Bende öyle olmak isterim meselaFit olcak işte yiycek yiycek almıycak. Daha ne isteriz ki
Allah yardimcisi olsun insallah gecmis olsun. Zor bi ameliyat mi ki?
Alirlar alirlar :) cok kilolu istemiyorum zaten hareketleri kisitlaniyorMaşallah, yiyorya dert etme benimkide iştahı bir iyi oluyor bir kötü dış hastalık derken kiloda verdi bıdık olsun artık ne diyelim sağlıklı olsunlar yeterki
Allah sifa versin o nasil olmuşEvet.ayaginda atar damar kesilmis
Ne kadar canim fiyati?Ben bunu sipariş ettimEki Görüntüle 1834155 Eki Görüntüle 1834156 6 ay üzeri yorumlar çok iyi inşallah sever.
Ah yavrum yaDün alerji ile yaşam platformuna göz atıyordum. 1 yaşındaki bebeği kucağa alırken kürek kemiğini kırmışlar. Annesi çok narin davranıyoruz halbuki diyordu. Çok üzüldüm bebişe. Alerjik bebekler çok hassas oluyor. Kızımın kilo almasını geçtim, birazcık olsun kemikleri kuvvetli olsaydı bari. Bugün 8. Ayını doldurdu. Dönmüyor, yürüteçte basmıyor. Oturamadığı için bebek arabasında ana kucağını kullanıyoruz. Bugün emzirme yastığıyla oturttum. Yastık yandan ve arkadan desteklediği için öne doğru düştükuvvet yok kuzumda kemikleri biraz güçlenseydi ne iyi olurdu. Toparlanamadı gitti. Alerji çok fena bir illet. Kusma, mukuslu kaka, ishal kaka, kabızlık, vücut kızarıklığı derken şimdi de egzama çıktı. Ne zaman kurtulacak kuzum ya
119 lira Fisher ın iyi deme fiyatı diş hediyem olsun ilk ben gördümNe kadar canim fiyati?
Çok güzel :) oyalanir insallah sever :) disi cikti da hediyesi de geldi yahu :) darisi digerlerinin basina :)
Herkesin ki diş lensin diş beklemek çok zorÇok güzel :) oyalanir insallah sever :) disi cikti da hediyesi de geldi yahu :) darisi digerlerinin basina :)
Geçmiş olsun canım hemen ayaklanır inşallahKizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
Oy maşallah8i dolacak 19unda :) istahi bazen cok oluyr oluyor bazen tirtliyor :) bugün pilav yaparken mama mama diye ayaklarima dolandi
Bu arada bizim evlenme yıl dönümümüzde doğmuş8i dolacak 19unda :) istahi bazen cok oluyr oluyor bazen tirtliyor :) bugün pilav yaparken mama mama diye ayaklarima dolandi
Eğer bebeğin iştahlıysa bırakma canım, benimki iştahsız mecbur kesicem yemeklerini düzgün yese bende 2 ye kadar bırakmam. Belki dişi çıktı diye iştahı açılır böyle yerse vitaminsiz kalır akranlarından geri kalmasına müsaade etmem, bakalım daha önümüzde 4 ay var inşallah öğünlerini yer bende kesmek zorunda kalmam..
İnş canım çok geçmiş olsunKizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
Kuzum ya:/ egzema için dr götürdün mü canım krem kullanıyor musun?Dün alerji ile yaşam platformuna göz atıyordum. 1 yaşındaki bebeği kucağa alırken kürek kemiğini kırmışlar. Annesi çok narin davranıyoruz halbuki diyordu. Çok üzüldüm bebişe. Alerjik bebekler çok hassas oluyor. Kızımın kilo almasını geçtim, birazcık olsun kemikleri kuvvetli olsaydı bari. Bugün 8. Ayını doldurdu. Dönmüyor, yürüteçte basmıyor. Oturamadığı için bebek arabasında ana kucağını kullanıyoruz. Bugün emzirme yastığıyla oturttum. Yastık yandan ve arkadan desteklediği için öne doğru düştükuvvet yok kuzumda kemikleri biraz güçlenseydi ne iyi olurdu. Toparlanamadı gitti. Alerji çok fena bir illet. Kusma, mukuslu kaka, ishal kaka, kabızlık, vücut kızarıklığı derken şimdi de egzama çıktı. Ne zaman kurtulacak kuzum ya
Esimin dogum günü 9u evlilik 12si bizden bi tarih tutturamadi kuzumBu arada bizim evlenme yıl dönümümüzde doğmuş
Yokmu bunun ilacı anlamadım ya kıyamam kuzuya ya ne olur üzme kendini birde nöroloji bölümüne görürsen canım ,vitamin desteği alsan çok güzel bebek vitaminleri var alamadığı vitaminleri ordan alır en azından..Ya çok üzüldümDün alerji ile yaşam platformuna göz atıyordum. 1 yaşındaki bebeği kucağa alırken kürek kemiğini kırmışlar. Annesi çok narin davranıyoruz halbuki diyordu. Çok üzüldüm bebişe. Alerjik bebekler çok hassas oluyor. Kızımın kilo almasını geçtim, birazcık olsun kemikleri kuvvetli olsaydı bari. Bugün 8. Ayını doldurdu. Dönmüyor, yürüteçte basmıyor. Oturamadığı için bebek arabasında ana kucağını kullanıyoruz. Bugün emzirme yastığıyla oturttum. Yastık yandan ve arkadan desteklediği için öne doğru düştükuvvet yok kuzumda kemikleri biraz güçlenseydi ne iyi olurdu. Toparlanamadı gitti. Alerji çok fena bir illet. Kusma, mukuslu kaka, ishal kaka, kabızlık, vücut kızarıklığı derken şimdi de egzama çıktı. Ne zaman kurtulacak kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?