Cnm yaaaDün alerji ile yaşam platformuna göz atıyordum. 1 yaşındaki bebeği kucağa alırken kürek kemiğini kırmışlar. Annesi çok narin davranıyoruz halbuki diyordu. Çok üzüldüm bebişe. Alerjik bebekler çok hassas oluyor. Kızımın kilo almasını geçtim, birazcık olsun kemikleri kuvvetli olsaydı bari. Bugün 8. Ayını doldurdu. Dönmüyor, yürüteçte basmıyor. Oturamadığı için bebek arabasında ana kucağını kullanıyoruz. Bugün emzirme yastığıyla oturttum. Yastık yandan ve arkadan desteklediği için öne doğru düştükuvvet yok kuzumda kemikleri biraz güçlenseydi ne iyi olurdu. Toparlanamadı gitti. Alerji çok fena bir illet. Kusma, mukuslu kaka, ishal kaka, kabızlık, vücut kızarıklığı derken şimdi de egzama çıktı. Ne zaman kurtulacak kuzum ya
Sağol güzelimFreyza__ hadi gözün aydın cnm maşallah diyelim sonunda geldi :)
@tatlilavinya sağol cnm. Allah korudu çok şükür. Biraz büyüktü salatalık bi de sanırım kaygan olduğu için direk genzine kaçtı. Atlattık çok şükürr iyi oğlum. Allah beterinden korusun. Sizler de dikkat edin.
Size de geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşllh kolay geçer ameliyatı. Sıkma canını Allah yardım etsin
Cnm yaaaüzülme inşallah tez zamanda biter geçer şu alerji derdi. Merak etme sen Allaha bırak dua et. İnşllh kuzun da akranları gibi olacak, istediğini yiyecek
Baya benzerlik var yine cnmEsimin dogum günü 9u evlilik 12si bizden bi tarih tutturamadi kuzum09.09.85 19.09.15 bu kadar benzettim dogum gunlerini
Geçmiş olsun, çabuk atlatsın inşallah.Kizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
Geçmiş olsun, çabuk atlatsın inşallah.
Bahsettiğim ilki. 1 yaş diyor ama oturabiliyorsa oynar bence.N nazyamm o bahsettiğin oyuncak bumuEki Görüntüle 1834151 bir yaş üstü diyor buna yoksa bumuEki Görüntüle 1834152
Dişimiz çıkmış ya
Kizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
Dün alerji ile yaşam platformuna göz atıyordum. 1 yaşındaki bebeği kucağa alırken kürek kemiğini kırmışlar. Annesi çok narin davranıyoruz halbuki diyordu. Çok üzüldüm bebişe. Alerjik bebekler çok hassas oluyor. Kızımın kilo almasını geçtim, birazcık olsun kemikleri kuvvetli olsaydı bari. Bugün 8. Ayını doldurdu. Dönmüyor, yürüteçte basmıyor. Oturamadığı için bebek arabasında ana kucağını kullanıyoruz. Bugün emzirme yastığıyla oturttum. Yastık yandan ve arkadan desteklediği için öne doğru düştükuvvet yok kuzumda kemikleri biraz güçlenseydi ne iyi olurdu. Toparlanamadı gitti. Alerji çok fena bir illet. Kusma, mukuslu kaka, ishal kaka, kabızlık, vücut kızarıklığı derken şimdi de egzama çıktı. Ne zaman kurtulacak kuzum ya
Allah sifa versin o nasil olmuşneleri atlatiyor insan o da atlatir Allah'in izniyle korkma.
Sağol canım benimHayırlı olsun hediyesi de olmuş ohhh ohhh
Allah yardımcısı olsun canım tez zaman da iyileşir inşallah
Büyüyecek annesi merak etme hepsini de geri de birakacak için rahat degilse dr bulalim baska , imkanlarini bilemiyorum ama üzülme alejiyle yasamayi ögrenecek nazya hepimiz gibi bişey lerle mücadele edicek zor kadın olmak.Sen güçlü ol yeter annesi
Benim sipariş ettiğim 6 ay üstü ışık lı ve sesliymiş,Bahsettiğim ilki. 1 yaş diyor ama oturabiliyorsa oynar bence.
Ekstra vitamin yok malesef. Olsa bile vücudu kabul etmiyor ki. Ay inşallah.Ah yavrum yayok mu ekstra bir vitamini falan? Insallah duzelir gecer 1 yasina kalmadan. Gececek elbet taş gibi kiz olacak annesi o uzme kendini
Açılmıyor malesef. Aktivite masası mı yoksa yürüme arkadaşı mı?Ben bunu sipariş ettim Eki Görüntüle 1834155 Eki Görüntüle 1834156 Eki Görüntüle 1834158 yorumlar çok iyi umarım sever.
Geçmiş olsun canımEvet.ayaginda atar damar kesilmis
burcun ne tatlim :)
Kova :)
Banlandıktan sonra açmıştımO gun baska bi hesap acmistin
Amin insallah canimGeçmiş olsun canımAllah yardımcısı olsun şifa versin inşallah
Nerden anladın yahu :) Gözümde mi yazıyor :)Cok belli oluyor :)
Yaa bende çok üzülüyorumYokmu bunun ilacı anlamadım ya kıyamam kuzuya ya ne olur üzme kendini birde nöroloji bölümüne görürsen canım ,vitamin desteği alsan çok güzel bebek vitaminleri var alamadığı vitaminleri ordan alır en azından..Ya çok üzüldümya..Dua edicem evladına bu gece biran evvel düzelsin ya
Abisiyle aralarında kaç yaş var cnmYalnız olsam bende oyle olurdum herhalde :/ kerem sagolsun sıkıştığımda ona pasliyorum ama son iki uc haftadır Ömer'de huy değiştirdi surekli birlikte olalım istiyo bi kac dk dan sonra babasinda da abisinde de ağlamaya başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?