2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Maşallah, yiyorya dert etme benimkide iştahı bir iyi oluyor bir kötü dış hastalık derken kiloda verdi bıdık olsun artık ne diyelim sağlıklı olsunlar yeterki
Alirlar alirlar :) cok kilolu istemiyorum zaten hareketleri kisitlaniyor yiyiyor yemediginde de emiyor en azindan buna da şükür :)

Dün alerji ile yaşam platformuna göz atıyordum. 1 yaşındaki bebeği kucağa alırken kürek kemiğini kırmışlar. Annesi çok narin davranıyoruz halbuki diyordu. Çok üzüldüm bebişe. Alerjik bebekler çok hassas oluyor. Kızımın kilo almasını geçtim, birazcık olsun kemikleri kuvvetli olsaydı bari. Bugün 8. Ayını doldurdu. Dönmüyor, yürüteçte basmıyor. Oturamadığı için bebek arabasında ana kucağını kullanıyoruz. Bugün emzirme yastığıyla oturttum. Yastık yandan ve arkadan desteklediği için öne doğru düştü kuvvet yok kuzumda kemikleri biraz güçlenseydi ne iyi olurdu. Toparlanamadı gitti. Alerji çok fena bir illet. Kusma, mukuslu kaka, ishal kaka, kabızlık, vücut kızarıklığı derken şimdi de egzama çıktı. Ne zaman kurtulacak kuzum ya

Ah yavrum ya yok mu ekstra bir vitamini falan? Insallah duzelir gecer 1 yasina kalmadan. Gececek elbet taş gibi kiz olacak annesi o uzme kendini

Az yiyor ama yediklerini istahli yiyor, zamanla artar insallah porsiyonlar

Kizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
İnş canım çok geçmiş olsun

Kuzum ya:/ egzema için dr götürdün mü canım krem kullanıyor musun?

Yokmu bunun ilacı anlamadım ya kıyamam kuzuya ya ne olur üzme kendini birde nöroloji bölümüne görürsen canım ,vitamin desteği alsan çok güzel bebek vitaminleri var alamadığı vitaminleri ordan alır en azından..Ya çok üzüldümya..Dua edicem evladına bu gece biran evvel düzelsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…