2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnş canım çok geçmiş olsun

Kuzum ya:/ egzema için dr götürdün mü canım krem kullanıyor musun?
Canım ben hastane ve doktor sıkıntısı çekiyorum. Sadece bir devlet hastanesi ve bir tane de özel hastane var. Yoğunluğu sen düşün. Özel hastanede bile 3 hastayı aynı andaa alıyorlar. 2 ay kadar önce vücudunun sadece bir yerinde çıkmıştı, doktor egzama demişti. Egzama olduğunu ordan biliyorum. Artmayınca önemsememiştim. 2 yerde daha çıkmış. Doktora götürmek gelmedi içimden. Mustelanın alerjik bebekler için kremi varmış. Burdaki eczanelerde bulamadım. Netten şipariş verdim, henüz gelmedi. Arkadaşım böyle şeyleri netten alma demişti ama aldım gitti. Umarım sahte değildir. Bir de deterjanını değiştirdim, ondan şüpheleniyorum. Dalinle yıkıyordum çamaşırlarını, ariel bebek deterjanına geçtim. Artmasının sebebi o olabilir.

B
Ya kızlar benim kiz kendine yaptığım hicbirseyi yemiyor bizim yemeklerden çok az beraber yiyor memeye çok düşkün ne yeme öğünü var ne yeme kilosu iki hafta önce 9800 idi bende zorlamiyorum kilosu iyi diye
Benimki de aynı kilosu iyi ama fazla yemiyo bn de alisamazsa yemeye diye endiseliyim

Çok teşekkür ederim canım. İlaç, vitamin vs yok malesef. Vücut kabul etmiyor ki. Nörolojiye görürüp çocuğumu kurcalatmak istemiyorum. Alerjik bebeklerde gelişim geriliği olabiliyor. Biraz zamana ve kuvvete ihtiyacı var. İnşallah çabuk atlatır.

İnşallah canım

İnşallah canım Allah şafi isminin hürmetin e şifa versin inşallah

Yaa bende çok üzülüyorum alerji lafını duyduğumda hemen N nazyamm geliyo aklıma :/ düzelecek inşallahhhh büyük bir kısmı 2 yaşında geçiyormuş
İnşallah topikcek dua edelim biran evvel düzelsin inşallah

Canım yaşadığım şehirde alerji doktoru yok. Kontrollere komşu ile götürüyorum. Alerjik olduğunu öğrenmeden önce çocuk doktorlarına çok götürdüm. Reflü dediler, biz de inandık. Memorial hastanesinde çok iyi bir çocuk doktoru var dediler. Başka şehire o hastaneye götürdük. Birsürü tahlil yaptılar, resmen bizi soydular. Bir şeyi yok, geçici bir durum deyip gönderdiler. Kendim araştırarak alerjik olabileceğini düşündüm ve alerji doktoruna götürdüm. O zaman anladım ki ne kadar iyi olursa olsun çocuk doktorları alerjiden anlamıyor. en yakın alerji doktoru komşu ildeki devlet hastanesinde. Ona götürüyorum mecburen. O da sanki çok dalgın ama hem doçent hem de sadece alerji konusuna yöneldiği için daha hakim olduğunu düşünüyorum. 5 buçuk ay boyunca sürekli kustu. Ne günlerdi ya. En az 20 tane önlüğümüz vardır. Yine de her gün önlük ve bebeğin çamaşırlarını yıkıyordum. Günde 10 defa üstünü değiştirdiğimi bilirim. Çocuk tabi geriden gelir. Kendimi günde 30-50 defa arası kusarken düşünemiyorum. Ben bile dayanamam. Küçücük bünye nasıl dayansın.

Zaman ne de hızlı geçiyor, epey bi okudum sayfaları da artık dişler , emeklemeler konuşulmaya başlanmış bizim de çıktı ilk disimiz.darısı cikarmauanlarin başına :)Allah sağlıkla büyüduklerini gormeyi, yaslandigimizda yanımızda olduklarını gormeyi, "dur annecim sen zahmet etme ben yaparim"dediklerini duymayi nasip etsin, zaman öyle hızlı geçiyor ki bi bakicaz koca delikanlı/ genc kız olmuşlar... Aah biz de orta yaşlardan yaşlılığa doğru... Omur ne kadar kısa aslında... Gece gece huzun bastı.

N nazyamm cnm yaa kalbim acıdı bu akşam resmen senin yazdıklarını okuduğumdan beri. İnşllh geçicidir ama anne olarak ne kadar üzüldüğünü düşündüm hep. Allahım şifa versin inşllh. Karşınıza da hep iyi doktorlar çıksın. Kuzucuk da rahatlasın inşllh sen de. Dua edicm bn de size

Herkese iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…