Bugün hemşiremiz izinliymiş. Yarın bana telefon edecekler. Ama kızamık aşısı 9. ay da yapılıyormuş. Yarın annemin de ameliyatı var. Nasıl olacak bilmem. Ecelsiz ölüp gidecem valla bir yerde...Yarın gününün nasıl geçtiği konusunda bizi bilgilendirirsin artık.. İnşallah sıkıntı sız atlatır hemence, şimdiden geçmiş olsun..
570 cc 24 saattePeki sadece mama verenler toplam kaç cc veriyosunuz 1 günde.
Hadi gözünüz aydın. Yenilere inşallah :)Dişimiz çıkmış ya
Herseye tek basına yetişiyorsun canım herkes de biliyor yükleniyorlar sanki sana :/Bugün hemşiremiz izinliymiş. Yarın bana telefon edecekler. Ama kızamık aşısı 9. ay da yapılıyormuş. Yarın annemin de ameliyatı var. Nasıl olacak bilmem. Ecelsiz ölüp gidecem valla bir yerde...
Geçmiş olsun. Başının gözünün sadakası olsun.Kızlar çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun bende bazen öyle dusunuyom daha büyük bi beladan kurtulduk belki diye bazen de ogluma bakıp uzuluyom
Sanki mi :) Tamamen doğru :) Yakında gözümden çatlayacağım çatttt diye... Bakalım o zaman ne olacak :)Herseye tek basına yetişiyorsun canım herkes de biliyor yükleniyorlar sanki sana :/
Yıpratma kendini bosver olduğu kadar olsun sanki kıymet mi biliniyoSanki mi :) Tamamen doğru :) Yakında gözümden çatlayacağım çatttt diye... Bakalım o zaman ne olacak :)
Merhaba bi türlü uğrayamadım ama yazdıklarını görünce yazayım dedim. Zihninden gelmeyecek düşüncesini at. Sütün Allah'ın izniyle gelecek. Bi akşam o kadar emdi ki oğlum kuruduğunu hissettim. Eşim oğlan doymuyor süt yok diyip duruyor. Artık dayanamadım tamam mama yap dedim. Elimi yüzümü yıkamaya gittim ama yol boyu dua ettim. Yatağa gelip oturduğum an süt hücum etti göğsüme. ondan sonra anladım ki kesinlikle inanmak gerekiyor.bizde de diş yok hala.sütümun gelmesi için iyi dileklerde dualarda bulunanlara da teşekkür ederim.yarın makine gelirse görcez.gerçi 2 hafta boyunca 2.5 saatte bir sagacagim.hemen belli olmazmis.
Bende şaşırdım senin kız bizden küçük nasıl bukadar erken yapılıyor diye 9 .ay gününde yapılıyor..Bizimki 28 doğumlu hafta sonuna denk geliyor 30 unda vurulacak..Bugün hemşiremiz izinliymiş. Yarın bana telefon edecekler. Ama kızamık aşısı 9. ay da yapılıyormuş. Yarın annemin de ameliyatı var. Nasıl olacak bilmem. Ecelsiz ölüp gidecem valla bir yerde...
Dur bir halay daha çekeyHadi gözünüz aydın. Yenilere inşallah :)
Çok sağolOyyy sukur canım cok sevindim hayırlı olsun
Yün yapıştırma, acı biberi suylak arıştırıp memeye sürme, kırmızı oje sürme... Benden bunlarGözün aydın canım :)
Maşallah canım
Arkadaşımın da 26 aylık kızı var. Hala emiyor ve doğru dürüst yemek yemiyor. Kilo da veriyor. Memeden nasıl ayıracağını bilemiyor kızı çok bağımlı çünkü. Çok özel değilse nasıl ayırdığını yazar mısın?
Biz de 4 oldu. Üstekiler neredeyse yarıya geldi. Kazma gibi geliyorDur bir halay daha çekeyim 2 oldu 3 oldu durduramiyorum kendimi Çok sağol canım benim
Ahh ahh cokk iyi anlıyorum bizde bi çıkaralım mahmut tuncere rakip olurum halayda :/
Maşallah çok tatlıdır yavBiz de 4 oldu. Üstekiler neredeyse yarıya geldi. Kazma gibi geliyor
Kabus yazık bebelere yaYün yapıştırma, acı biberi suylak arıştırıp memeye sürme, kırmızı oje sürme... Benden bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?