Aldigi kadarklasik kulak memişi
Canım bu hastane pompası gibimi yoksa heryerde varmı
Paket :)3 kasik mi kabartma
Aynen ya. Çoğu tirt cikti.
Bende oyle dedimdiDiyorum
http://www.nefisyemektarifleri.com/4-3-2-1-pogaca-tarifi/ burada da var dedigim tarif ; )
Cogu benden once dogirdu salak salak gittim zaten. Dogum gunuydu mevlutuydu.... Simdi elim gidip telefona arayip sormuyorum. Surda bir iki aydir hepten biraktim bi burasi var. Bi buradan tanıştığım kizlarla kurdugumuz 9 kisilik whatsapp grubu o kadar. Bi de günlük annemle konuşuyorum klasik o kadar. Asosyal miyim? Yo. Sadece cevremdekilerden sogudum.Onlarin cocuklari oldugunda arayacaklar ama o nasil bu nasil diye.ay ama ben salagim hemen tav olup kosa kosa giderim.
Yiyecegi ya 1 tane ya da onun yarısı :) yumurtanin sarisini koysaydin ya. Alerjisi mi vardi unuttum ben?Sagol canim.Un tuz kabartma tozu bebege uygun mu bilemedim.
Ben sunu tam bugday unu, karbonat, tuzsuz denesem neye benzer acaba.
Yumurtasiz bisiler yapmam lazim. Sabah yumurtasiz muzlu pancake yaptim ama olmadi bi karisti dagildi.
Cogu benden once dogirdu salak salak gittim zaten. Dogum gunuydu mevlutuydu.... Simdi elim gidip telefona arayip sormuyorum. Surda bir iki aydir hepten biraktim bi burasi var. Bi buradan tanıştığım kizlarla kurdugumuz 9 kisilik whatsapp grubu o kadar. Bi de günlük annemle konuşuyorum klasik o kadar. Asosyal miyim? Yo. Sadece cevremdekilerden sogudum.
Yiyecegi ya 1 tane ya da onun yarısı :) yumurtanin sarisini koysaydin ya. Alerjisi mi vardi unuttum ben?
Te gebe kalamayanlardan :) buradan degil. Buranin da varmis galiba ama eskilerin kurdugu sanirim. Tanimiyorum cogunu.Burdan derken eylul anneleri degil di mi?
Ya benimkini gayet erkek gibi gitdiriyordum gelip soruyorlardi kiz mi erkek mi? Erkek??! Belli. E belliyse neden soruyorsun.Bazen benim oglumu kiz saniyorlar
Bugun de bir kadin kiz di mi dedi
Ya benimkini gayet erkek gibi gitdiriyordum gelip soruyorlardi kiz mi erkek mi? Erkek??! Belli. E belliyse neden soruyorsun.
Ikincisi kiz mi yoksa
Canım biz adanadayiz internetten alabiliyorsa baksın bakim lansinoh çok iyi diyorlar medela dediğin hastanedeki pompalar gibimiMedela satan yerler var. sumer as.de var mesela,anadolu yakasinda. Benim bildigim orasi.
Cekimi piyasa markalarindan cok daha iyi. Iyice arastirip onu almadigima pismanim.
Benim oglusumada öyle diyorlar belli olmuyormu diyorum bendeYa benimkini gayet erkek gibi gitdiriyordum gelip soruyorlardi kiz mi erkek mi? Erkek??! Belli. E belliyse neden soruyorsun.
Ikincisi kiz mi yoksa
Bir daha yap dene bakalim yine olursa ondandir der bilirsin. Bizimki eti pek sevdi. Esimin kolunu cekistiriyor agzindaki bitinceO da dogru gerci :)
Alerjisi yok da kizarikliklar oldu vucudunda. Bugun vermedim mesela, deneyecegim yumurtadan olabilir.
Yumurtayla pancake yapiyorum cok seviyorduama pipisinin yani ve yuzu kizardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?