Canm bn ist kv ankarada oturuyor annemde ist bnm yanmda oturuyor o yuzden kv döndü evine annem hep yanmda onlar gidene kadar sabrettk anlicagnNe demek kavga çıkmasın diye annemler gelmedi kayınvaliden gelmesin kavga çıkmasını istemiyorsa... Bu kadar taviz vermeyin ben olsam kv atar annemi alırım
bir de emzirme sorunu olan arkadaşlara tavsiyem Tomris in emzirme notları yazı dizisini okusunlar. bol sıvı ve bol emzirme inanılmaz süt yapar. sütün ilacı emzirme ve su. ben sadece bunları yaptım. arada rezene içtim o kadar. oğlum çok çok güzel kilo aldı 1.5 ayda (2.5 kg aldı). ben tomris in yazdıklarını yalayıp yuttum. yazdıklarından fayda görmeyen yok. şimdi odak noktamı değiştirdim. artık kendimle ilgilenmeye başladım. kilo ve saç bakımı üzerinde yoğunlaştım. sürekli emzirmeyi düşünmek bile olumsuz etkiliyor bence süt yapımını. hepimizin sütü bol bol olsun inşallah.
Bizim dr.2 sene kesinlikle tv önermiyorum dedi ogluşum da tv dikkatli dikkatli bakıyordu ilgisini çekiyor du renkli olunca falan dr.baktirmayin dedi canimAnne karnında bebekler zaten surekli sallaniyorlarmis sallamak sorun deil bnce önemli olan hızlı sallamak bn cok hafif sallamaya özen gösteriyorum uyunadgi zaman hemen uyuyor birde kucağıma koyuyorum hafif hafif salliyorum tv izlerken uyumuş oluyor
Benim oğlum gaz olayı azaldı fakat kaka yapamiyor dr.bugün bağırsak düzenleyici verdi inş işe yararGaz sorunundan kurtulan varmı ? Yanı benim bebegimin gaz derdi bitti diyen
Karbonat li suylamı siliyorsunuzbazen silmemezlik yaptm ondan galibaa. dikkat ediyorum ne zmandr ama bir kere oluncaa gecmiyor mu noluyor anlamadk
evet canim bugun dr gittim guzel seyker soylediKarbonat li suylamı siliyorsunuz
Benim oğlum gaz olayı azaldı fakat kaka yapamiyor dr.bugün bağırsak düzenleyici verdi inş işe yarar
Benim oğlum gaz olayı azaldı fakat kaka yapamiyor dr.bugün bağırsak düzenleyici verdi inş işe yarar
Karbonat li suylamı siliyorsunuz
dogdu dogali cok ikiniyordu oglum. simdi 56 gunluguz. bir haftadir daha iyi cok sukur rahat cikariyor ve kakasini yapiyor. hangisi iyi geliyor bilmiyorum ama yaptiklarim şunlar; gece yatmadan biogaia, sabah sapsimpleks,gunde iki kez aci elma yagi ile karin ayak alti ovma, sabah aksam bir caykasigi sutume muskat, sabah aksam kendi ictigim rezene anason kimyon karisimindan bikac cay kasigi.Gaz sorunundan kurtulan varmı ? Yanı benim bebegimin gaz derdi bitti diyen
ben cnm cokkk sukurler olsun.ama çok gazli değildi yanı gazli dönemi çok surmediGaz sorunundan kurtulan varmı ? Yanı benim bebegimin gaz derdi bitti diyen
Canim sen lohusasin olumlu ol bebisine bak yalniz olmadiginin en guzel ispati. Esinle de aran duzelir kuzu da buyuz vu zor gunler gecer tek gerekli sey senin iyi olman.Keske annem olsaydi... Tek basima o kadar zor ki hem bebek hem ev. Esimle de kotuyuz resmen mutsuzum dibine kadar yalniz oldugumu yuzume vuruyor hayat.
69 günlüğüz bende bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ama yinede yapamiyorKaçıncı ayda azaldı benim 3 gün sonra 2 aylık olacak gaz ilacı yerine sızma zeytinyağı veriyom 3 damla 1-2 saate gazını çıkartıp ardından kaka yapiyo maşallah
bugün 4gun yapamadı yarın fitil koyacam kulak çöpü ilede yapmıyor artik tahlil yapmadıCanim kac gunde bir yapiyo bebegin. Benim kizimda da ayni sorun var. Doktorunuz tahlil yapmadan mi ilac verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?