Be nde aslani var kuzenimin hediyesi daha pek randimanli kullanamadik yurutec daha bi iyi gelfdi sanki
Mama+ek gıda veriyorm bn de cnm hatta mamayı öğün olarak 1 kez veriyorum. Geri kalan 4 öğün ek gıda. Bazen ek gıdaların içine formül mama koyuyorm.Mama veren anneler
Ek besinleri öğün olarak veriyor musunuz,? Bebeklerinize mama verme sıklığınız ve miktarınız nedir,?
Hızlıca yazdım hepinize kolay gelsin
Maşallah cnm peki evin düzenini değiştirdiniz mi??O halleri de güzel ya, iyice hız kazandı emeklerken pıtı pıtı peşimizde her yer geliyo ne güzelgerçi şimdi de karıştırmadık yer bırakmıyo nerde ne var neresi daha tehlikeli acaba diye valla işlevsel mi gerek var mı gerçekten diye emin olamadım almadım. E bebekte görmüştüm
Bizimkide hiç kilo almadı hala aynı kiloda ben azar azar da olsa sürekli yediriyorum, yumurtasını, pekmezini her sabah yediriyorum mutlaka,çorbası, köftesi,tavuğunu meyvesini hiç eksik etmiyorum uyanıkken eli sürekli dolu ,zaten eli boşken ağlıyor ama böyle bir dolu kase yemiyor 3-5 kaşık yiyor okadar..Kilo muhabbetine benimde aklım ermiyor niye hiç almıyor anlamadım.. Ama şu var eskiden benim sütüm çarşafa değse yıkanınca çıkmazdı şimdi sütüm su gibi olmuş sanki içinde hiç yağ yok ondan mı kilo almıyor diyorum..Uykusuz bebek zayıf olur diye biliyorum benimkininde uykusuda düzenli.. Yine zayıf değiller ya bunada şükür ediyorum..Arkadasimin bebegi de hic yemiyordu o da 1 yasinda biraktirdi sirf o yüzden. 1 yasindan sonra normal süt niyetine emiyorlar zaten bende oyle biliyorum. Inek sutu icemeyecekler 2 yasina kadar bari emsinler diyorum bende. Zaten kiyafetle 8.850 cikti gecenneresine yiyiyor bilmem.
Maşallah canim bizimki 9ay lik olacak 24 de her tarafı dört dönüyor ama totosunu kaldıramiyor emeklemek için
Mama+ek gıda veriyorm bn de cnm hatta mamayı öğün olarak 1 kez veriyorum. Geri kalan 4 öğün ek gıda. Bazen ek gıdaların içine formül mama koyuyorm.
Sabah 6-7 gibi formül mama
10-11 gibi kahvaltı
15:00 civarı kıymalı sebze
19:00 civarı meyve püresi
22:30 civarı kaşık maması ya da muhallebi
Maşallah cnm peki evin düzenini değiştirdiniz mi??
Yalnız olsam bende oyle olurdum herhalde :/ kerem sagolsun sıkıştığımda ona pasliyorum ama son iki uc haftadır Ömer'de huy değiştirdi surekli birlikte olalım istiyo bi kac dk dan sonra babasinda da abisinde de ağlamaya başlıyoBende gündüz giremez oldum bu ara ya özlüyorum.. Gerci netim olsa da alper birakmiyor. Iki adim uzaklastigim an katiliyor aninda ic çekiyoriki gündür kavga ediyoruz resmen gece gündüz. Kizip dunya laf sayıyorum sonra tabi pisman oluyorum neyse bu aksam kavga ede ede uyuttum 11e geliyordu buna da şükür. Hadi iyi geceler sana ve tüm hatunlara. Yarin sakin olsun artik yavrum. Kavga hali üzüyor beni iyi ve sabirli bir anne olmak istiyorum ben
Bir yaşından sonra inek sütü serbest ,tabi alerjisi yoksa,ben ortancayı yaşında bıraktırdım emzirmeyi bizimle normal öğün yiyordu öğle ve akşam uykularindan önce birer biberon sütünü içiyordu..Bunuda öyle yaparım diye düşünüyorum..Bana da 1 yaşından sonra anne sütünün artık besleyici özelliği kalmadığını söylediler. 9.aydan sonra mutlaka düzenli ek gıdaya geçmelisin diyenler de oldu. Bu aylarda da kilo alımından takip edilmez mi acaba anne sütünün yeterli olup olmadığı.. Ben de 1 yaşına kadar emzireyim istiyorum allah nasip ederse. Sonrasını bilmiyorum ama.. Doktoruna da sormayı düşünüyorum, tatmin edici bi cevap alırsam paylaşırım burada da.
Allah tan bu abiler ablalar varYalnız olsam bende oyle olurdum herhalde :/ kerem sagolsun sıkıştığımda ona pasliyorum ama son iki uc haftadır Ömer'de huy değiştirdi surekli birlikte olalım istiyo bi kac dk dan sonra babasinda da abisinde de ağlamaya başlıyo
Benimkide sesli ışıklı oyuncaklara bayılıyor,müzik duyduğu zaman hemen ifadesi değişiyor kafasıyla tempo tutup cırtlak sesiyle eşlik ediyor şarkıcı olcak bu çocuk diyorum gülüyor eşim.Bebekten bebeğe değişiyor demekki her ürün gibi :) mesela bizimki oyun halısı ve dönencesini de çok sevmişti. Halen daha oyun halısı üzerine oturtup oynatıyorum, halıya monte edilmiş olan hışırtılı kısımlarla oynuyor. Dönencesinin oyuncaklarını eline verdim, ışığını halen daha hayran hayran izleyip sakinliyor falan. Eltimin oğlunda tam tersine ne oyun halısı ne dönence ilgisini çekmemişti, gereksiz masraf olarak görüyorlardı ikisini de. Ama bu aslanla filin özellikleri farklı. Benim oğlum ses çıkaran ışıklı oyuncaklara pek meraklı. Filin de hareket sensörü gibi birşeysi var sanırım; yürütecin oğlum hareket edince, zıplayınca ya da filin yüzüne falan vurunca müzik çalması cazip bir oyuncak haline getirmiş olabilir.
Gözünüz Aydın canım Allah anali babali büyütsün uzun ve güzel bir ömür nasip etsinYeniden hala oldumayyy yumuş yumuş çok tatlı, yeniden doğurasım geldi
Allah analı babalı büyütsün canımYeniden hala oldumayyy yumuş yumuş çok tatlı, yeniden doğurasım geldi
Gözünüz Aydın canım Allah anali babali büyütsün uzun ve güzel bir ömür nasip etsinSende arayı acmazsin artık
Allah analı babalı büyütsün canım
Yeniden hala oldumayyy yumuş yumuş çok tatlı, yeniden doğurasım geldi
Gozunuz aydın olsun canım bizimkiler elden çıktı artık şöyle bir 3 yaşını doldursa inşallah biraz rahatlasak
Keremi 28 ay emzirdimArkadasimin bebegi de hic yemiyordu o da 1 yasinda biraktirdi sirf o yüzden. 1 yasindan sonra normal süt niyetine emiyorlar zaten bende oyle biliyorum. Inek sutu icemeyecekler 2 yasina kadar bari emsinler diyorum bende. Zaten kiyafetle 8.850 cikti gecenneresine yiyiyor bilmem.
Yok canım dur hele az bi hayrını göreydinSağolun kızlar amin rabbim güzel ömür yazsın onla beraber hepimizin kuzusunatabi carmencim hemen gidip çıkarttırıcam spirali
Yeniden hala oldumayyy yumuş yumuş çok tatlı, yeniden doğurasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?