Canim 2 tane ben okurum Rabbim şifa versin şafi ismiylehanımlar nazyamm ın bebeği için 41 yasin okuyoruz. karışıklık olmaması için bana özelden kaç adet yasin okumak istediğinizi yazarsanız 15 güne kadar toplayıp okuruz..
tamam canım not alıyorum. allah razı olsun.Canim 2 tane ben okurum Rabbim şifa versin şafi ismiyle
Canım oğlumda bi tane almak istedi ekleyebilirsinYASİN ALANLAR
Kuzucuk 1
Carmen-el 1
Esmanur 5
EcDu1
Ayselscb 2
Nazyam 2
Mavi99 1
canım o zaman sana 2 yazıyorum. allah kabul etsin. allah razı olsun.Canım oğlumda bi tane almak istedi ekleyebilirsin
Sağol canım inşallah.. Bebekler bırakmıyor bebekler bıraksa temizlik,yemek koşturmaca..Zor hayırlısı inşallah bitirmek nasip olur..allah kabul etsin ben hiç vakit bulamıyorum hatim okumaya..
insallah iyi gecer canim. tez zamanda ayaga kalkar.Kizlar dua edin, dedemiz ameliyat olacak
Iyi gecer insallah,yasli adam
Âmin canım hepimizden razı olsuncanım o zaman sana 2 yazıyorum. allah kabul etsin. allah razı olsun.
09.09.15 bizimkiEsimin dogum günü 9u evlilik 12si bizden bi tarih tutturamadi kuzum09.09.85 19.09.15 bu kadar benzettim dogum gunlerini
Sezeryan olaydi istiyordum bende ama tutturamadik09.09.15 bizimki
:))senindw mi normalSezeryan olaydi istiyordum bende ama tutturamadik
Tembelişkolarcanım içini rahat tut. benim kız da yerinde fırıl fırıl dönüyor ama emeklemiyor yürümüyor. yürümek bile istemiyor. elinden tutup ayağa dikip çağıruyorum adım bile atmıyor etrafa bakıyor. çok nadiradım atarsa da geri adım atıyor. şaka gibii
Normal :) doktor gününü gecer demişti. Gayet rahat oturuyordum tv izliyordum gece saat 1 nisanm geldi. Aman ne heyecanlanmistim :)) esimi durttum dedim bebek geliyor gelsiiin dedi. Ona giren cikan yok tabi :-/:))senindw mi normal
umudum bondigo da.. 4 gözle bekliyom gelmesini..Tembelişkolar
bize de 7 eylulde gun verdi suni sanciyla baslatacakti. biz dedikki tahmini dogum tarihine kadar bekleyelim.9 eylulde 40. hafta doluyordu. 8 eylul gece 10da sancim basladi. sabah 9da yavrum dogdu:)Normal :) doktor gününü gecer demişti. Gayet rahat oturuyordum tv izliyordum gece saat 1 nisanm geldi. Aman ne heyecanlanmistim :)) esimi durttum dedim bebek geliyor gelsiiin dedi. Ona giren cikan yok tabi :-/
Sizin birseye uyuyor mu tarih :)bize de 7 eylulde gun verdi suni sanciyla baslatacakti. biz dedikki tahmini dogum tarihine kadar bekleyelim.9 eylulde 40. hafta doluyordu. 8 eylul gece 10da sancim basladi. sabah 9da yavrum dogdu:)
Umarım bebişini hareketlendirir.umudum bondigo da.. 4 gözle bekliyom gelmesini..
Yikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapaliödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
Yikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapaliödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
kendi icinde güzel sadece. 9.ayin 9unda saat 9da dogdu:)Sizin birseye uyuyor mu tarih :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?