Çok teşekkür ederim canım inşallah.N nazyamm cnm yaa kalbim acıdı bu akşam resmen senin yazdıklarını okuduğumdan beri. İnşllh geçicidir ama anne olarak ne kadar üzüldüğünü düşündüm hep. Allahım şifa versin inşllh. Karşınıza da hep iyi doktorlar çıksın. Kuzucuk da rahatlasın inşllh sen de. Dua edicm bn de size
Herkese iyi geceler kızlar
Çeneden bol ne var , içerleri hizmetçi topluyor nasılsaHöhhh ne çene yapmışsınız arkadaş
nazyamm sen de bi sayı ver.. latince de okuyoruz.İyi niyetle veriyorlar ama zor durumda kalabiliyoruz malesef.
Çeneden bol ne var , içerleri hizmetçi topluyor nasılsa
Teşekkür ederim canım. Annesi olduğum için mi konduramıyorum bilmiyorum ama nörolojik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kucakta falan basıyor. Biraz kuvvetsiz biraz da tembel olduğunu düşünüyorum.Canım arkadaşımın ogluda 9.5 oturdu desteksiz, her bebek yuvarlanma yapmıyor seninki de belki de öyle olucak ama genede norolojiye goturmen iyi olur için rahat eder, alerji durumuda inşallah en yakın zamanda gecer
Toplanıyor mu? Sayfaların tamamını okuyamadım. Kaç tane kalırsa okurum.nazyamm sen de bi sayı ver.. latince de okuyoruz.
AhahahahBenimki de oyle.erkek iste her yasta ayni demek. Bi gun avmde herkese guldu kahkahalar atti (sadece kizlara) derken,bi baktik bi yere bakip cilveleniyor, panodaki mankene guluyormuscanli cansiz affetmiyor
Çeneden bol ne var , içerleri hizmetçi topluyor nasılsa
Teşekkür ederim canım. Annesi olduğum için mi konduramıyorum bilmiyorum ama nörolojik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kucakta falan basıyor. Biraz kuvvetsiz biraz da tembel olduğunu düşünüyorum.
bende alıyorum 2 tanetamam canım ben toplayım. haftaya değil ondan sonraki hafta çarşamba yani 15 gün sonraya kadar okuyalım. 15 gün sonra ben bağışlamasını yaparım..
Benimki de oyle.erkek iste her yasta ayni demek. Bi gun avmde herkese guldu kahkahalar atti (sadece kizlara) derken,bi baktik bi yere bakip cilveleniyor, panodaki mankene guluyormuscanli cansiz affetmiyor
İnşallah canım, eşimle konuşayım, olmazsa gösteririz.Canım norolojiye gitmek seni yanlış dusundurmesin, mesala benim kızımın 2. Aydan sonra ani irkilmeleri vardı bian korkar gibi uyurken uyanıkken bian sicriyordu, bu beni öyle tedirgin etti ki norolojiye gittim mora refleksi normal dediler 5-6 aylık geçer dediler ama ben başka bir norologa daha gittim öyle psikolojim bozulduki o ara oda öyle dedi 4 aylıkken geçti gerçekten. yani oraya birçok farklı nedenden çocuk gelebiliyordu mesala biri hiç kilo almıyordu onun için gelmişti daha neler neler, Rabbim dermansız dert vermesin, dediğin gibi tembel bebek olduğundandır mutlaka arkadaşımın ogluda 9.5 aylık oturdu oda gitti kaç kez norologa ama normal olabiliyor dediler, yuvarlanmada her bebek yapmıyor zaten, inşallah biran önce toparlar canim
Ben pek yazamıyorum ama sizleri hep takip ediyorum. Bende 1 yasin alabilirim.hanımlar nazyamm ın bebeği için 41 yasin okuyoruz. karışıklık olmaması için bana özelden kaç adet yasin okumak istediğinizi yazarsanız 15 güne kadar toplayıp okuruz..
teşekkürler. canımBen pek yazamıyorum ama sizleri hep takip ediyorum. Bende 1 yasin alabilirim.
allah kabul etsin ben hiç vakit bulamıyorum hatim okumaya..Ben hatme başladım hergün bir cüz okuycam Allahın izniyle çoğunu alabilirim.
canım içini rahat tut. benim kız da yerinde fırıl fırıl dönüyor ama emeklemiyor yürümüyor. yürümek bile istemiyor. elinden tutup ayağa dikip çağıruyorum adım bile atmıyor etrafa bakıyor. çok nadiradım atarsa da geri adım atıyor. şaka gibiiTeşekkür ederim canım. Annesi olduğum için mi konduramıyorum bilmiyorum ama nörolojik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kucakta falan basıyor. Biraz kuvvetsiz biraz da tembel olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?