2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yarın gününün nasıl geçtiği konusunda bizi bilgilendirirsin artık.. İnşallah sıkıntı sız atlatır hemence, şimdiden geçmiş olsun..
Bugün hemşiremiz izinliymiş. Yarın bana telefon edecekler. Ama kızamık aşısı 9. ay da yapılıyormuş. Yarın annemin de ameliyatı var. Nasıl olacak bilmem. Ecelsiz ölüp gidecem valla bir yerde...

Bugün hemşiremiz izinliymiş. Yarın bana telefon edecekler. Ama kızamık aşısı 9. ay da yapılıyormuş. Yarın annemin de ameliyatı var. Nasıl olacak bilmem. Ecelsiz ölüp gidecem valla bir yerde...
Herseye tek basına yetişiyorsun canım herkes de biliyor yükleniyorlar sanki sana :/

bizde de diş yok hala.sütümun gelmesi için iyi dileklerde dualarda bulunanlara da teşekkür ederim.yarın makine gelirse görcez.gerçi 2 hafta boyunca 2.5 saatte bir sagacagim.hemen belli olmazmis.
Merhaba bi türlü uğrayamadım ama yazdıklarını görünce yazayım dedim. Zihninden gelmeyecek düşüncesini at. Sütün Allah'ın izniyle gelecek. Bi akşam o kadar emdi ki oğlum kuruduğunu hissettim. Eşim oğlan doymuyor süt yok diyip duruyor. Artık dayanamadım tamam mama yap dedim. Elimi yüzümü yıkamaya gittim ama yol boyu dua ettim. Yatağa gelip oturduğum an süt hücum etti göğsüme. ondan sonra anladım ki kesinlikle inanmak gerekiyor.

Bende şaşırdım senin kız bizden küçük nasıl bukadar erken yapılıyor diye 9 .ay gününde yapılıyor..Bizimki 28 doğumlu hafta sonuna denk geliyor 30 unda vurulacak..

Son düzenleme:
Yün yapıştırma, acı biberi suylak arıştırıp memeye sürme, kırmızı oje sürme... Benden bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…