Kiyafetle oyle ama 8.5 de kiyafetsiz. Gerci normal de yedigine göre az :)
Çok sağolbir dişe bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi
Sağol canım benimOy şükür gözün aydin :)
Sağol canım benim,bugün yarın gelir inşallahHayirli olsun ilk incinizbizde daha tik yok
Sağol canım benim,inşallahgözün aydin canim..insallah sorunsuz tum dişleri cikarir.
Eğer bebeğin iştahlıysa bırakma canım, benimki iştahsız mecbur kesicem yemeklerini düzgün yese bende 2 ye kadar bırakmam. Belki dişi çıktı diye iştahı açılır böyle yerse vitaminsiz kalır akranlarından geri kalmasına müsaade etmem, bakalım daha önümüzde 4 ay var inşallah öğünlerini yer bende kesmek zorunda kalmam..Canim bana 2 cok, 1 az geliyor.
Sut oldugu kadar emzircem yine de.bi plan da yapamiyorum.
Sağol canım benimHayirli olsun
Boyayı denedi. Göğsü canı bişey çektiği için şişti yara oldu emziremedi kızı bütün gece Ağlamış meme diye... başka bir çözüm bulacak mecbur..Keremde cok bağımlıydi kırmızı keceli kalemle mememin ucunu birazda kenarını boyadım :) annecim hasta oldum meme kanıyo dedim yüzümü de astım dikkatlice baktı once üzüldü o da kapattı memeyi bi kac saat sonra tekrar geldi anne acıyo mu diye sordu acıyo oglum kanıyo dedim gösterdim o gun bi daha gelmedi gece de uyanmadı meme diye cok şaşırdık sabaha karsi uyandı anne anne eknegime peynir koy dediAcıkmış yavrum baktı memeden de hayır yok
Gözün aydıınnn olsunDişimiz çıkmış ya
Kırmızı boya denedi, göğsü Şişip emziremeyince kızı bütün gece Ağlamış.. çok bağımlı başka bir çözüm bulacak..nasıl olur bilmiyorumYün yapıştırma, acı biberi suylak arıştırıp memeye sürme, kırmızı oje sürme... Benden bunlar
Sağol güzelimBoyayı denedi. Göğsü canı bişey çektiği için şişti yara oldu emziremedi kızı bütün gece Ağlamış meme diye... başka bir çözüm bulacak mecbur..
Gözün aydıınnn olsun
Kırmızı boya denedi, göğsü Şişip emziremeyince kızı bütün gece Ağlamış.. çok bağımlı başka bir çözüm bulacak..nasıl olur bilmiyorum
makine henüz bugün geldi.şuanlik süt yok denecek kadar az.inşallah olacak.1 ay bende.şimdi oğlumu uyutup yine sagicam.süt gelmese de sagmaya devam edicem.gerisi allahtan.dediğin gibi inanmaya çalışıyorum.teşekkür ederim.uğramani da bekliyorum.Merhaba bi türlü uğrayamadım ama yazdıklarını görünce yazayım dedim. Zihninden gelmeyecek düşüncesini at. Sütün Allah'ın izniyle gelecek. Bi akşam o kadar emdi ki oğlum kuruduğunu hissettim. Eşim oğlan doymuyor süt yok diyip duruyor. Artık dayanamadım tamam mama yap dedim. Elimi yüzümü yıkamaya gittim ama yol boyu dua ettim. Yatağa gelip oturduğum an süt hücum etti göğsüme. ondan sonra anladım ki kesinlikle inanmak gerekiyor.
Seninki de iyi yine doğum kilosu ve hareketine göre :) 3.110 dogdu bizimki. Diyorum ya cani sagligi yerinde olsun yeter aslinda. Insan sadece biseleri eksik mi yapiyoruma düşüyor o kadar. Gerci daha ne yiyecek veya yedirecegim o da var :)Canım 8.5 persentile gore ortalamada değer, benim kızim 9 ay aşısında 7550 çıktı dusun nekadar uzulsemde ustelesemde almıyor, ebe bu kilo alamaz nasıl hareket var bunda dedi gerçekten oyle, çok kiloda iyi değil zayıflıkta, tabi kızım 1950 kilodan bu kiloya geldi doktora gore normal ama geçen biri sordu yolda ayini söyleyince hiç gelişmemiş dedi, tabi insan takiyor ama sen hiç dert etme gerçekten ortalama değerde maşallah
burcun ne tatlim :)Sanki mi :) Tamamen doğru :) Yakında gözümden çatlayacağım çatttt diye... Bakalım o zaman ne olacak :)
Seninki daha 7 buçuk aylık herhalde kilosu çok iyi bence iştahı da yerinde maşallahSeninki de iyi yine doğum kilosu ve hareketine göre :) 3.110 dogdu bizimki. Diyorum ya cani sagligi yerinde olsun yeter aslinda. Insan sadece biseleri eksik mi yapiyoruma düşüyor o kadar. Gerci daha ne yiyecek veya yedirecegim o da var :)
Seninki de iyi yine doğum kilosu ve hareketine göre :) 3.110 dogdu bizimki. Diyorum ya cani sagligi yerinde olsun yeter aslinda. Insan sadece biseleri eksik mi yapiyoruma düşüyor o kadar. Gerci daha ne yiyecek veya yedirecegim o da var :)
Fit olcak işte yiycek yiycek almıycak. Daha ne isteriz kiKiyafetle oyle ama 8.5 de kiyafetsiz. Gerci normal de yedigine göre az :)
makine henüz bugün geldi.şuanlik süt yok denecek kadar az.inşallah olacak.1 ay bende.şimdi oğlumu uyutup yine sagicam.süt gelmese de sagmaya devam edicem.gerisi allahtan.dediğin gibi inanmaya çalışıyorum.teşekkür ederim.uğramani da bekliyorum.
Seninki daha 7 buçuk aylık herhalde kilosu çok iyi bence iştahı da yerinde maşallah
Allah yardimcisi olsun insallah gecmis olsun. Zor bi ameliyat mi ki?Kizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?