- 21 Temmuz 2013
- 279
- 319
- 103
M
bugün 4gun yapamadı yarın fitil koyacam kulak çöpü ilede yapmıyor artik tahlil yapmadı
69 günlüğüz bende bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ama yinede yapamiyor
Mantıklı bencede bez bağlatmak istemiyorBen bide sancısı geldimi bezini çıkarıp bi don giydiriyom karnına masaj yapiyom zeytinyağıyla poposunada suruyom bebek bacaklarını sallaya sallaya yapiyo
Dr.baktı dün çatlak varmı diye çok şükür yoktu bağırsak düzenleyici şurup verdi inş işe yarar kulak çöpü de işe yaramıyor artık geçen 4gun yapmamisti fitil le yaptı bugün 5gun oldu birazdan fitil koyacamBenim kizda 6 gun yapmadi doktor catlak olmasin diye lavman yapmayi onerdi. Ama sonrasinda yine 3 gun yapmadi. Bu sekilde olursa bikac test yapacagimizi soyledi. Bu 6 gun icinde fitil bizde ise yaramamisti.
Dr.baktı dün çatlak varmı diye çok şükür yoktu bağırsak düzenleyici şurup verdi inş işe yarar kulak çöpü de işe yaramıyor artık geçen 4gun yapmamisti fitil le yaptı bugün 5gun oldu birazdan fitil koyacam
Hımm anladım:)Canm bn ist kv ankarada oturuyor annemde ist bnm yanmda oturuyor o yuzden kv döndü evine annem hep yanmda onlar gidene kadar sabrettk anlicagn
Sordun mu neden böyle ölüyormuş, ne zamana kadar devam edicekmişDr.baktı dün çatlak varmı diye çok şükür yoktu bağırsak düzenleyici şurup verdi inş işe yarar kulak çöpü de işe yaramıyor artık geçen 4gun yapmamisti fitil le yaptı bugün 5gun oldu birazdan fitil koyacam
Çok şükür bizim gaz sıkıntımız yok ams burun tıkanıklığıyla başım dertte:/ serumu sıkıyorum sonra burun akıyo ama yine hırıltı var tıkalı emmede de zorlanıyor yavrum
Haklisin canim cogumuz bilioz da bunlari bn naptiysam oglum emzik tutnadi bali denedim sadece 1 defa pisman oldum. E bitki cayi da sadece rezene veriom o da en zararsiz caymis cok hafif oldugu icin bebege hic bi zarari yok doktorumuz da sakincasi yok dedi cunku asiri gazli çaresiz kaliyoz. Gaz cikarma da uyanacak diye korkuyom emerken uyursa direk yatağa aliom. Ne gece ne gunduz gaz bitmiyo cikariyo seviniom yeni bi atak basliyo. Var mi tavsiyen napayimKızlar okuduğum mesajlardan aklımda kalanlar, nacizane insanlara bi faydası olsun diye yazıyorum ; öncelikle bebeğe bi yaşından önce bal verilmez, ikincisi zeytinyağı gaz durumunda değil kabızlık durumunda kullanılır, onu da abartmamak kaydıyla. Diğeri bebeklere 6 aydan önce bitki çayı verilmesi tavsiye edilmiyor. Ben gaz için biogaiga kullanıyorum ve bebek emdikten hemen sonra bebeği omza yaslayarak gazını ağızdan çıkarabilirsek bu en etkili ve en güzeli aslında.
Zamanla düzelir dedi ilaç verdi bide gaz ilacının birini kestik biz çok şükür gaz sorunumuz azaldıSordun mu neden böyle ölüyormuş, ne zamana kadar devam edicekmiş
Bizimde kulak arkadnda ve boyumda dermatit var yarin cildiyeye gidicezKizlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kilo alimi iyi. Kizimin yuzunde kirmizi kabarciklar cikmisti 3 gun icni de tamamen yanagini kaplayan sert bir tabaka haline geldi doktor hipokop diye bir ilac verdi atopik dermatit dedi yuzundekiler icin ve bebeklerde sık sık olur dedi. Eve gelince farkettim ki sag kulaginin icinden sari sivi akmis isikla icini inceledigimde iltihap gibi bir sivi gordum. Boyle birsey yasayan varmi orta kulak iltihabi olabilir mi? Yarin yinemi gitsem doktora yada binkac gun kontrolmu etsem devam ediyormu diye.
Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kilo alimi iyi. Kizimin yuzunde kirmizi kabarciklar cikmisti 3 gun icni de tamamen yanagini kaplayan sert bir tabaka haline geldi doktor hipokop diye bir ilac verdi atopik dermatit dedi yuzundekiler icin ve bebeklerde sık sık olur dedi. Eve gelince farkettim ki sag kulaginin icinden sari sivi akmis isikla icini inceledigimde iltihap gibi bir sivi gordum. Boyle birsey yasayan varmi orta kulak iltihabi olabilir mi? Yarin yinemi gitsem doktora yada binkac gun kontrolmu etsem devam ediyormu diye.
Benimkinde de ara ara tirmalama gibi izler ya da kirmizi kucuk kaparcillar cikiyo. Hemen kendiliginden gidiyo iki uc dk ya anlam veremedimAynı sert kırmızı kabarcıklar bizde de var. Krem vermişti adını unuttum, 5 gün kullanıp 10 gün ara ver tekrar kullan dedi. İlk 5 gün kullandım hemen etki etti ama bırakınca tekrar yeniledi. Şimdi yine kullanıyorum pamuk gb oldu ama ara verince yine çıkar muhtemelen. Çocuğun şekli şemali değişiyo resmen onlar çıkınca. Be zaman tümüyle biter acaba
Canim hangibilaci verdi hangisini kestin benimki gazdan patliyoZa
Zamanla düzelir dedi ilaç verdi bide gaz ilacının birini kestik biz çok şükür gaz sorunumuz azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?