2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kiyafetle oyle ama 8.5 de kiyafetsiz. Gerci normal de yedigine göre az :)

Canım 8.5 persentile gore ortalamada değer, benim kızim 9 ay aşısında 7550 çıktı dusun nekadar uzulsemde ustelesemde almıyor, ebe bu kilo alamaz nasıl hareket var bunda dedi gerçekten oyle, çok kiloda iyi değil zayıflıkta, tabi kızım 1950 kilodan bu kiloya geldi doktora gore normal ama geçen biri sordu yolda ayini söyleyince hiç gelişmemiş dedi, tabi insan takiyor ama sen hiç dert etme gerçekten ortalama değerde maşallah

Canim bana 2 cok, 1 az geliyor.
Sut oldugu kadar emzircem yine de.bi plan da yapamiyorum.
Eğer bebeğin iştahlıysa bırakma canım, benimki iştahsız mecbur kesicem yemeklerini düzgün yese bende 2 ye kadar bırakmam. Belki dişi çıktı diye iştahı açılır böyle yerse vitaminsiz kalır akranlarından geri kalmasına müsaade etmem, bakalım daha önümüzde 4 ay var inşallah öğünlerini yer bende kesmek zorunda kalmam..

Boyayı denedi. Göğsü canı bişey çektiği için şişti yara oldu emziremedi kızı bütün gece Ağlamış meme diye... başka bir çözüm bulacak mecbur..

Dişimiz çıkmış ya
Gözün aydıınnn olsun

Yün yapıştırma, acı biberi suylak arıştırıp memeye sürme, kırmızı oje sürme... Benden bunlar
Kırmızı boya denedi, göğsü Şişip emziremeyince kızı bütün gece Ağlamış.. çok bağımlı başka bir çözüm bulacak..nasıl olur bilmiyorum

Sağol güzelim

makine henüz bugün geldi.şuanlik süt yok denecek kadar az.inşallah olacak.1 ay bende.şimdi oğlumu uyutup yine sagicam.süt gelmese de sagmaya devam edicem.gerisi allahtan.dediğin gibi inanmaya çalışıyorum.teşekkür ederim.uğramani da bekliyorum.

Seninki de iyi yine doğum kilosu ve hareketine göre :) 3.110 dogdu bizimki. Diyorum ya cani sagligi yerinde olsun yeter aslinda. Insan sadece biseleri eksik mi yapiyoruma düşüyor o kadar. Gerci daha ne yiyecek veya yedirecegim o da var :)

Seninki daha 7 buçuk aylık herhalde kilosu çok iyi bence iştahı da yerinde maşallah

Maşallah, yiyorya dert etme benimkide iştahı bir iyi oluyor bir kötü dış hastalık derken kiloda verdi bıdık olsun artık ne diyelim sağlıklı olsunlar yeterki

Canım ben birşey okumustum, sütün gelmesi icin, silikon meme uçları varya onu takip üstten siringayla mama döküp bebeğin emmesini sağlayıp tekrar süt getirenler olmuş, nekadar doğru bilmiyorum ama şekil emerse sut kanalları acilabiliyormus, bir arkadaşım denedi olmadı istersen bir dene aç olduğu bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…