile. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

Benim bile icim gitti okurken gozlerim doldu Allah esirgesin cok üzüldüm

Canımmmm çok geçmiş olsun Allah kimseye öyle biri yaşatmasın inş

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Allah evladını sana bağışlamıs şükürler olsun..

Amin kızlar amin çok sağolun dualarınız için. Bugün bambaşka bigün herşey boş. Tek düşündüğüm ya yalnız olsaydım... Bi de SÖZDE ben tutuyodum salatalığı eline de vermedim. Bir yandan da kendin yemek yemeye çalışıyodum. Elimi ısırdı elimden kaçtı falan kafam allak bullak. İşte aslında ne kadar hazırlıksız olduğumu, ne kadar panik olduğumu, hiç soğuk kanlı olmadığımı çok iyi anladım.panikten hiç bişey yapamıyosun ki bn zaten ölüp ölüp dirildim resmen ki o anı anlatamam. İnşllah hiç kimse yaşamasın. Bağırdığımı hatırlıyorm sadece. Eşim biraz soğuk kAnlı çok şükür ki Allah yardım etti başta zaten eşim de parmakladı, sırtına falan vurdu bişeyler yaptı da ben kendimde değildim. Eşimin de tek hatası hastaneye giderken telaştan arkadaşına nereye gideceklerini söylememesi. Arkadaş da sağolsun en yakın çocuk hastanesine götürmüş falan. Çok zor ya Allah kimseyi evladıyla, sevdikleriyle sınamasın. Angiedare sen de neler yaşamışsın öyle çok çok çok zor Allah korumuş aynı şekilde filiz_ank cnm sen de...
Bunun üzerine bu akşam gelen kv ve kp cabası. Onlar gelince kaynım söyledi olayı. Bn neler yaşamışım kendimi kasmaktan bütün vücudum tutulmuş hala her yerim acıyo, kalkıp eleştiriyolar insan azıcık bekler bi de daha üstümüzden atamadık şoku. En sonunda ağladım söylendim susun ben ne haldeyim diye eşim de kızdı onlara ne diyonuz siz falan dedi öyle bastım gittim yanlarndan... Sanki çocuğun önüne küçük düğme kutusu koymuşum bilerek de onları yutmuş gibi..
Zaten artk uzun süre püre yapmadığım hiç bişeyi vermem veremem.. Boğazı tahriş olmuş geçer inşllh hemen de cesaretimi kaybettim. Varsın geç çiğnesin ne yapayım. Diyorum ya oğlum çok panik diye hep bi hareket, telaş, koşturmaca, sinir var diye. Salatalığı da öyle yuttu zaten onun da etkisi var bilerek elimi ısırıp oyuna çevirmişti sanırım.çkk hızlı yiyo. Aman yaa Allah bağışladı İşte başka açıklaması yok. Allahım hepimizin yavrularını korusun kollasın. Bizler de tedbiri elden bırakmayalım.çok sağolun kızlar destekleriniz dualarınız için iyiki varsınız

Cok sukur canım oğlunla birbirinize sarılarak kollayarak atlacaksiniz o acıyı çatlak sesleri umursama bizede de her iki taraftan nasıl yaktınız bu cocuğu diye söylendiler esim dayanamadı aldım elime sıcak suyu yaktım size ne benim cocuğum degilmi diyince seslerini kestiler. Siz simdi birbirinizi iyileştireceksiniz Rabbim beterinden esirgesin

Günaydın kızlar

Kızlar ya kızımın sesi kalınlaşmış burun akıntısı ve öksürük yok da ne yapabilirim? Dün üşüttü galiba:/
Gunaydin canım gecmis olsun tarcin ses tellerine iyi geliyo ıhlamurla birlikte bir kabuk tarcini demleyip verebilirsin

canim hepimiz tehlikeler atlatiyoruz gun icinde. hastalik da oluyor bazen. sonuc onemli yani ne simdi bu insanlarin ustune gelmesi. sanki hic kaza gelmiyor kimsenin basina. vicdan yaptirmaya çalışıyorlar sanki sen istersin oyle olmasini. sanki bilmiyorlar evladinin sacinin teli dusse ah ah ceker anneler. Allahima sukur melekler korumus. Allahim bir daha yasatmasin canim

Canım Eczanelerde satılan meyve yeme aletmi,aparatmı her neyse işte ondan aldır istersen eşine ozaman herşeyi gönül rahatlığıyla verebilirsin..Eşim geçen ay almıştı çok rahat ben slikon istemiştim eşim çocuğa pilastikmi yalatcan diye file olanindan almış her uyandığında meyvesini yiyor takip etmemede gerek kalmıyor.. Tavsiye ederim üzme kendini her çocuğun başına gelir böyle şeyler düşe kalka büyüyecekler göz açıp kapayana kadar..

Allahım bidaha yaşatmasın canım bende çok panik olurdum eminim zaten panigim benim oğlumda çok hızlı yiyor her yemekte cildiriyor bekletmiceksin hiç dün karpuz verim dedim kıyamet koptu eline aldı ağzında olduğu halde tekrar ağzına koyacak vermediğim için çıldırdı çok sabırsız dünde kaşığı ısırıyo çok sokuyor boğazına öğürüyor elinden aldım diye kıyamet koptu daha bilmiyorlar eşimde zamanla öğrenir verme eline daha erken biz ağlayacağımıza kendisi aglasin diyo gerçi kiyamiyoruzda dün resmen sinirden ağladım hiçbişey vermicem sadece beni emsin dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…