2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yıpratma kendini bosver olduğu kadar olsun sanki kıymet mi biliniyo
Yok valla bilinmiyor. Allah insana nankör koca vermesin. Yaptığımı hiç takdir etmiyor. Geçen gün gene tartışma çıktı. Birşey alınacak mı kenara çekiliyor. İnsan bir sormaz mı yetiyor mu paran ne yapalım nasıl yapalım diye. Yok. Nasıl olsa Müge alır. Söylenince de köpek gibi hırlıyor. Neymiş ben söyleyince erkeklik gururu inciniyormuş da, hep kafasına kakıyormuşıum da ohooo.... Allah ıslahetsin diyorum başka birşey demiyorum. Geçen diyor ki sen bilgisayarla evlen. Beni iyice boşladın. Doğru dürüst eve gelme. Sonra o evde olunca da bende buraya takılıyorum neymiş ilgilenmiyormuşum. Hiçbirşey bırakmadı ki insan da :) Östrojen dahil :)

Nesli tükenmiş koca isteyen varsa elimde bir tane var. Hemen kakacağım birine :)

Bende şaşırdım senin kız bizden küçük nasıl bukadar erken yapılıyor diye 9 .ay gününde yapılıyor..Bizimki 28 doğumlu hafta sonuna denk geliyor 30 unda vurulacak..
Bence de hemşire yanlış söyledi. Aylık izlem için gideceğiz sanki. Aşı 9. ayda.

Millet elindekinden bezmis kim ne etsin Allah ıslah etsin insallah

Ya kızlar benim kiz kendine yaptığım hicbirseyi yemiyor bizim yemeklerden çok az beraber yiyor memeye çok düşkün ne yeme öğünü var ne yeme kilosu iki hafta önce 9800 idi bende zorlamiyorum kilosu iyi diye
Benimki de ona yaptıklarımı yemiyor. Sadece pankek seviyor. Bizim yemeklerimizi yiyor. Geçen annemde suluköfte ile pilav yedi. Eşim yemek konusunda çok seçici. Sürekli aynı şeyler pişer bizde. Güveci daha yerken 2 gün sonra yine yap der. Bugün de güveç yaptım, kızıma ayrı yemek yapmadım. Etinden ve suyundan azcık pilavla karıştırıp vercem birazdan.

Üzme kendini eksikliğinin farkında ve bu onu hırçınlaştırıyor bence..

Gecmis olsun canim benim en korktugum sey fazla mi isirmis
Allah korumus yavrunu.cok uzuldum. Nasil simdi?

Tuylerim urperdi, polis cikmasina.melekler koruyor yavrularimizi

bebeem suyu bırak, planını ne zaman uygulamaya koyucan? Bizim de haftaya tanışma y.dönümü. Ne yapsam acaba

Aksam basbasa cikin bence. Biz gecenlerde anneme birakip aksam markete soda almaya gittik, elimiz ayagimiza dolasti,bi heyecan oldu.aylardir disarda basbasa kalmamisiz meger

hanımlar bişey soracam size. ben dün balıkçıdan norveç somonu aldım ve küçük parçalar halinde dondurucuya attım. bugün öğlende de kızıma yedirdim ve çok sevdi. ama sonra içime şüphe düştü. acaba bu balıklar dondurulup da mı geliyor türkiyeye. eğer öğleyse burda çözülen balığı ben ikinci kez dün dondurdum ve bugün çözdürüp kıza yedirdim. çözülen bir gıda ikinci kez dondurulmaz halbuki. ama benim bildiğim bu balıklar büyük akvaryumlu gemilerle türkiyeye geliyoryani dondurulmuyor. ama ne kadar doğru bilmiyorum. sizler nasıl muhafaza ediyorsunuz bu balığı..

Canim bana 2 cok, 1 az geliyor.
Sut oldugu kadar emzircem yine de.bi plan da yapamiyorum.

kilosu iyi degil mi ki? Daha nolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…