Amin canım. Bu arada oğlanın şapka çok havalı maşallah. Seninki de benimki gibi çok güleç yüzlü maşallah.. Ben bazen kızıyorum kadınlara çok gülüyor özelliklene güzel canımm Allah kabul etsin inşallah
Sağol canım hemence çıksın inşallahgözünüz aydınn darısı bize inşallaaahhh
ayy keremin şapkası o geçen gün bahçede Ömere takmış şebek gülüp durdu o da :) abiside çok güleryüzlüydü hatta daha bile fazlaydı mahallenin maskotu olmuştu :) bu da yetişiyo market kasap avm nereye gidersek kucaktan kucağa kızlar kasayı bırakıp geliyor :) hepimizinkine maşallah canım Rabbim nazardan korusunAmin canım. Bu arada oğlanın şapka çok havalı maşallah. Seninki de benimki gibi çok güleç yüzlü maşallah.. Ben bazen kızıyorum kadınlara çok gülüyor özellikleAğır ol herkese mavi boncuk dağıtma diyorum bağırıyor bana sıpa Geçen lekeye gittik eşim onunla kapının önünde bekliyordu içeri 5-6 tane genç kız gurubu girdi ortalarında eşim Kucağında bizimki eşim kıpkırmızı olmuş bana doğru kaçıyor, oğlan bütün kızlara gülücük dağıtıyor kızlar mest olmuş girdim ortalarına aldım oğlanı eşim dışarı kaçtı hemen
Kızlar benim beynim durdu sanki kan beynime sıçradı sağlıklı düşünemiyorum size bi akıl danışsam :/
Benim kaynanayı hepiniz biliyosunuz yaptıklarını söylediklerini.. Bu 3 yıl önce tutturdu ille ben evi keremin üstüne yapıcam diye yaşı küçük olmaz falan dedik o zaman senin üstüne yapayım ben sana oğlumdan daha çok güveniyorum sen 18 ine gelince kereme devret dedi tmm diye geçiştirdik bi süre ama memlekete gidince yine başladı ölücem ben evi veremeden diye bende ölür vicdan yaparım diye tmm dedim ama Allah biliyoya hiç içime sinmedi neyse evin satışını yaptık yani para karşılığında bana satmış gibi imza attı kv. Hiç bi kardeşine beş kuruş para vermeyeceksin dedi eşime, eşimde olmaz öyle şey ben herkesin hakkını vercem dedi çok ihtiyacı olduğu için önce görümceme verdik iki kaynımında durumları iyi olduğu için daha sonra vericez diye anlaştık yeni ev almıştık çünkü burdada. Şimdi büyük kaynımın kızının yanında kalıyo kv, o kaynım vefat etti bu arada mekanı cennet olsun. Biz tlfları açmayıp onunla konuşmak istemeyince iyice cozuttu görümcemi aramış evimi elimden zorla aldınız beni kandırdınız döverek sesimi kestiniz sizi mahkemeye vericem evimi geri verin demiş.Görümcem aradı ağlayarak,vekalet gönderin evin tekrar satışı yapılsın bende size paranızı göndereyim annemde sesini kessin yeter rezil olduğumuz dedi. Ev umrumda değil zaten içime sinmiyodu hemen veririm vekaleti ama bu yaptıklarını sindiremiyorum şeytan diyo ki verme evi hatta git sat hemen çıkar elden o kadar delirdim :/ eşim çok üzülüyor çok zoruna gidiyor adam ne akşam yemek yedi ne sabah kahvaltı yaptı gözüne uyku girmiyorne hakkı var bizi bu hale getirmeye arayıp herşeyi saydırasım var ama bu sinirle saçma sapan bişey yapmak istemiyorum ne yapayım bilemedim
Evet belmayı biliyorum. Çok iyi olur derim ama ben Kuran okumayı bilmiyorym. Latin alfabesiyle olur mu ki?canım çok geçmiş olsun diyorum. rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah. annesin ve ciğerin ne kadar sızlıyordur bilirim.. benim şöyle bir teklifim var.. ben 2015 eylül anneleri formundayken hamile arkadaşlardan hasta olanlara şifa için ya da karnımızdaki bebeklerin sağlığı için (bir arkadaş vardı bebeği anne karnında çok sıkıntılıydı hastanelerden çıkmıyordu kadıncağız belmaakça rumuzlu) çok defa 41 yasin okuduk. belmaakçanın da kızı sapasağlam doğdu. duaların açmayacagı kapı yok. razı olursan burda 41 yasin toplayalım. 15 günde okuyalım. herkez istediği kadar alsın.. 1, 2,5.. ben açık kalan kısmını tamamlarım. ne dersin?
Amin canım , ben sanırım kıskanıyorum ya babası yetmiyor birde bunu kıskanıyorum eşim çok çekti benden sıra oğlundaayy keremin şapkası o geçen gün bahçede Ömere takmış şebek gülüp durdu o da :) abiside çok güleryüzlüydü hatta daha bile fazlaydı mahallenin maskotu olmuştu :) bu da yetişiyo market kasap avm nereye gidersek kucaktan kucağa kızlar kasayı bırakıp geliyor :) hepimizinkine maşallah canım Rabbim nazardan korusun
aklı fazlasıyla yerinde de fesatlığa çalışıyo sadeceYuuuhh, bu kadini bir akil sagligi hastanesine goturun bence, normal degil.tedavi olsun.
