Neden yanlış oldu canım yanlış mı etiket yazmışım..Sen emziriyordun carmen,tatlı lavinya birde carnat herhalde..Cevabını tahmin etmiştim yine de sordum bende yaşında mı 2 demi karar veremedim..Ondan sordum.Ben miyim soru muhatabi ne yanlis oldu :)) ama etiketlenmisken yazayim süt oldugu kadar devam :)
İlk adım arabası dediğin türde fisher priceın melodili fil yürüteci var bizde. Kullanım zamanı konusunda tam bilgim yok ama 1 aydır ben kullanıyorum. Benim oğlum arkadan onu tutup itiyor, tabii arkasından ben de tutuyorum. Üzerine binip ayaklarını adım adım atarak ilerliyor bir de zıplamaya bayılıyor üzerinde :) henüz tam manada sıralayamıyor benimki ama çok keyif alıyor oynarken. Adım atmayı bu fil yürüteçle öğrendi. Ayrıca hani dengesini kaybedip devriliyorlar ya, o esnada kendini tutmayı da bu oyuncakla geliştirdi. Ses çıkardığı için daha eğlenceli geldiğini düşünüyorum. Ha şart mı bu aletler tartışılır ama iş gördü mü dersen evet, çok güzel oyalıyor. Tavsiye edebilirim. Ama şunu da söyliyeyim klasik yürüteçlerdeki gibi gözün kapalı bırakıp gidemiyorsun, senin gözetiminde hatta bazen senin desteğinle kullanabiliyorlar ilk etapta. Sanırım ayakta durup yürümeyi tam manada çözene kadar da böyle gidecek.
Kızlar çok moralim bozuk dün ablamdan amcamın arabasıyla amcamlara geciyoduk bi virajda bi bayan sürücü bizim arabaya hafif siyirdi azcik bi batma oldu kaportada tabi bende korkuyla bebegimle indik arabadan para cuzdanim arabadaydi o karmaşada çalmışlar dün geceden beri çok kötüyüm bebegimin rizkiydi yaa nefret ediyorum kendimden
Alttaki mesaja yanlis oldu yazmissin ondan dedim :) 6 aya kadar emzirsem bari derken 1 yasa cikti şimdi 1 yasa kadar emzirsem bari diyorum :) sonra da 1 yaşında hala kucuk olurlar ya kiyamam doyorum. 2 yasa kadar uzatabilirim bakalim nasip :)Neden yanlış oldu canım yanlış mı etiket yazmışım..Sen emziriyordun carmen,tatlı lavinya birde carnat herhalde..Cevabını tahmin etmiştim yine de sordum bende yaşında mı 2 demi karar veremedim..Ondan sordum.
Ha yok onu yanlış yazdım o yüzden öyle kaldı.. Bende yaşında bırakmayı düşünüyorum ya yemek yemiyor doğru düzgün en fazla 3-5 kaşık çok haraketli bir sürü enerji harcıyor üzülüyorum.. Şimdi sabah gazetesinde bir profesörün röportajını okudum bir yaşından sonra anne sütünün yararı yok diyor ihtiyaçları karşılamıyor diyor..Benim de kafam karışık ..Alttaki mesaja yanlis oldu yazmissin ondan dedim :) 6 aya kadar emzirsem bari derken 1 yasa cikti şimdi 1 yasa kadar emzirsem bari diyorum :) 1 yaşında hala kucuk olurlar ya kiyamam. 2 yasa kadar istiyorum bakalim nasip :)
Âmin canım sagolasin Rabbim bizleri evlatlarımızla sinamasinAngiedare ilk cocukta Keremde neler yasamissin öyle sogukkanliyim falan ama ben okurken mideme agrilar girdi Allah korusun Allah beterinden saklasin canım.
Yıl dönümü ve doğum gunu beraber kutlamayin ama kiskanir kocalar sonra
Bebeklik fotografari bencede karsilastirilmali neden diyorum oğlum un su halleri benim bebekligime benzedigi içinbu dil kocama
Arkadasimin bebegi de hic yemiyordu o da 1 yasinda biraktirdi sirf o yüzden. 1 yasindan sonra normal süt niyetine emiyorlar zaten bende oyle biliyorum. Inek sutu icemeyecekler 2 yasina kadar bari emsinler diyorum bende. Zaten kiyafetle 8.850 cikti gecenHa yok onu yanlış yazdım o yüzden öyle kaldı.. Bende yaşında bırakmayı düşünüyorum ya yemek yemiyor doğru düzgün en fazla 3-5 kaşık çok haraketli bir sürü enerji harcıyor üzülüyorum.. Şimdi sabah gazetesinde bir profesörün röportajını okudum bir yaşından sonra anne sütünün yararı yok diyor ihtiyaçları karşılamıyor diyor..Benim de kafam karışık ..
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Mesaja da zikkim olsun o zamanOff bu ne şimdi gece gece bi msji 15 dk da yazdırmadı smiley yaptırmadı bi yazdığım iki kere gitmişküstüm gidiyorum ben :/
Hemide kökü :/ net yavas tlf dokunmatigi de tuhaflasti kırk yere dokunuyo geri don bi daha git sil yaz derken göbeğim çatladı valla :/ cumleten iyi geceler kızlar hepsini beğendim varsayın muckladim siziMesaja da zikkim olsun o zaman
Bende gündüz giremez oldum bu ara ya özlüyorum.. Gerci netim olsa da alper birakmiyor. Iki adim uzaklastigim an katiliyor aninda ic çekiyorHemide kökü :/ net yavas tlf dokunmatigi de tuhaflasti kırk yere dokunuyo geri don bi daha git sil yaz derken göbeğim çatladı valla :/ cumleten iyi geceler kızlar hepsini beğendim varsayın muckladim sizi
Maşallah canim bizimki 9ay lik olacak 24 de her tarafı dört dönüyor ama totosunu kaldıramiyor emeklemek içinBugün nette gezinirken emekleme için üretilmiş dizlikler gözüme çarptı, 12 liraydı sanırım da almadım bi bak istersen. 7+5 günlüktü emeklemeye başladı birden. Tutunup kalkmaya daha önce başlamıştı da sıralama iki gündür var. Yarın 8 aylık olucak iri kıyım tosunum
Maşallah canim bizimki 9ay lik olacak 24 de her tarafı dört dönüyor ama totosunu kaldıramiyor emeklemek içinBugün nette gezinirken emekleme için üretilmiş dizlikler gözüme çarptı, 12 liraydı sanırım da almadım bi bak istersen. 7+5 günlüktü emeklemeye başladı birden. Tutunup kalkmaya daha önce başlamıştı da sıralama iki gündür var. Yarın 8 aylık olucak iri kıyım tosunum
Her şeyimiz tamdı bir sivrisinegimiz eksikti ya her yeri sivrisinek bastı gece 3 e kadar sivrinek kovaladı eşim. Allah tan Bizimkinin cibinliği takılı bizimkilerde takarız bugün yarın..Dikkat edin valla kızlar tenleri hassas olduğu için kaşınıp şişiyor birde o uykusuzluk sebebi oluyor
Ha yok onu yanlış yazdım o yüzden öyle kaldı.. Bende yaşında bırakmayı düşünüyorum ya yemek yemiyor doğru düzgün en fazla 3-5 kaşık çok haraketli bir sürü enerji harcıyor üzülüyorum.. Şimdi sabah gazetesinde bir profesörün röportajını okudum bir yaşından sonra anne sütünün yararı yok diyor ihtiyaçları karşılamıyor diyor..Benim de kafam karışık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?