2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Freyza__ hadi gözün aydın cnm maşallah diyelim sonunda geldi :)

@tatlilavinya sağol cnm. Allah korudu çok şükür. Biraz büyüktü salatalık bi de sanırım kaygan olduğu için direkt genzine kaçtı. Atlattık çok şükürr iyi oğlum. Allah beterinden korusun. Sizler de dikkat edin.
Size de geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşllh kolay geçer ameliyatı. Sıkma canını Allah yardım etsin

Cnm yaaa üzülme inşallah tez zamanda biter geçer şu alerji derdi. Merak etme sen Allaha bırak dua et. İnşllh kuzun da akranları gibi olacak, istediğini yiyecek

Sağol güzelim

Dişimiz çıkmış ya

Hayırlı olsun hediyesi de olmuş ohhh ohhh

Kizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam

Allah yardımcısı olsun canım tez zaman da iyileşir inşallah

Büyüyecek annesi merak etme hepsini de geri de birakacak için rahat degilse dr bulalim baska , imkanlarini bilemiyorum ama üzülme alejiyle yasamayi ögrenecek nazya hepimiz gibi bişey lerle mücadele edicek zor kadın olmak.Sen güçlü ol yeter annesi

Allah sifa versin o nasil olmuş neleri atlatiyor insan o da atlatir Allah'in izniyle korkma.

Tam bilmiyorum komsulari haber verdi, hastaneye goturmusler.sanirim ayagina tabak dusmus.
Tek yasiyordu ve 80 ustu.esim babasindan cok sever dedesini,beraber kalmislar hep,cok morali bozuktu gitti bakalim.

Sağol canım benim

Yaa bende çok üzülüyorum alerji lafını duyduğumda hemen N nazyamm geliyo aklıma :/ düzelecek inşallahhhh büyük bir kısmı 2 yaşında geçiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…