benim arkadaşımın oğluda beni görünce bas bas bağırıyodu ulu orta carmenin memesiiii diye ayy ne rezilliktiArkadasimin oglu 1 yasindayken kizlarin memelerine saldiriyormus
haha valllamı tamam seni bulucam iki yıl sonraValla canım Çin takvimi tutuyor birde yapmak istersen sana bir iki tüyo veririm kız içinyeterki kız işte sen
Arkadasimin oglu 1 yasindayken kizlarin memelerine saldiriyormus
benim arkadaşımın oğluda beni görünce bas bas bağırıyodu ulu orta carmenin memesiiii diye ayy ne rezilliktiiki buçuk yaşındaydı
Siz isteyince sorun özelden anlatırım mahrem mahrem ayıp ulu orta olmazNeymis tuyilar?
benim arkadaşımın oğluda beni görünce bas bas bağırıyodu ulu orta carmenin memesiiii diye ayy ne rezilliktiiki buçuk yaşındaydı
yaa bende bir iki bişey duymuştum o esnada kadın dominant olunca mı kız oluyomuş neymişSiz isteyince sorun özelden anlatırım mahrem mahrem ayıp ulu orta olmaz
Biraz sorulturayım, haber ederim canım. Teşekkür ederim.canim latin harfleri ile olmaz diye biliyorum. ama olsun çevrende bilen varsa rica et yoksa burdan toplamaya çalışalım.
Yok ya eltimden daha dominantını görmedim 2 oğlu var kocası dahil ipe diziyor hepsini.yaa bende bir iki bişey duymuştum o esnada kadın dominant olunca mı kız oluyomuş neymiş
İyi niyetle veriyorlar ama zor durumda kalabiliyoruz malesef.off benim en çok üzüldüğüm nokta bugeçen facede görmüştüm bi dr anne paylaşmıştı parkta alerjisi olan çocuğa simit vermişler başkasının çocuğuna yiyecek verirken iki kere düşünün diyordu :/
Yumurtlama gününde kalitesiz sperm yollucan..yaa bende bir iki bişey duymuştum o esnada kadın dominant olunca mı kız oluyomuş neymiş
Yasin okuycaz oky,ben hatim bağışlıcaz sandım bende alırım bir tane..Ayrıca Türkçe Arapça farketmez niyet önemli herkes Arapça bilmiyor tamamlayamayız o zaman, Türkçesi Arapçası herkes okusun bence..hanımlar nazyamm ın bebeği için 41 yasin okuyoruz. karışıklık olmaması için bana özelden kaç adet yasin okumak istediğinizi yazarsanız 15 güne kadar toplayıp okuruz..
tamam canım olurYasin okuycaz oky,ben hatim bağışlıcaz sandım bende alırım bir tane..Ayrıca Türkçe Arapça farketmez niyet önemli herkes Arapça bilmiyor tamamlayamayız o zaman, Türkçesi Arapçası herkes okusun bence..
Yav köşeli biliyonmu anca düştüöyle dominant değil yahu anlasana o işte dominant
Hiç sorma ya nazlı ki ne nazlı. Umarım atlatır. Büyüdükçe zorlaşacak. Geçen parkta eline cici bebe verdiler, çocuğun elinden kapışımı görseydiniz. Yakında isteyecek ve yiyemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?