2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İlk zamanlar güvenemem zaten, mecbur arkasında dolanıcam. Yürüteç almamıştım bunu alayım yürüdükçe kendine güveni artar

canim gecmis olsun. uzme kendini. bazi kisiler elden cikan bu tur seylerin bizi buyuk belalardan koruduguna inanir. oyle dusinmeye calis istersen. cana gelmesin de. onun telafisi daha zor.

Yaaaa hey allahım ya siz canınızın derdindeyken pisliğin yaptığına bak!! Can sıkmamak elde değil. Çok geçmiş olsun neyse ki siz iyisiniz. Allah yaşatmasın bi daha

Çok geçmiş olsun cnm ya can sıkıcı işte neyse Allahtan kazayı hafif atlatmışsınız. Cana geleceğine mala gelsin hesabı olmuş biraz ama tabi senden çıkmış. Boşver sıkılma Allah paranıza bereket versin inşllh

Oğlum da sıralıyo ama ayaktayken oturamıyo daha doğrusu oturmak istemiyo. Ama çok kötü düşüyo çok korkuyorm. Biz de dün baktık ilk arabam ama karar veremedik sonra da vazgeçtk tehlikeli olur diye (ben kabul ettim artk oğlum çok fazla hareketli, diğer bebekler gibi değil. Daha fazla dikkat etmeliyim). Sen de tecrübelerinizi paylaşırsın cnm inşllh kazasız belasız, güzel güzel kullanırsınız

Canim gecmis olsun.Caniniza birsey olmamis buna şükür ama alin terine de günah ne diyeyim

Can'ım çok geçmiş olsun. Ne insanlar var ya

Birlikte kutlamam tabiki. Kocama ayrı hazırlanırım Kızıma da ilk doğum günü partisi planlarım var

Çok geçmiş olsun canım
O kargaşa da cüzdanını ya da çantanın düşünemezsinki.. neyse ki canım size bişey olmamış çok şükür

Geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin, verilmiş sadakanız varmış.

Mama veren anneler
Ek besinleri öğün olarak veriyor musunuz,? Bebeklerinize mama verme sıklığınız ve miktarınız nedir,?
Hızlıca yazdım hepinize kolay gelsin

Erken yürüyecek herhalde ozaman,en güzeli ya benimki emekliyor yarın öbür gün kısa kolluyu şortu giyince heryeri çizilecek, şimdiden uzun kollularla bile canım acıyor o gezindikce.

Mama veren anneler
Ek besinleri öğün olarak veriyor musunuz,? Bebeklerinize mama verme sıklığınız ve miktarınız nedir,?
Öğün olarak vermek istiyorum ama illaki mamayı istiyor. Ek gıda, mamayı en fazla 1-2 saat geciktiriyor. Mama yiyip uyuyunca daha uzun uyuyor. Verme sıklığı da 4 ya da 5 saatte bi oluyor. Gece mama miktarını gündüze göre daha fazla veriyorum gece mama içmiyor emip uyuyor. Gündüz 180 cc gece uykusuna geçerken 210 cc veriyorum.

Sen ne kadar ne sıklıkta veriyorsun?

Bugün nette gezinirken emekleme için üretilmiş dizlikler gözüme çarptı, 12 liraydı sanırım da almadım bi bak istersen. 7+5 günlüktü emeklemeye başladı birden. Tutunup kalkmaya daha önce başlamıştı da sıralama iki gündür var. Yarın 8 aylık olucak iri kıyım tosunum
Erken yürüyecek herhalde ozaman,en güzeli ya benimki emekliyor yarın öbür gün kısa kolluyu şortu giyince heryeri çizilecek, şimdiden uzun kollularla bile canım acıyor o gezindikce.

Her şeyimiz tamdı bir sivrisinegimiz eksikti ya her yeri sivrisinek bastı gece 3 e kadar sivrinek kovaladı eşim. Allah tan Bizimkinin cibinliği takılı bizimkilerde takarız bugün yarın..Dikkat edin valla kızlar tenleri hassas olduğu için kaşınıp şişiyor birde o uykusuzluk sebebi oluyor

Mama veren anneler
Benimki hiç emmiyor mama+ek gıda. Sabah uyanınca kaşık maması sonra mama, öğlen çorba sonra yine mama sonra yoğurt sonra da yatarken yine mama. Bir de gece maması var. Arada da eline meyve tutuşturuyorum ne kadarını yerse

Maşallah tosununa bizimki ne güzel popo üstü geziyordu temiz temiz ,hiç istemedim emeklemesini Bizimkide koltukta sıralıyor ama zannetmem yaşından önce yürüyeceğini ..Dizlik le dirsekliği demin yazacaktım şaka olsun diye vazgeçtim,varsa harbiden alırım.

O halleri de güzel ya, iyice hız kazandı emeklerken pıtı pıtı peşimizde her yer geliyo ne güzel gerçi şimdi de karıştırmadık yer bırakmıyo nerde ne var neresi daha tehlikeli acaba diye valla işlevsel mi gerek var mı gerçekten diye emin olamadım almadım. E bebekte görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…