- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
İlk adım arabası dediğin türde fisher priceın melodili fil yürüteci var bizde. Kullanım zamanı konusunda tam bilgim yok ama 1 aydır ben kullanıyorum. Benim oğlum arkadan onu tutup itiyor, tabii arkasından ben de tutuyorum. Üzerine binip ayaklarını adım adım atarak ilerliyor bir de zıplamaya bayılıyor üzerinde :) henüz tam manada sıralayamıyor benimki ama çok keyif alıyor oynarken. Adım atmayı bu fil yürüteçle öğrendi. Ayrıca hani dengesini kaybedip devriliyorlar ya, o esnada kendini tutmayı da bu oyuncakla geliştirdi. Ses çıkardığı için daha eğlenceli geldiğini düşünüyorum. Ha şart mı bu aletler tartışılır ama iş gördü mü dersen evet, çok güzel oyalıyor. Tavsiye edebilirim. Ama şunu da söyliyeyim klasik yürüteçlerdeki gibi gözün kapalı bırakıp gidemiyorsun, senin gözetiminde hatta bazen senin desteğinle kullanabiliyorlar ilk etapta. Sanırım ayakta durup yürümeyi tam manada çözene kadar da böyle gidecek.
canim gecmis olsun. uzme kendini. bazi kisiler elden cikan bu tur seylerin bizi buyuk belalardan koruduguna inanir. oyle dusinmeye calis istersen. cana gelmesin de. onun telafisi daha zor.Kızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Kızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Çok geçmiş olsun cnm ya can sıkıcı işte neyse Allahtan kazayı hafif atlatmışsınız. Cana geleceğine mala gelsin hesabı olmuş biraz ama tabi senden çıkmış. Boşver sıkılma Allah paranıza bereket versin inşllhKızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Oğlum da sıralıyo ama ayaktayken oturamıyo daha doğrusu oturmak istemiyo. Ama çok kötü düşüyo çok korkuyorm. Biz de dün baktık ilk arabam ama karar veremedik sonra da vazgeçtk tehlikeli olur diye (ben kabul ettim artk oğlum çok fazla hareketli, diğer bebekler gibi değil. Daha fazla dikkat etmeliyim). Sen de tecrübelerinizi paylaşırsın cnm inşllh kazasız belasız, güzel güzel kullanırsınızOturma kalkmada uzman oldu, totoyu yaklaştırabildiği kadar yere yaklaştırıp oturuyo, sonra hemen tutunup geri kalkıyo habire. antrenman mı yapıyo nedirsıralamada daha yeni sayılır iki gündür korka korka yapıyo. Araba siparişini de verdim sabredemeyip
Canim gecmis olsun.Caniniza birsey olmamis buna şükür ama alin terine de günah ne diyeyimKızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Can'ım çok geçmiş olsun. Ne insanlar var yaKızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Birlikte kutlamam tabiki. Kocama ayrı hazırlanırım@Carmen_el ilk cocukta Keremde neler yasamissin öyle sogukkanliyim falan ama ben okurken mideme agrilar girdi Allah korusun Allah beterinden saklasin canım.
Yıl dönümü ve doğum gunu beraber kutlamayin ama kiskanir kocalar sonra
Bebeklik fotografari bencede karsilastirilmali neden diyorum oğlum un su halleri benim bebekligime benzedigi içinbu dil kocama
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin, verilmiş sadakanız varmış.Kızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Erken yürüyecek herhalde ozaman,en güzeli ya benimki emekliyor yarın öbür gün kısa kolluyu şortu giyince heryeri çizilecek, şimdiden uzun kollularla bile canım acıyor o gezindikce.Oturma kalkmada uzman oldu, totoyu yaklaştırabildiği kadar yere yaklaştırıp oturuyo, sonra hemen tutunup geri kalkıyo habire. antrenman mı yapıyo nedirsıralamada daha yeni sayılır iki gündür korka korka yapıyo. Araba siparişini de verdim sabredemeyip
Öğün olarak vermek istiyorum ama illaki mamayı istiyor. Ek gıda, mamayı en fazla 1-2 saat geciktiriyor. Mama yiyip uyuyunca daha uzun uyuyor. Verme sıklığı da 4 ya da 5 saatte bi oluyor. Gece mama miktarını gündüze göre daha fazla veriyorum gece mama içmiyor emip uyuyor. Gündüz 180 cc gece uykusuna geçerken 210 cc veriyorum.Mama veren anneler
Ek besinleri öğün olarak veriyor musunuz,? Bebeklerinize mama verme sıklığınız ve miktarınız nedir,?
Hızlıca yazdım hepinize kolay gelsin
Erken yürüyecek herhalde ozaman,en güzeli ya benimki emekliyor yarın öbür gün kısa kolluyu şortu giyince heryeri çizilecek, şimdiden uzun kollularla bile canım acıyor o gezindikce.
Benimki hiç emmiyor mama+ek gıda. Sabah uyanınca kaşık maması sonra mama, öğlen çorba sonra yine mama sonra yoğurt sonra da yatarken yine mama. Bir de gece maması var. Arada da eline meyve tutuşturuyorum ne kadarını yerseMama veren anneler
Ek besinleri öğün olarak veriyor musunuz,? Bebeklerinize mama verme sıklığınız ve miktarınız nedir,?
Hızlıca yazdım hepinize kolay gelsin
Maşallah tosununa bizimki ne güzel popo üstü geziyordu temiz temiz ,hiç istemedim emeklemesini Bizimkide koltukta sıralıyor ama zannetmem yaşından önce yürüyeceğini ..Dizlik le dirsekliği demin yazacaktım şaka olsun diye vazgeçtim,varsa harbiden alırım.Bugün nette gezinirken emekleme için üretilmiş dizlikler gözüme çarptı, 12 liraydı sanırım da almadım bi bak istersen. 7+5 günlüktü emeklemeye başladı birden. Tutunup kalkmaya daha önce başlamıştı da sıralama iki gündür var. Yarın 8 aylık olucak iri kıyım tosunum
Maşallah tosununa bizimki ne güzel popo üstü geziyordu temiz temiz ,hiç istemedim emeklemesini Bizimkide koltukta sıralıyor ama zannetmem yaşından önce yürüyeceğini ..Dizlik le dirsekliği demin yazacaktım şaka olsun diye vazgeçtim,varsa harbiden alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?