- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
ay masallah yaaYikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapaliödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
Benim oğlum da 8 eylül doğumlubize de 7 eylulde gun verdi suni sanciyla baslatacakti. biz dedikki tahmini dogum tarihine kadar bekleyelim.9 eylulde 40. hafta doluyordu. 8 eylul gece 10da sancim basladi. sabah 9da yavrum dogdu:)
Yikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapaliödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
kendi icinde güzel sadece. 9.ayin 9unda saat 9da dogdu:)
cok yakinmis canim :)Uuu yanlış anlamışım 8 eylül sandım seninkini de
Cnm 3 tane alırım ben Allah kabul edersehanımlar nazyamm ın bebeği için 41 yasin okuyoruz. karışıklık olmaması için bana özelden kaç adet yasin okumak istediğinizi yazarsanız 15 güne kadar toplayıp okuruz..
Nasıl bi korkudur cnm yaYikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapaliödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
Oy hem nasilYüreğin sıkışmıştır o an kesinben de bazen yanından ayrılıyorum iki dk tıkırtı ses gelmese sesleniyorum. Bazen cevap veriyo bazen tınlamıyo bile, ışık hızıyla yoklama almaya gidiyorum, nası kandırdım der gb sırıtıyo pişkin pişkin
Bazen yapiyor öyle seylerBi dk yaaa en önemli ayrıntıyı kaçırdımkendi kendine uyuyan bir kuzu ve de maşallah, darısı da başıma
Oy onlarin gelmesi en guzel sey zaten :) benimki 11.45de doğdu gece :)kendi icinde güzel sadece. 9.ayin 9unda saat 9da dogdu:)
Kızlar benim beynim durdu sanki kan beynime sıçradı sağlıklı düşünemiyorum size bi akıl danışsam :/
Benim kaynanayı hepiniz biliyosunuz yaptıklarını söylediklerini.. Bu 3 yıl önce tutturdu ille ben evi keremin üstüne yapıcam diye yaşı küçük olmaz falan dedik o zaman senin üstüne yapayım ben sana oğlumdan daha çok güveniyorum sen 18 ine gelince kereme devret dedi tmm diye geçiştirdik bi süre ama memlekete gidince yine başladı ölücem ben evi veremeden diye bende ölür vicdan yaparım diye tmm dedim ama Allah biliyoya hiç içime sinmedi neyse evin satışını yaptık yani para karşılığında bana satmış gibi imza attı kv. Hiç bi kardeşine beş kuruş para vermeyeceksin dedi eşime, eşimde olmaz öyle şey ben herkesin hakkını vercem dedi çok ihtiyacı olduğu için önce görümceme verdik iki kaynımında durumları iyi olduğu için daha sonra vericez diye anlaştık yeni ev almıştık çünkü burdada. Şimdi büyük kaynımın kızının yanında kalıyo kv, o kaynım vefat etti bu arada mekanı cennet olsun. Biz tlfları açmayıp onunla konuşmak istemeyince iyice cozuttu görümcemi aramış evimi elimden zorla aldınız beni kandırdınız döverek sesimi kestiniz sizi mahkemeye vericem evimi geri verin demiş.Görümcem aradı ağlayarak,vekalet gönderin evin tekrar satışı yapılsın bende size paranızı göndereyim annemde sesini kessin yeter rezil olduğumuz dedi. Ev umrumda değil zaten içime sinmiyodu hemen veririm vekaleti ama bu yaptıklarını sindiremiyorum şeytan diyo ki verme evi hatta git sat hemen çıkar elden o kadar delirdim :/ eşim çok üzülüyor çok zoruna gidiyor adam ne akşam yemek yedi ne sabah kahvaltı yaptı gözüne uyku girmiyorne hakkı var bizi bu hale getirmeye arayıp herşeyi saydırasım var ama bu sinirle saçma sapan bişey yapmak istemiyorum ne yapayım bilemedim
Aklima sen geldin hemen zatenCnm 3 tane alırım ben Allah kabul ederse
Nasıl bi korkudur cnm yasaniyelik ama yetiyo işte (
Tirsmayaydim iyiydi :-/ay masallah yaa
Oy hem nasilsimdi diyorum keske cekseydim resmini cok fenalar yahu. Bebek onlar bebek. Hiii bebek. Ama görünürde
Amin canım , ben sanırım kıskanıyorum ya babası yetmiyor birde bunu kıskanıyorum eşim çok çekti benden sıra oğlundaFena bir kaynana olucam sanırım
Bazen yapiyor öyle seyleravmye girdik tam birsey gosterecektim ki arabanin önüne ellerini koymus kafasini da dayamis uyumus
Hiç sorma ya nazlı ki ne nazlı. Umarım atlatır. Büyüdükçe zorlaşacak. Geçen parkta eline cici bebe verdiler, çocuğun elinden kapışımı görseydiniz. Yakında isteyecek ve yiyemeyecek
canim latin harfleri ile olmaz diye biliyorum. ama olsun çevrende bilen varsa rica et yoksa burdan toplamaya çalışalım.
Allahım acılarını göstermesin kuzucuklarınAklima sen geldin hemen zatensonra aldim kucagima biraz bakindi falan. Sonra basini dayadi omuzuma uyudu bi tanem..
Kıyamam :) bnmki de mama yerken kafayı sallıyo sağa sola sürekli hayır der gibi ama gülüyo. Oyuna çevirdik :))Ya oyun bile yapıyolar artık kendi çaplarında, yemeğini filan yedirirken sıkıldıysa kafayı yana çeviriyo yan yan bakıyo gülerek sonra bana bakıp gülüp tekrar çeviriyo hızlabakıcısı hamakta mama içirerek uyutuyo geçen uyku sonrası verecek olmuş mamasını, hamağına gitmiş burda içir diye
Anaa bak sen suna heleYa oyun bile yapıyolar artık kendi çaplarında, yemeğini filan yedirirken sıkıldıysa kafayı yana çeviriyo yan yan bakıyo gülerek sonra bana bakıp gülüp tekrar çeviriyo hızlabakıcısı hamakta mama içirerek uyutuyo geçen uyku sonrası verecek olmuş mamasını, hamağına gitmiş burda içir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?