2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Offf yavrum ya üzülme annesi üzülme vardır bir hayir bunda da ben inaniyorum hersey daha kolay olucak yillar gectikce bununla yasamaya alisacak.Ahhh sende annesi adını nazya koyarsan böyle olur işte
nazlı olmuş nazya..

İyi geceler kızlar, yarın kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz 4 günlüğüne inş güzel geçer
günaydın canım... inşallah tatil hepinize iyi gelir. ben de istiyorum ama korkuyorum. düzen alt üst olur diye. yol kaç saat sürecek sizde bi de yemek işini nasıl yapmayı düşünüyorsun. bana fikir olması açısından,,, ben de 14 saatlik yola çıkacam kendi arabamızla ama tırsıyorum çok

canım çok geçmiş olsun diyorum. rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah. annesin ve ciğerin ne kadar sızlıyordur bilirim.. benim şöyle bir teklifim var.. ben 2015 eylül anneleri formundayken hamile arkadaşlardan hasta olanlara şifa için ya da karnımızdaki bebeklerin sağlığı için (bir arkadaş vardı bebeği anne karnında çok sıkıntılıydı hastanelerden çıkmıyordu kadıncağız belmaakça rumuzlu) çok defa 41 yasin okuduk. belmaakçanın da kızı sapasağlam doğdu. duaların açmayacagı kapı yok. razı olursan burda 41 yasin toplayalım. 15 günde okuyalım. herkez istediği kadar alsın.. 1, 2,5.. ben açık kalan kısmını tamamlarım. ne dersin?

Oo baya varmış tam abi :) bu kadar aradan sonra minik bebis zor mu iyi mi yardımcın çok gerçi ama paylaşımları açısından kısıtlı olabilir belki
Aslında zor geliyo tabiki başlarda,herşeyi unutmuş oluyosun ama ben çocukları çok seviyorum hayalim 4 çocuktu hep.sevgisi zorluklarını unutturdu abisi de babası da aşıklar ufaklığa :) vakit geçirmeye bayılıyorlar onunla hatta çoğu zaman alıyorum yanlarından öpe sarıla boğuyorlar çocuğu bide şöyle bi avantajı olabilir diye düşünüyorum abi biraz daha büyüğünde bizden uzaklaşacak üni dönemi evden bile ayrılabilir o zaman bütün hasretimizi küçükle gideririz :)

Canım çok iyi düşünmüşsun bende alırım

canım bugün nazyanın bebeğinin başına gelen sıkıntı yarın bizim bebeğimizin de başına gelebilir.. biz bu mantıkla her hafta 41 yasin devirirdik forumdaki arkadaşlarla. çok da faydasını gördük. burda tkuranı bilen arkadaşlar alsınlar bilmeyenler anneleri ablaları babaları ya da yakınları alsın.. ben bağışlamasını yaparım.

Canım toplanırsa 1 tane ben alabilirim. Olur da o an siteye giremezsem şimdiden yazayım.

canımbir önceki msj sana yazdım cevapla kısmından.. neden sana gitmiş gözükmedi anlamadım.. bu msj da sıkıntı olmadı şimdi. kusura bakma emi

tamam canım ben toplayım. haftaya değil ondan sonraki hafta çarşamba yani 15 gün sonraya kadar okuyalım. 15 gün sonra ben bağışlamasını yaparım..
tmm canım bana da bi tane yaz şimdilik eşimle oğluma da sorarım onlarda müsaitlerse bi tane alırlar

Allah esirgesin hepimizin yavrusunu ama elbetteki hepimizin başına gelebilir duanın Allah kelamının açmayacağı kapı yoktur

Ben hatme başladım hergün bir cüz okuycam Allahın izniyle çoğunu alabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…