2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim ikinmasi iyi degil hepimizinki ikiniyk benimki mesela gobek fitigi oldu ikinmakdan ilaci denemek lazim bence bazilarimizin bebegine etki etmesede bazilarina etki ediyo gunah ben kendi cocugumdan biliyorum cnm gazdan catliyo

Canim hangibilaci verdi hangisini kestin benimki gazdan patliyo
Canım debritad diye bağırsak düzenleyici bir surup verdi iki gündür veriyorum bir icraat yok şimdilik canım benim oğlum gaz olayi azaldı maşallah nurse harveys bıraktık sadece maflor var oda gaz ilacı günde 5damla veriyorum kaka olayını bir cozseydik çok rahatlicakti oğlum geçen 5gun yapamadı canım dün fitil verdim aglayarak yaptı oğlum canım yuzustu yatirmayi denedinmi uğraş canım memesini ver ağzına inan çok rahatlayacak ben bakıyorum kivraniyor hemen yuzustu yatiriyorum

Cnm nurse ile maflorun ikisinide mi kullaniyodun

Canim ikinmasi iyi degil hepimizinki ikiniyk benimki mesela gobek fitigi oldu ikinmakdan ilaci denemek lazim bence bazilarimizin bebegine etki etmesede bazilarina etki ediyo gunah ben kendi cocugumdan biliyorum cnm gazdan catliyo
Canım bugün iki gündür nurse harveys vermiyorum bugün biraz gazliydik bakıyorum ıkınıyor hemen yüz üstü yatiriyorum atıyor gazini ama kaka yapamiyor işte

Valla aynen iki gece uyumadan önce banyo yaptırıp rahatlayıp uyuyordu ama int baktım hergun banyo yaptırmakta iyi değilmiş.dediğin gibi artık yuz ustu deniycem bide rezene çayı iyimiş onu deniycem olmazsa son çare ilaç vercem. Peki yediklerize dikkat ediyormusunuz özellikle bazı yemekler gaz yaparmış bebekte bunlar hangi yemekler bilginiz var mı.

Bn bakliyat hic yemiyorum süt ve süt ürünleri de kullanmıyorum abur cubur cok nadir ve az ama yinede gazlı işte

Benin bildiklerim kurusogan, taze fasulye (bakliyatlar genel biliniyor) borulce, dogme bugday,yaprak sarmasi,mercimek corbasi,fistik,aci yiyecekler gaz yapmiyor ama bebegi rahatsiz ediyor, ilk donemlerde salatalik,lahana, patlıcan, mantı( hamur şişkinlik yapıyor bebekte) aklıma gelenler bunlar şimdilik
e

2. Ay asimiz bugun olduk eve gelince calpol verdim. Ama bebegim biraz baygin bakiyo keyifsiz gibi. Huysuzlugu var ara ara gaz sancisi gibi agliyo. Sizinkiler 2. Ay asisini nasil gecirdi. Kac gun sonra normale doner acaba.

2. Ay asimiz bugun olduk eve gelince calpol verdim. Ama bebegim biraz baygin bakiyo keyifsiz gibi. Huysuzlugu var ara ara gaz sancisi gibi agliyo. Sizinkiler 2. Ay asisini nasil gecirdi. Kac gun sonra normale doner acaba.

Bizde 3 hafta sonra 2. Ay aşımızı olacağız. Kaç aşı yapıyorlar?

bebeğim sabah yediden beri toplasanız bir saat uyumadı .on-onbeş dakika dalıp dalıp kalkıyor. Çok mız mızlanıyor napcam ya Bi yerde durmuyor ne kucakta ne beşikte ne ayakta..poffffffffffffff

bebeğim sabah yediden beri toplasanız bir saat uyumadı .on-onbeş dakika dalıp dalıp kalkıyor. Çok mız mızlanıyor napcam ya Bi yerde durmuyor ne kucakta ne beşikte ne ayakta..poffffffffffffff
internette bir yerde vakia suresinj okuyu dinletin rahatlar yazıyordu .dus alip dinlerrseniz belki ise yarar

Çok saol canım ya bende herşeyi yiyorum.ama bilgi alıyım dedim belkide yiyceklerdendir diye ama bakıyorumda sadece benim değil butun bebekler durmuyır galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…