13 yaş canım baya baya abi yani :)Abisiyle aralarında kaç yaş var cnm
Canım ben hastane ve doktor sıkıntısı çekiyorum. Sadece bir devlet hastanesi ve bir tane de özel hastane var. Yoğunluğu sen düşün. Özel hastanede bile 3 hastayı aynı andaa alıyorlar. 2 ay kadar önce vücudunun sadece bir yerinde çıkmıştı, doktor egzama demişti. Egzama olduğunu ordan biliyorum. Artmayınca önemsememiştim. 2 yerde daha çıkmış. Doktora götürmek gelmedi içimden. Mustelanın alerjik bebekler için kremi varmış. Burdaki eczanelerde bulamadım. Netten şipariş verdim, henüz gelmedi. Arkadaşım böyle şeyleri netten alma demişti ama aldım gitti. Umarım sahte değildir. Bir de deterjanını değiştirdim, ondan şüpheleniyorum. Dalinle yıkıyordum çamaşırlarını, ariel bebek deterjanına geçtim. Artmasının sebebi o olabilir.İnş canım çok geçmiş olsun
Kuzum ya:/ egzema için dr götürdün mü canım krem kullanıyor musun?
Benimki de aynı kilosu iyi ama fazla yemiyo bn de alisamazsa yemeye diye endiseliyimYa kızlar benim kiz kendine yaptığım hicbirseyi yemiyor bizim yemeklerden çok az beraber yiyor memeye çok düşkün ne yeme öğünü var ne yeme kilosu iki hafta önce 9800 idi bende zorlamiyorum kilosu iyi diye
Çok teşekkür ederim canım. İlaç, vitamin vs yok malesef. Vücut kabul etmiyor ki. Nörolojiye görürüp çocuğumu kurcalatmak istemiyorum. Alerjik bebeklerde gelişim geriliği olabiliyor. Biraz zamana ve kuvvete ihtiyacı var. İnşallah çabuk atlatır.Yokmu bunun ilacı anlamadım ya kıyamam kuzuya ya ne olur üzme kendini birde nöroloji bölümüne görürsen canım ,vitamin desteği alsan çok güzel bebek vitaminleri var alamadığı vitaminleri ordan alır en azından..Ya çok üzüldümya..Dua edicem evladına bu gece biran evvel düzelsin ya
İnşallah canımFreyza__ hadi gözün aydın cnm maşallah diyelim sonunda geldi :)
@tatlilavinya sağol cnm. Allah korudu çok şükür. Biraz büyüktü salatalık bi de sanırım kaygan olduğu için direkt genzine kaçtı. Atlattık çok şükürr iyi oğlum. Allah beterinden korusun. Sizler de dikkat edin.
Size de geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşllh kolay geçer ameliyatı. Sıkma canını Allah yardım etsin
Cnm yaaaüzülme inşallah tez zamanda biter geçer şu alerji derdi. Merak etme sen Allaha bırak dua et. İnşllh kuzun da akranları gibi olacak, istediğini yiyecek
İnşallah canım Allah şafi isminin hürmetin e şifa versin inşallahÇok teşekkür ederim canım. İlaç, vitamin vs yok malesef. Vücut kabul etmiyor ki. Nörolojiye görürüp çocuğumu kurcalatmak istemiyorum. Alerjik bebeklerde gelişim geriliği olabiliyor. Biraz zamana ve kuvvete ihtiyacı var. İnşallah çabuk atlatır.
Canım yaşadığım şehirde alerji doktoru yok. Kontrollere komşu ile götürüyorum. Alerjik olduğunu öğrenmeden önce çocuk doktorlarına çok götürdüm. Reflü dediler, biz de inandık. Memorial hastanesinde çok iyi bir çocuk doktoru var dediler. Başka şehire o hastaneye götürdük. Birsürü tahlil yaptılar, resmen bizi soydular. Bir şeyi yok, geçici bir durum deyip gönderdiler. Kendim araştırarak alerjik olabileceğini düşündüm ve alerji doktoruna götürdüm. O zaman anladım ki ne kadar iyi olursa olsun çocuk doktorları alerjiden anlamıyor. en yakın alerji doktoru komşu ildeki devlet hastanesinde. Ona götürüyorum mecburen. O da sanki çok dalgın ama hem doçent hem de sadece alerji konusuna yöneldiği için daha hakim olduğunu düşünüyorum. 5 buçuk ay boyunca sürekli kustu. Ne günlerdi ya. En az 20 tane önlüğümüz vardır. Yine de her gün önlük ve bebeğin çamaşırlarını yıkıyordum. Günde 10 defa üstünü değiştirdiğimi bilirim. Çocuk tabi geriden gelir. Kendimi günde 30-50 defa arası kusarken düşünemiyorum. Ben bile dayanamam. Küçücük bünye nasıl dayansın.Hayırlı olsun hediyesi de olmuş ohhh ohhh
Allah yardımcısı olsun canım tez zaman da iyileşir inşallah
Büyüyecek annesi merak etme hepsini de geri de birakacak için rahat degilse dr bulalim baska , imkanlarini bilemiyorum ama üzülme alejiyle yasamayi ögrenecek nazya hepimiz gibi bişey lerle mücadele edicek zor kadın olmak.Sen güçlü ol yeter annesi
Güle güle oynasın inşallahAltta bir tane daha paylaştım sonunda oldu yazıyor sarı zürafalı masaEki Görüntüle 1834251 Eki Görüntüle 1834252 Eki Görüntüle 1834253
İyi tatiller dilerim.İyi geceler kızlar, yarın kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz 4 günlüğüneinş güzel geçer
Olduğu kadar artikBaya benzerlik var yine cnm
Oo baya varmış tam abi :) bu kadar aradan sonra minik bebis zor mu iyi mi yardımcın çok gerçi ama paylaşımları açısından kısıtlı olabilir belki13 yaş canım baya baya abi yani :)
İyi tatiller cnm. İnşllh huzurlu günler geçirirsinizİyi geceler kızlar, yarın kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz 4 günlüğüneinş güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?