Gunaydin canım gecmis olsun tarcin ses tellerine iyi geliyo ıhlamurla birlikte bir kabuk tarcini demleyip verebilirsin
Su niyetine ıhlamur da içirebilirsin canım.. Geçmiş olsun.
Amin cnm takmıcm kimseyi inşllh Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın. Kötü insanları da uzak tutsun bizlerdenCok sukur canım oğlunla birbirinize sarılarak kollayarak atlacaksiniz o acıyı çatlak sesleri umursama bizede de her iki taraftan nasıl yaktınız bu cocuğu diye söylendiler esim dayanamadı aldım elime sıcak suyu yaktım size ne benim cocuğum degilmi diyince seslerini kestiler. Siz simdi birbirinizi iyileştireceksiniz Rabbim beterinden esirgesin
Çok geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar
Kızlar ya kızımın sesi kalınlaşmış burun akıntısı ve öksürük yok da ne yapabilirim? Dün üşüttü galiba:/
Amin cnm Allah korusun hepsinicanim hepimiz tehlikeler atlatiyoruz gun icinde. hastalik da oluyor bazen. sonuc onemli yani ne simdi bu insanlarin ustune gelmesi. sanki hic kaza gelmiyor kimsenin basina. vicdan yaptirmaya çalışıyorlar sanki sen istersin oyle olmasini. sanki bilmiyorlar evladinin sacinin teli dusse ah ah ceker anneler. Allahima sukur melekler korumus. Allahim bir daha yasatmasin canim
Cnm aslında var o silikon aparattan da işte... Bnm salaklığım ne diyimCanım Eczanelerde satılan meyve yeme aletmi,aparatmı her neyse işte ondan aldır istersen eşine ozaman herşeyi gönül rahatlığıyla verebilirsin..Eşim geçen ay almıştı çok rahat ben slikon istemiştim eşim çocuğa pilastikmi yalatcan diye file olanindan almış her uyandığında meyvesini yiyor takip etmemede gerek kalmıyor.. Tavsiye ederim üzme kendini her çocuğun başına gelir böyle şeyler düşe kalka büyüyecekler göz açıp kapayana kadar..
Amin cnm dikkat etmek gerek işte olacağı varsa oluyo da yine de tedbir. Biz de vermicez bi süre bişeyler. Çok hırslı aynı şekilde kızıyo da dediğin gibi vermedik diye ağlasın artk napalım.Allahım bidaha yaşatmasın canım bende çok panik olurdum eminim zaten panigim benim oğlumda çok hızlı yiyor her yemekte cildiriyor bekletmiceksin hiç dün karpuz verim dedim kıyamet koptu eline aldı ağzında olduğu halde tekrar ağzına koyacak vermediğim için çıldırdı çok sabırsız dünde kaşığı ısırıyo çok sokuyor boğazına öğürüyor elinden aldım diye kıyamet koptu daha bilmiyorlar eşimde zamanla öğrenir verme eline daha erken biz ağlayacağımıza kendisi aglasin diyo gerçi kiyamiyoruzda dün resmen sinirden ağladım hiçbişey vermicem sadece beni emsin dedim ya
Sağol cnm işte hem artk kaçmıştı genzine öğürmekten kan geldi parmakla çıkmadı da zaten soğuk kanlılık galiba biraz yapısal o da ben de yokmuş onu anladımYvzbt canım çok geçmiş olsun gecen gün bilegimki gumus bilekligi cekti kolumdan oğlum bi boncuk agzinin icine girmis hemem parmagimi soktum yanagindan aldim sogukkanli olmak gerek ne kadar olunabiliyorsa tabii olay bitince elim ayagim bi titredi eşim le bulustuk yok bişey iyi oğlan diyene kadar bi hop hop hopladim.
Ay cok sagolBağa girdiiiiim bağ budanmış bağa bülbül dadanmııııııışşşşsabahtan beri dilimde, sizinkine de dolansın böyle de düşünceliyim
Bizimki yarınGünaydın kızlar, kızamık aşılarını ne yaptınız? Bize sağlık ocağından 18 mayısa gün vermişlerdi.
Sağol canım
Yarın gününün nasıl geçtiği konusunda bizi bilgilendirirsin artık.. İnşallah sıkıntı sız atlatır hemence, şimdiden geçmiş olsun..Bizimki yarın
Taktırmadım cuma moralim çok bozuktu birde o sandalyeye çıkamazdım..Önümüzdeki aya kaldı..Y ysmn1096Yvzbt Vallahi şu konuda haklisin Allah'ın isi hic belli olmuyor eşim ameliyat olmadi narkoz dan uyanamama korkusu var bende tüp bebek için igne olmak istemedim dr korkum var Allah'a birakmistik olayi dua ettim 1,5 sene sonrasinda geldi sıpam :) Freyza__ spiral hayırlı olsun yinede cok guvenme derim.
Koltuklara sehpalara tutunarak yürüyorsa isteğiyle oturup tutunarak geri kalkabiliyorsa alınabilir herhalde hiç kullanmadığım o bahsettiğin arabayı ama sıralıyorsa yakınlarda yürür zaten..Benim sıpa hafiften sıralamaya başladı. Şimdi merak ettiğim şu, hani ilk adım arabası dedikleri şey var ya sıralamaya başladığında mı tay tay yürümeye başladığında mı kullanmak için?
Bizimde evlilik yıldönümü ve kızımızın doğumu eylül ayı
Bugün kV de eski fotoğraflara baktık. Eşimin bebekliğine falan.. kV hep diyordu bebekliklwri çok benziyor diye. Cidden kızım babasının bebekliğinin kopyası
Hiç bana benzemiyo
Evet canımSıralama dedigini koltuga tutuna tutuna girmesi mi?! Benimki daha tutunuyor şimdilik hem nasıl olucak yan yan mi giddecek?!!!
Günaydın kızlar, kızamık aşılarını ne yaptınız? Bize sağlık ocağından 18 mayısa gün vermişlerdi.
Taktırmadım cuma moralim çok bozuktu birde o sandalyeye çıkamazdım..Önümüzdeki aya kaldı..
Benim sıpa hafiften sıralamaya başladı. Şimdi merak ettiğim şu, hani ilk adım arabası dedikleri şey var ya sıralamaya başladığında mı tay tay yürümeye başladığında mı kullanmak için?
Oturma kalkmada uzman oldu, totoyu yaklaştırabildiği kadar yere yaklaştırıp oturuyo, sonra hemen tutunup geri kalkıyo habire. antrenman mı yapıyo nedirKoltuklara sehpalara tutunarak yürüyorsa isteğiyle oturup tutunarak geri kalkabiliyorsa alınabilir herhalde hiç kullanmadığım o bahsettiğin arabayı ama sıralıyorsa yakınlarda yürür zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?