2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben miyim soru muhatabi ne yanlis oldu :)) ama etiketlenmisken yazayim süt oldugu kadar devam :)
Neden yanlış oldu canım yanlış mı etiket yazmışım..Sen emziriyordun carmen,tatlı lavinya birde carnat herhalde..Cevabını tahmin etmiştim yine de sordum bende yaşında mı 2 demi karar veremedim..Ondan sordum.

Be nde aslani var kuzenimin hediyesi daha pek randimanli kullanamadik yurutec daha bi iyi gelfdi sanki

Geçmiş olsun canım alana haram olsun sikma canini

Alttaki mesaja yanlis oldu yazmissin ondan dedim :) 6 aya kadar emzirsem bari derken 1 yasa cikti şimdi 1 yasa kadar emzirsem bari diyorum :) sonra da 1 yaşında hala kucuk olurlar ya kiyamam doyorum. 2 yasa kadar uzatabilirim bakalim nasip :)

Alttaki mesaja yanlis oldu yazmissin ondan dedim :) 6 aya kadar emzirsem bari derken 1 yasa cikti şimdi 1 yasa kadar emzirsem bari diyorum :) 1 yaşında hala kucuk olurlar ya kiyamam. 2 yasa kadar istiyorum bakalim nasip :)
Ha yok onu yanlış yazdım o yüzden öyle kaldı.. Bende yaşında bırakmayı düşünüyorum ya yemek yemiyor doğru düzgün en fazla 3-5 kaşık çok haraketli bir sürü enerji harcıyor üzülüyorum.. Şimdi sabah gazetesinde bir profesörün röportajını okudum bir yaşından sonra anne sütünün yararı yok diyor ihtiyaçları karşılamıyor diyor..Benim de kafam karışık ..

Âmin canım sagolasin Rabbim bizleri evlatlarımızla sinamasin

Arkadasimin bebegi de hic yemiyordu o da 1 yasinda biraktirdi sirf o yüzden. 1 yasindan sonra normal süt niyetine emiyorlar zaten bende oyle biliyorum. Inek sutu icemeyecekler 2 yasina kadar bari emsinler diyorum bende. Zaten kiyafetle 8.850 cikti gecen neresine yiyiyor bilmem.

Hemide kökü :/ net yavas tlf dokunmatigi de tuhaflasti kırk yere dokunuyo geri don bi daha git sil yaz derken göbeğim çatladı valla :/ cumleten iyi geceler kızlar hepsini beğendim varsayın muckladim sizi
Bende gündüz giremez oldum bu ara ya özlüyorum.. Gerci netim olsa da alper birakmiyor. Iki adim uzaklastigim an katiliyor aninda ic çekiyor iki gündür kavga ediyoruz resmen gece gündüz. Kizip dunya laf sayıyorum sonra tabi pisman oluyorum neyse bu aksam kavga ede ede uyuttum 11e geliyordu buna da şükür. Hadi iyi geceler sana ve tüm hatunlara. Yarin sakin olsun artik yavrum. Kavga hali üzüyor beni iyi ve sabirli bir anne olmak istiyorum ben

Maşallah canim bizimki 9ay lik olacak 24 de her tarafı dört dönüyor ama totosunu kaldıramiyor emeklemek için

Maşallah canim bizimki 9ay lik olacak 24 de her tarafı dört dönüyor ama totosunu kaldıramiyor emeklemek için

Bizimkini yediler cibinligi takmakta gec kaldik şimdi sabah aksam ilac suruyoruz yuzunden yemis serefsizler oğlum u

Bana da 1 yaşından sonra anne sütünün artık besleyici özelliği kalmadığını söylediler. 9.aydan sonra mutlaka düzenli ek gıdaya geçmelisin diyenler de oldu. Bu aylarda da kilo alımından takip edilmez mi acaba anne sütünün yeterli olup olmadığı.. Ben de 1 yaşına kadar emzireyim istiyorum allah nasip ederse. Sonrasını bilmiyorum ama.. Doktoruna da sormayı düşünüyorum, tatmin edici bi cevap alırsam paylaşırım burada da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…