Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Egzamaya neyin yol açtığını tam bilmiyorum. Dün 8. Ayını doldurdu, bugün tarttık, 6. Aydan beri 1 gram bile almamış. 6 ay boyunca ishaldi, ek gıdaya geçtik geçeli kabız. Hareket konusunda ise doktor her bebek farklıdır diyor sürekli. Onun yaptığını da başka bebekler yapamayabilir diyor.N nazyamm cok gecmis olsun cok uzuldum.ayni sik?iintilari yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum.hergunum aglamakla geciyordu hic hatirlamak bilw istemiyorum.egzama icinde kremden cok dokunana seyi bulup azaltmde bizimde kilo kaybimiz cok oldu.kusma ve ushalden ama donme oturmada sikinti olmadi.doktorun ne diyir bu duruma? doktorumuz hareketlerini kontrol ediyor ozellikle sen bu durum icin hangi bolumse uygun bir gostersen canim bizde minyonuz cok az kilo aliyoruz bazen almiyoruz.ama simdilik hareketlerde sikinti yok.emeklemiyor ama uzun zamandir desteksiz oturuyor
bi de bu aralar sürekli tepemde ya, daha çok bağımlı oldu sanki. Yemek bile yaptırmıyo artık, gelip bacaklarıma tırmanıyo arkadan beni al beni al diyeAnaa bak sen suna heleufaktan kusmeler de basladi sanki :-/
Kızlar bişey sorcm. Bn resim koymaya çalışıyorm boyutundan dolayı koyulamıyo. Uğraşmak da istemiyorm da acaba sizinkiler hemen koyuluyo mu yoksa bişeyler yapıyomusunuz??
Resmi biraz kırp yada ben kırpmadan çerçeve koyuyorum öyle oluyor ancak.Kızlar bişey sorcm. Bn resim koymaya çalışıyorm boyutundan dolayı koyulamıyo. Uğraşmak da istemiyorm da acaba sizinkiler hemen koyuluyo mu yoksa bişeyler yapıyomusunuz??
Bende koyamiyorum bazen. Ekran fotosu alip koyuyorum boyut düşüyor o zaman :)Kızlar bişey sorcm. Bn resim koymaya çalışıyorm boyutundan dolayı koyulamıyo. Uğraşmak da istemiyorm da acaba sizinkiler hemen koyuluyo mu yoksa bişeyler yapıyomusunuz??
Benimki de oyle cumartesiden beri. Pazar günü baya bi isyanlardaydim. Kapi tarafina gecmem bile aglama sebebiydi düşün. Dün bugün biraz daha iyi ama yanindan cok ayrilmiyorum o da var.bi de bu aralar sürekli tepemde ya, daha çok bağımlı oldu sanki. Yemek bile yaptırmıyo artık, gelip bacaklarıma tırmanıyo arkadan beni al beni al diye
Benimki direkt yüklüyo boyutla ilgili sıkıntı yaşamadım hiç canım bilmiyorum
Resmi biraz kırp yada ben kırpmadan çerçeve koyuyorum öyle oluyor ancak.
Sağolun kızlar denicemBende koyamiyorum bazen. Ekran fotosu alip koyuyorum boyut düşüyor o zaman :)
Eki Görüntüle 1834742 resim demisken bizimki sevdigi birseyi yerken :)
bi de bu aralar sürekli tepemde ya, daha çok bağımlı oldu sanki. Yemek bile yaptırmıyo artık, gelip bacaklarıma tırmanıyo arkadan beni al beni al diye
Benimki de oyle cumartesiden beri. Pazar günü baya bi isyanlardaydim. Kapi tarafina gecmem bile aglama sebebiydi düşün. Dün bugün biraz daha iyi ama yanindan cok ayrilmiyorum o da var.
Canim sikildiginda bu resmine bakiyorumOfff tam yemelik olmuş bu sıpaneye yumulmuş o
Eki Görüntüle 1834742 resim demisken bizimki sevdigi birseyi yerken :)
Iste bende balkona çıkıyordum iyi oluyordu zaten birinci kattayiz gelen gecenle muhabbet ediyorduk ki hava bozdu :-/ agzini burnunu buzmek bizde de var bazen bos bos bakiyorum o an yuzune toparlanip bakiyor bana. Artik yemiyorum aglamiyorsun diyorum duruyor :)Bizde de durum aynı hem de uzuun süredir ama bu aralar daha da arttı. Görseniz ağlama taklidi yapıyo yüzünü büzüyo falan :)) Bn de çareyi hergün bahçeye inmekle ya da dışarı çıkmakla buldm. En azından 1 uyanıklık süresinde ikimiz de temiz hava alıyoruz. Bi de insan görüyoruz :))
Büyük bir zevk aliyor adam yemek yerken ya :) ama sevdiği seyler olacak :)))Ayyy maşallahtemek yerken kendini kaybetmiş
Çölyak hastası sanırım o. Allah yardımcıları olsun.Bebeklerin yada cocuklarin eline bişey verilmesini hiç sevmem kimseye yapmadim yaptirmam kuzenimin kizi glutensiz beslenmek zorunda yavrum büyüdükçe alisti herkez , o kendi reddediyor biri uzatinca artık.
Maşallah tombik tombik yerler onuEki Görüntüle 1834742 resim demisken bizimki sevdigi birseyi yerken :)
Başta esmanur olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.YASİN ALANLAR
Kuzucuk 1
Carmen-el 1
Esmanur 5
EcDu1
Ayselscb 2
Nazyam 2
Mavi99 1
Oyyy nasıl bi duruş yaa tam saldirip agiz burun yemelikkkEki Görüntüle 1834742 resim demisken bizimki sevdigi birseyi yerken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?