2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bişey sorcm. Bn resim koymaya çalışıyorm boyutundan dolayı koyulamıyo. Uğraşmak da istemiyorm da acaba sizinkiler hemen koyuluyo mu yoksa bişeyler yapıyomusunuz??

Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Egzamaya neyin yol açtığını tam bilmiyorum. Dün 8. Ayını doldurdu, bugün tarttık, 6. Aydan beri 1 gram bile almamış. 6 ay boyunca ishaldi, ek gıdaya geçtik geçeli kabız. Hareket konusunda ise doktor her bebek farklıdır diyor sürekli. Onun yaptığını da başka bebekler yapamayabilir diyor.

Kızlar bişey sorcm. Bn resim koymaya çalışıyorm boyutundan dolayı koyulamıyo. Uğraşmak da istemiyorm da acaba sizinkiler hemen koyuluyo mu yoksa bişeyler yapıyomusunuz??
Resmi biraz kırp yada ben kırpmadan çerçeve koyuyorum öyle oluyor ancak.

bi de bu aralar sürekli tepemde ya, daha çok bağımlı oldu sanki. Yemek bile yaptırmıyo artık, gelip bacaklarıma tırmanıyo arkadan beni al beni al diye
Benimki de oyle cumartesiden beri. Pazar günü baya bi isyanlardaydim. Kapi tarafina gecmem bile aglama sebebiydi düşün. Dün bugün biraz daha iyi ama yanindan cok ayrilmiyorum o da var.

bi de bu aralar sürekli tepemde ya, daha çok bağımlı oldu sanki. Yemek bile yaptırmıyo artık, gelip bacaklarıma tırmanıyo arkadan beni al beni al diye

Benimki de oyle cumartesiden beri. Pazar günü baya bi isyanlardaydim. Kapi tarafina gecmem bile aglama sebebiydi düşün. Dün bugün biraz daha iyi ama yanindan cok ayrilmiyorum o da var.

Bizde de durum aynı hem de uzuun süredir ama bu aralar daha da arttı. Görseniz ağlama taklidi yapıyo yüzünü büzüyo falan :)) Bn de çareyi hergün bahçeye inmekle ya da dışarı çıkmakla buldm. En azından 1 uyanıklık süresinde ikimiz de temiz hava alıyoruz. Bi de insan görüyoruz :))

Iste bende balkona çıkıyordum iyi oluyordu zaten birinci kattayiz gelen gecenle muhabbet ediyorduk ki hava bozdu :-/ agzini burnunu buzmek bizde de var bazen bos bos bakiyorum o an yuzune toparlanip bakiyor bana. Artik yemiyorum aglamiyorsun diyorum duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…