Bence baya belli erkek oldugu yani :))) küçük paşa seninki :)Benim oglusumada öyle diyorlar belli olmuyormu diyorum bende
Canım biz adanadayiz internetten alabiliyorsa baksın bakim lansinoh çok iyi diyorlar medela dediğin hastanedeki pompalar gibimi
Ikincisi insallah kiz olsun
erkeK olursa oglusumun aynisi olsun. Adini Doruk2 koycam ustelik. O derece cildirdim
O paraya süt anne tutulurEvet piyasa markalarindan lansinoh iyi ama medela ondan daha iyi. Bu konuda cok arastirdim, denedim :)
Hastane tipi disinda ev icin de var, minik yani elektrikli, tekli ciftli, sessiz calisan fln bir suru model.
Zaten hastane tipi olan cok pahali 3500 kadar :)
http://medela.com.tr/tr/page.asp?id=7 burdan inceleyip arayip ogrenilebilir, satis noktalari var
Bizde de 2 aydır kilo alımı çok az cnm ama dişten sanırım yemedi pek sağlıklı olsunlar da kiloçok mühim değil. Biz vermeye çalılıyoruz şimdibiz aşıları sıkıntı olmadan atlatiyoruz da bu ay kilo almamisiz. halbuki cok yet. herseyi de yer. Diş yuzunden dedi doktor.ona canim sıkıldi biraz. hayirlisi.
Bizde emme olayı yok cnm da sallama vardı bırakınca uyanıyodu. Sonra pışpışlamaya geçtim baktım o da çok sıkıntı oldu uyuyamadı. En sonunda bıraktım odaya suyunu içirdim emziğini verdim ağladı biraz tekrar emzik verdim fAlan yavaş yavaş alıştı. Sonra baktım eli boş olduğu için kafasına vuruyo. Dr eline bişey ver dedi. Uyku arkadaşına alışamadı ben de ağız mendili verdim şimdi onunla oynayarak bi de emzikle uyuyo çok şükür. Uyku arkadaşına da alışıyokizlar siz bebelerinizi emzirerek mi uyutuyorsunuz.. biz oyle alıştık. popoya vurmalar pışpışlar bize sokmuyor. nasıl onu bu aliskanligindan vazgecirebilirim ki.. işe baslayacam. kendi kendine uyumasi lazim..
Aynı durumdayız:/Bazilariyla gecirdigim zamanlara uzuluyorum valla, en boktan sorunlarinda yanindaydim.sonuc husran.
Bn de kendimi asosyal sanıyodum ama baktım çevremde sosyal olunacak az insan varmış meğer. Herkese koş, işine koş, derdine koş sonuç: şimdi elim boş. Bi kaç tane arayan soran var sağolsunlarCogu benden once dogirdu salak salak gittim zaten. Dogum gunuydu mevlutuydu.... Simdi elim gidip telefona arayip sormuyorum. Surda bir iki aydir hepten biraktim bi burasi var. Bi buradan tanıştığım kizlarla kurdugumuz 9 kisilik whatsapp grubu o kadar. Bi de günlük annemle konuşuyorum klasik o kadar. Asosyal miyim? Yo. Sadece cevremdekilerden sogudum.
Giydirmişim kot, papyon, askılı takım. Kadın kız mı dedi manyak mıdır nedirBazen benim oglumu kiz saniyorlar
Bugun de bir kadin kiz di mi dedi
Millet bi değişik bizim bebisler degilBizde de 2 aydır kilo alımı çok az cnm ama dişten sanırım yemedi pek sağlıklı olsunlar da kiloçok mühim değil. Biz vermeye çalılıyoruz şimdi
Bizde emme olayı yok cnm da sallama vardı bırakınca uyanıyodu. Sonra pışpışlamaya geçtim baktım o da çok sıkıntı oldu uyuyamadı. En sonunda bıraktım odaya suyunu içirdim emziğini verdim ağladı biraz tekrar emzik verdim fAlan yavaş yavaş alıştı. Sonra baktım eli boş olduğu için kafasına vuruyo. Dr eline bişey ver dedi. Uyku arkadaşına alışamadı ben de ağız mendili verdim şimdi onunla oynayarak bi de emzikle uyuyo çok şükür. Uyku arkadaşına da alışıyo
Aynı durumdayız:/
Bn de kendimi asosyal sanıyodum ama baktım çevremde sosyal olunacak az insan varmış meğer. Herkese koş, işine koş, derdine koş sonuç: şimdi elim boş. Bi kaç tane arayan soran var sağolsunlar
Giydirmişim kot, papyon, askılı takım. Kadın kız mı dedi manyak mıdır nedir
canım seni biraz da emzik kurtarıyor. benim kız beni emzik olarak kullanıyor. hiç emzik almadı ağzına. kustu emziği verdikçe. ben de denedim senin yaptığın gibi. morarana kadar ağladı da uyumadı.Bizde de 2 aydır kilo alımı çok az cnm ama dişten sanırım yemedi pek sağlıklı olsunlar da kiloçok mühim değil. Biz vermeye çalılıyoruz şimdi
Bizde emme olayı yok cnm da sallama vardı bırakınca uyanıyodu. Sonra pışpışlamaya geçtim baktım o da çok sıkıntı oldu uyuyamadı. En sonunda bıraktım odaya suyunu içirdim emziğini verdim ağladı biraz tekrar emzik verdim fAlan yavaş yavaş alıştı. Sonra baktım eli boş olduğu için kafasına vuruyo. Dr eline bişey ver dedi. Uyku arkadaşına alışamadı ben de ağız mendili verdim şimdi onunla oynayarak bi de emzikle uyuyo çok şükür. Uyku arkadaşına da alışıyo
Aynı durumdayız:/
Bn de kendimi asosyal sanıyodum ama baktım çevremde sosyal olunacak az insan varmış meğer. Herkese koş, işine koş, derdine koş sonuç: şimdi elim boş. Bi kaç tane arayan soran var sağolsunlar
Giydirmişim kot, papyon, askılı takım. Kadın kız mı dedi manyak mıdır nedir
teşekkürler canım. allah razı olsun.Ben çok okuyan az yazan takipçi Ben de bir Yasin alabilirim. Toplu duaları çok seviyorum. Okulda öğretmen bi arkadaşım çocuğu olsun diye 500 Yasin topluyordu. Ben de katıldım. Okudum. İçimden inşallah benim de yavrum olur diye dua ettim. O ay ikimizde hamile kaldık. İnşallah güzel nazya da şifa bulur.
