2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bize de 7 eylulde gun verdi suni sanciyla baslatacakti. biz dedikki tahmini dogum tarihine kadar bekleyelim.9 eylulde 40. hafta doluyordu. 8 eylul gece 10da sancim basladi. sabah 9da yavrum dogdu:)
Benim oğlum da 8 eylül doğumlu
Yikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapali ödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş

hanımlar nazyamm ın bebeği için 41 yasin okuyoruz. karışıklık olmaması için bana özelden kaç adet yasin okumak istediğinizi yazarsanız 15 güne kadar toplayıp okuruz..
Cnm 3 tane alırım ben Allah kabul ederse

Yikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapali ödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
Nasıl bi korkudur cnm ya saniyelik ama yetiyo işte (

Oy hem nasil simdi diyorum keske cekseydim resmini cok fenalar yahu. Bebek onlar bebek. Hiii bebek. Ama görünürde

Malı mülkü ver gitsin de sözlerini iyi sec birileri olsun yaninda beni öldürmeye kalkti bile der en iyisi bosver icinde kalsin Allah görüyor biliyor ya o takdir etsin.

Ya oyun bile yapıyolar artık kendi çaplarında, yemeğini filan yedirirken sıkıldıysa kafayı yana çeviriyo yan yan bakıyo gülerek sonra bana bakıp gülüp tekrar çeviriyo hızla bakıcısı hamakta mama içirerek uyutuyo geçen uyku sonrası verecek olmuş mamasını, hamağına gitmiş burda içir diye
Oy hem nasil simdi diyorum keske cekseydim resmini cok fenalar yahu. Bebek onlar bebek. Hiii bebek. Ama görünürde

Amin canım , ben sanırım kıskanıyorum ya babası yetmiyor birde bunu kıskanıyorum eşim çok çekti benden sıra oğlundaFena bir kaynana olucam sanırım

Az degilsin sen
Bende kiskancim eşim e karşı ama hiç belli etmedim etmem kendini bişey sanar sonra nemenlazim
Gecen gün piknikte yeni insanlarla tanistim 1 yasinda bi kiz ve annesi ananesi espri yaptim hatirlamiyorum nasıl di ama fena tongaya düştum burdakiler hep kiz anasi dedi gülüstük.

N nazyamm cok gecmis olsun cok uzuldum.ayni sik?iintilari yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum.hergunum aglamakla geciyordu hic hatirlamak bilw istemiyorum.egzama icinde kremden cok dokunana seyi bulup azaltmak gerekiyor.birde bizimde kilo kaybimiz cok oldu.kusma ve ushalden ama donme oturmada sikinti olmadi.doktorun ne diyir bu duruma? doktorumuz hareketlerini kontrol ediyor ozellikle sen bu durum icin hangi bolumse uygun bir gostersen canim bizde minyonuz cok az kilo aliyoruz bazen almiyoruz.ama simdilik hareketlerde sikinti yok.emeklemiyor ama uzun zamandir desteksiz oturuyor

Hiç sorma ya nazlı ki ne nazlı. Umarım atlatır. Büyüdükçe zorlaşacak. Geçen parkta eline cici bebe verdiler, çocuğun elinden kapışımı görseydiniz. Yakında isteyecek ve yiyemeyecek

Bebeklerin yada cocuklarin eline bişey verilmesini hiç sevmem kimseye yapmadim yaptirmam kuzenimin kizi glutensiz beslenmek zorunda yavrum büyüdükçe alisti herkez , o kendi reddediyor biri uzatinca artık.

canim latin harfleri ile olmaz diye biliyorum. ama olsun çevrende bilen varsa rica et yoksa burdan toplamaya çalışalım.

Nasıl oluyor bi aciklar misin mesela 5 yasin ustlensem 15 gunde onu mu okiycam sonra nasıl olucak bide bu yasin kitaplarindaki mealinden okuyorum yada turkcesuni o kabul olurmu olursa bende varim.

Aklima sen geldin hemen zaten sonra aldim kucagima biraz bakindi falan. Sonra basini dayadi omuzuma uyudu bi tanem..
Allahım acılarını göstermesin kuzucukların

Kıyamam :) bnmki de mama yerken kafayı sallıyo sağa sola sürekli hayır der gibi ama gülüyo. Oyuna çevirdik :))

Anaa bak sen suna hele ufaktan kusmeler de basladi sanki :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…