2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Be nde aslani var kuzenimin hediyesi daha pek randimanli kullanamadik yurutec daha bi iyi gelfdi sanki

Bebekten bebeğe değişiyor demekki her ürün gibi :) mesela bizimki oyun halısı ve dönencesini de çok sevmişti. Halen daha oyun halısı üzerine oturtup oynatıyorum, halıya monte edilmiş olan hışırtılı kısımlarla oynuyor. Dönencesinin oyuncaklarını eline verdim, ışığını halen daha hayran hayran izleyip sakinliyor falan. Eltimin oğlunda tam tersine ne oyun halısı ne dönence ilgisini çekmemişti, gereksiz masraf olarak görüyorlardı ikisini de. Ama bu aslanla filin özellikleri farklı. Benim oğlum ses çıkaran ışıklı oyuncaklara pek meraklı. Filin de hareket sensörü gibi birşeysi var sanırım; yürütecin oğlum hareket edince, zıplayınca ya da filin yüzüne falan vurunca müzik çalması cazip bir oyuncak haline getirmiş olabilir.

Mama veren anneler
Ek besinleri öğün olarak veriyor musunuz,? Bebeklerinize mama verme sıklığınız ve miktarınız nedir,?
Hızlıca yazdım hepinize kolay gelsin
Mama+ek gıda veriyorm bn de cnm hatta mamayı öğün olarak 1 kez veriyorum. Geri kalan 4 öğün ek gıda. Bazen ek gıdaların içine formül mama koyuyorm.
Sabah 6-7 gibi formül mama
10-11 gibi kahvaltı
15:00 civarı kıymalı sebze
19:00 civarı meyve püresi
22:30 civarı kaşık maması ya da muhallebi

Maşallah cnm peki evin düzenini değiştirdiniz mi??

Bizimkide hiç kilo almadı hala aynı kiloda ben azar azar da olsa sürekli yediriyorum, yumurtasını, pekmezini her sabah yediriyorum mutlaka,çorbası, köftesi,tavuğunu meyvesini hiç eksik etmiyorum uyanıkken eli sürekli dolu ,zaten eli boşken ağlıyor ama böyle bir dolu kase yemiyor 3-5 kaşık yiyor okadar..Kilo muhabbetine benimde aklım ermiyor niye hiç almıyor anlamadım.. Ama şu var eskiden benim sütüm çarşafa değse yıkanınca çıkmazdı şimdi sütüm su gibi olmuş sanki içinde hiç yağ yok ondan mı kilo almıyor diyorum..Uykusuz bebek zayıf olur diye biliyorum benimkininde uykusuda düzenli.. Yine zayıf değiller ya bunada şükür ediyorum..

Tutunup kalkmaya başladığında parkede çorapla bile kaydığı için mecbur her yeri kapatmaya çalıştık. Bir de inadına neyin sivri köşesi varsa oraya tutunup kalkıyodu. Doğuştan adrenalin bağımlısı Sonra emeklemeye başladı nerdeki dolap çekmecede ne var hangi kapıya parmağımı sıkıştırsam, terlikler düzenli durmasın özgün çalışmalar yapayım dağıtarak, neresi daha tehlikeli acaba, annemin yüreğine nasıl indirsem diye uğraşıyo işte tam gaz

Yalnız olsam bende oyle olurdum herhalde :/ kerem sagolsun sıkıştığımda ona pasliyorum ama son iki uc haftadır Ömer'de huy değiştirdi surekli birlikte olalım istiyo bi kac dk dan sonra babasinda da abisinde de ağlamaya başlıyo

Bir yaşından sonra inek sütü serbest ,tabi alerjisi yoksa,ben ortancayı yaşında bıraktırdım emzirmeyi bizimle normal öğün yiyordu öğle ve akşam uykularindan önce birer biberon sütünü içiyordu..Bunuda öyle yaparım diye düşünüyorum..

Allah tan bu abiler ablalar var

Benimkide sesli ışıklı oyuncaklara bayılıyor,müzik duyduğu zaman hemen ifadesi değişiyor kafasıyla tempo tutup cırtlak sesiyle eşlik ediyor şarkıcı olcak bu çocuk diyorum gülüyor eşim.

Keremi 28 ay emzirdim Ama yanıkti hastalıkti derken yemesi bozulmuştu nerdeys sadece emiyordu ayiramadim onun icin 10 gun dogru düzgün hic bisey yemediğini bilirim afrikalılara dönmüştü yavrum ama Ömer'in iştahı iyi bu aralar masallah bugun evde tarttık 9200 geldi onu da 2 yasına kadar emzirmek istiyorum insallah sutum olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…