Kız bide fıstık diyorlarBence baya belli erkek oldugu yani :))) küçük paşa seninki :)
kızlar 9 ay bebeği çok güzel yıkadım. hiç sorunsuz. bu sabah altına feci doldurmuş ve yıkamak zorundaydım. bebenin kafasına sıra geldi. hiç sevmez kafasının yıkanmasını. kendini leğenin içinde nasıl geri kaydırdıysa kafa tamamen suyun içine dalıverdi. kulaklar su doldu kesin. insallah kulak iltihabı olmaz. korktum şimdi.
Önümüzdeki hafta sonu Eskişehir e gidicez Kv lere onlar hamur işlerinin ustası giderken tam buğday unu götürürum eltiyle Kv ye yaptırırım ben nasıl kesilir kurultulur bilmiyorum onlar yapsın bende yanlarında çay içerimKv eriste yapmis :) ben degil de benim kuzu sansli :)) tohum alabilirsin dereotu da. Ben serptim 2 senedir büyüyor tohum döküyor tekrar cikiyor :) eriste kv vermese ben deneyecektim. Yamuk yumuk da olsa yufka acardim herhalde :) sen hamaratsin aciyorsundur
ay sağol canım.. içim rahatladı sayende. teşekkür ederim..Canım korkma. Biz havuzda oğlumu sırt üstü yatırıp kafasını tamamen suya sokup yüzdürüyoruz. Hatta suda daldırıyoruz da artık. Çok şükür hiç kulak iltihabı vs olmadı. Hassas nokta kulaklar suya girdiğinde gir çık yapmayacak. Bizimki de bazen havuzda bir anda kendini atınca kontrolsüz olarak kulakları dalıyor ama dediğim gibi problem olmadı hiç.
Cnm ben bugün okudum 3 tane Allah kabul ederse. Erken mi başladım :/ hazır oğlum uyumuşken okudum. Hatta fazlasını da okucaktım ama 3. bitmeden uyandı malesef
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)
Geçmiş olsun cnm diş geliyo da olabilir. Ya da oğlumun sık sık geçirdiği büyüme atağı da geçiriyo olabilir :/
sade kahve bnm eşim de konuşur uykusunda gündü ne yaşadıysa anlatır şimdi oğlum da geceleri değişik sesler çıkarmaya başladı. Biri sağımda biri solumda ben de yorganın altına sokuyorm kafamı :))
Bn de ombre düşünüyodum ama sanırım krepe balyaja döndü fikrimiz :/
Önümüzdeki hafta sonu Eskişehir e gidicez Kv lere onlar hamur işlerinin ustası giderken tam buğday unu götürürum eltiyle Kv ye yaptırırım ben nasıl kesilir kurultulur bilmiyorum onlar yapsın bende yanlarında çay içerim
o da güzel. Ben Kaan istedim esim istemedi ikinciye koyabilirim isimler de uyar hem.
Kiz olursa ruyamda defne diye seslenmistim defne koyacagim dedim. Ama hamile kalmadan 6 ay once falan. Sonra tvde mantar gibi defne ismi cikmaya basladi. Kiz isminde kararsizim
Umarım bir sorun çıkmaz canım. Bana 2 tane daha yasin ekleyebilir misin? Okunanlar oldukça haber veririm. benim kız da uyku arkadaşıyla oynuyor, ninnisini dinliyor ve uyuyor. Gerçi birkaç gündür uyku ve yeme problemimiz var, sallıyorum bazen. Umarım geçicidir.kızlar 9 ay bebeği çok güzel yıkadım. hiç sorunsuz. bu sabah altına feci doldurmuş ve yıkamak zorundaydım. bebenin kafasına sıra geldi. hiç sevmez kafasının yıkanmasını. kendini leğenin içinde nasıl geri kaydırdıysa kafa tamamen suyun içine dalıverdi. kulaklar su doldu kesin. insallah kulak iltihabı olmaz. korktum şimdi.
Oralı mısın yoksaKolundan tutup kuaföre götürücem demiştim gerçek mi olucak ne
Âmin canım senin ve butun kızların kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun insallahkandiliniz mübarek olsun hanımlar. nice mutlu huzurlu kandiller insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?