2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yvzbt canım çok geçmiş olsun gecen gün bilegimki gumus bilekligi cekti kolumdan oğlum bi boncuk agzinin icine girmis hemem parmagimi soktum yanagindan aldim sogukkanli olmak gerek ne kadar olunabiliyorsa tabii olay bitince elim ayagim bi titredi eşim le bulustuk yok bişey iyi oğlan diyene kadar bi hop hop hopladim.

Amin cnm takmıcm kimseyi inşllh Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın. Kötü insanları da uzak tutsun bizlerden

Günaydın kızlar

Kızlar ya kızımın sesi kalınlaşmış burun akıntısı ve öksürük yok da ne yapabilirim? Dün üşüttü galiba:/
Çok geçmiş olsun cnm

Amin cnm Allah korusun hepsini

Cnm aslında var o silikon aparattan da işte... Bnm salaklığım ne diyim

Amin cnm dikkat etmek gerek işte olacağı varsa oluyo da yine de tedbir. Biz de vermicez bi süre bişeyler. Çok hırslı aynı şekilde kızıyo da dediğin gibi vermedik diye ağlasın artk napalım.

Sağol cnm işte hem artk kaçmıştı genzine öğürmekten kan geldi parmakla çıkmadı da zaten soğuk kanlılık galiba biraz yapısal o da ben de yokmuş onu anladım

Taktırmadım cuma moralim çok bozuktu birde o sandalyeye çıkamazdım..Önümüzdeki aya kaldı..

Koltuklara sehpalara tutunarak yürüyorsa isteğiyle oturup tutunarak geri kalkabiliyorsa alınabilir herhalde hiç kullanmadığım o bahsettiğin arabayı ama sıralıyorsa yakınlarda yürür zaten..

@Carmen_el ilk cocukta Keremde neler yasamissin öyle sogukkanliyim falan ama ben okurken mideme agrilar girdi Allah korusun Allah beterinden saklasin canım.

Bizimde evlilik yıldönümü ve kızımızın doğumu eylül ayı

Bugün kV de eski fotoğraflara baktık. Eşimin bebekliğine falan.. kV hep diyordu bebekliklwri çok benziyor diye. Cidden kızım babasının bebekliğinin kopyası
Hiç bana benzemiyo

Yıl dönümü ve doğum gunu beraber kutlamayin ama kiskanir kocalar sonra
Bebeklik fotografari bencede karsilastirilmali neden diyorum oğlum un su halleri benim bebekligime benzedigi için bu dil kocama

Günaydın kızlar, kızamık aşılarını ne yaptınız? Bize sağlık ocağından 18 mayısa gün vermişlerdi.

Kizamik asusi için ariycak hemsiremiz bizi kontrole gittik s.ocagina boyumuz uzamis 74 cm kilomuz aynı gibi geldi bana zaten annem zayifkadi cocuk deyip sinir ediyordu beni meger boy uzamus babama benziycek boylu poslu olucak galiba

Taktırmadım cuma moralim çok bozuktu birde o sandalyeye çıkamazdım..Önümüzdeki aya kaldı..

Hayırlısı olsun canım moralini burasi bozmadi umarim son bişey ler olmuss
Sikmayin caninizi konuyu bilmiyorum sormuyorumda bosverin.

İlk adım arabası dediğin türde fisher priceın melodili fil yürüteci var bizde. Kullanım zamanı konusunda tam bilgim yok ama 1 aydır ben kullanıyorum. Benim oğlum arkadan onu tutup itiyor, tabii arkasından ben de tutuyorum. Üzerine binip ayaklarını adım adım atarak ilerliyor bir de zıplamaya bayılıyor üzerinde :) henüz tam manada sıralayamıyor benimki ama çok keyif alıyor oynarken. Adım atmayı bu fil yürüteçle öğrendi. Ayrıca hani dengesini kaybedip devriliyorlar ya, o esnada kendini tutmayı da bu oyuncakla geliştirdi. Ses çıkardığı için daha eğlenceli geldiğini düşünüyorum. Ha şart mı bu aletler tartışılır ama iş gördü mü dersen evet, çok güzel oyalıyor. Tavsiye edebilirim. Ama şunu da söyliyeyim klasik yürüteçlerdeki gibi gözün kapalı bırakıp gidemiyorsun, senin gözetiminde hatta bazen senin desteğinle kullanabiliyorlar ilk etapta. Sanırım ayakta durup yürümeyi tam manada çözene kadar da böyle gidecek.

Kızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden

Koltuklara sehpalara tutunarak yürüyorsa isteğiyle oturup tutunarak geri kalkabiliyorsa alınabilir herhalde hiç kullanmadığım o bahsettiğin arabayı ama sıralıyorsa yakınlarda yürür zaten..
Oturma kalkmada uzman oldu, totoyu yaklaştırabildiği kadar yere yaklaştırıp oturuyo, sonra hemen tutunup geri kalkıyo habire. antrenman mı yapıyo nedir sıralamada daha yeni sayılır iki gündür korka korka yapıyo. Araba siparişini de verdim sabredemeyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…