onun evine mi kaldiniz yaa
Amin canım. Bu arada oğlanın şapka çok havalı maşallah. Seninki de benimki gibi çok güleç yüzlü maşallah.. Ben bazen kızıyorum kadınlara çok gülüyor özellikleAğır ol herkese mavi boncuk dağıtma diyorum bağırıyor bana sıpa Geçen lekeye gittik eşim onunla kapının önünde bekliyordu içeri 5-6 tane genç kız gurubu girdi ortalarında eşim Kucağında bizimki eşim kıpkırmızı olmuş bana doğru kaçıyor, oğlan bütün kızlara gülücük dağıtıyor kızlar mest olmuş girdim ortalarına aldım oğlanı eşim dışarı kaçtı hemen
aklı fazlasıyla yerinde de fesatlığa çalışıyo sadece
Kadın çok şirret ya, uğraşma boşver ver gitsin ondan kurtulduğuna sevin.Böylece ipler tamamen kopmuş olur,bu senin işine gelir.Kızlar benim beynim durdu sanki kan beynime sıçradı sağlıklı düşünemiyorum size bi akıl danışsam :/
Benim kaynanayı hepiniz biliyosunuz yaptıklarını söylediklerini.. Bu 3 yıl önce tutturdu ille ben evi keremin üstüne yapıcam diye yaşı küçük olmaz falan dedik o zaman senin üstüne yapayım ben sana oğlumdan daha çok güveniyorum sen 18 ine gelince kereme devret dedi tmm diye geçiştirdik bi süre ama memlekete gidince yine başladı ölücem ben evi veremeden diye bende ölür vicdan yaparım diye tmm dedim ama Allah biliyoya hiç içime sinmedi neyse evin satışını yaptık yani para karşılığında bana satmış gibi imza attı kv. Hiç bi kardeşine beş kuruş para vermeyeceksin dedi eşime, eşimde olmaz öyle şey ben herkesin hakkını vercem dedi çok ihtiyacı olduğu için önce görümceme verdik iki kaynımında durumları iyi olduğu için daha sonra vericez diye anlaştık yeni ev almıştık çünkü burdada. Şimdi büyük kaynımın kızının yanında kalıyo kv, o kaynım vefat etti bu arada mekanı cennet olsun. Biz tlfları açmayıp onunla konuşmak istemeyince iyice cozuttu görümcemi aramış evimi elimden zorla aldınız beni kandırdınız döverek sesimi kestiniz sizi mahkemeye vericem evimi geri verin demiş.Görümcem aradı ağlayarak,vekalet gönderin evin tekrar satışı yapılsın bende size paranızı göndereyim annemde sesini kessin yeter rezil olduğumuz dedi. Ev umrumda değil zaten içime sinmiyodu hemen veririm vekaleti ama bu yaptıklarını sindiremiyorum şeytan diyo ki verme evi hatta git sat hemen çıkar elden o kadar delirdim :/ eşim çok üzülüyor çok zoruna gidiyor adam ne akşam yemek yedi ne sabah kahvaltı yaptı gözüne uyku girmiyorne hakkı var bizi bu hale getirmeye arayıp herşeyi saydırasım var ama bu sinirle saçma sapan bişey yapmak istemiyorum ne yapayım bilemedim
ErkeklerBenimki de oyle.erkek iste her yasta ayni demek. Bi gun avmde herkese guldu kahkahalar atti (sadece kizlara) derken,bi baktik bi yere bakip cilveleniyor, panodaki mankene guluyormuscanli cansiz affetmiyor
Hemde çok işime gelirde ben ondan kurtulacağımızı hiç sanmıyorumKadın çok şirret ya, uğraşma boşver ver gitsin ondan kurtulduğuna sevin.Böylece ipler tamamen kopmuş olur,bu senin işine gelir.
Hiç sorma ya nazlı ki ne nazlı. Umarım atlatır. Büyüdükçe zorlaşacak. Geçen parkta eline cici bebe verdiler, çocuğun elinden kapışımı görseydiniz. Yakında isteyecek ve yiyemeyecekOfff yavrum ya üzülme annesi üzülme vardır bir hayir bunda da ben inaniyorum hersey daha kolay olucak yillar gectikce bununla yasamaya alisacak.Ahhh sende annesi adını nazya koyarsan böyle olur işte
nazlı olmuş nazya..
yaa hemde ne fenalar bende kaldım 3 erkekle hepsinden ayrı çekerim artıkErkeklerAy çok fena ya
Aynen hiç uğraşma üstüne sıçramasın hasta ruhlu insan yaHemde çok işime gelirde ben ondan kurtulacağımızı hiç sanmıyorumgittiği halde huzur bozuyo off gidip notere vereyim vekaleti dimi hiç muhatapda olmayım
off benim en çok üzüldüğüm nokta buHiç sorma ya nazlı ki ne nazlı. Umarım atlatır. Büyüdükçe zorlaşacak. Geçen parkta eline cici bebe verdiler, çocuğun elinden kapışımı görseydiniz. Yakında isteyecek ve yiyemeyecek
Valla canım Çin takvimi tutuyor birde yapmak istersen sana bir iki tüyo veririm kız içinyaa hemde ne fenalar bende kaldım 3 erkekle hepsinden ayrı çekerim artıkiki sene sonra bi kız mı yapsam acaba ya tutarsa hesabı
canim latin harfleri ile olmaz diye biliyorum. ama olsun çevrende bilen varsa rica et yoksa burdan toplamaya çalışalım.Evet belmayı biliyorum. Çok iyi olur derim ama ben Kuran okumayı bilmiyorym. Latin alfabesiyle olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?