2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım biz adanadayiz internetten alabiliyorsa baksın bakim lansinoh çok iyi diyorlar medela dediğin hastanedeki pompalar gibimi

Evet piyasa markalarindan lansinoh iyi ama medela ondan daha iyi. Bu konuda cok arastirdim, denedim :)
Hastane tipi disinda ev icin de var, minik yani elektrikli, tekli ciftli, sessiz calisan fln bir suru model.

Zaten hastane tipi olan cok pahali 3500 kadar :)

http://medela.com.tr/tr/page.asp?id=7 burdan inceleyip arayip ogrenilebilir, satis noktalari var

Ikincisi insallah kiz olsun
erkeK olursa oglusumun aynisi olsun. Adini Doruk2 koycam ustelik. O derece cildirdim
o da güzel. Ben Kaan istedim esim istemedi ikinciye koyabilirim isimler de uyar hem.
Kiz olursa ruyamda defne diye seslenmistim defne koyacagim dedim. Ama hamile kalmadan 6 ay once falan. Sonra tvde mantar gibi defne ismi cikmaya basladi. Kiz isminde kararsizim

O paraya süt anne tutulur ama ben kiskanirim

biz aşıları sıkıntı olmadan atlatiyoruz da bu ay kilo almamisiz. halbuki cok yet. herseyi de yer. Diş yuzunden dedi doktor.ona canim sıkıldi biraz. hayirlisi.
Bizde de 2 aydır kilo alımı çok az cnm ama dişten sanırım yemedi pek sağlıklı olsunlar da kiloçok mühim değil. Biz vermeye çalılıyoruz şimdi

kizlar siz bebelerinizi emzirerek mi uyutuyorsunuz.. biz oyle alıştık. popoya vurmalar pışpışlar bize sokmuyor. nasıl onu bu aliskanligindan vazgecirebilirim ki.. işe baslayacam. kendi kendine uyumasi lazim..
Bizde emme olayı yok cnm da sallama vardı bırakınca uyanıyodu. Sonra pışpışlamaya geçtim baktım o da çok sıkıntı oldu uyuyamadı. En sonunda bıraktım odaya suyunu içirdim emziğini verdim ağladı biraz tekrar emzik verdim fAlan yavaş yavaş alıştı. Sonra baktım eli boş olduğu için kafasına vuruyo. Dr eline bişey ver dedi. Uyku arkadaşına alışamadı ben de ağız mendili verdim şimdi onunla oynayarak bi de emzikle uyuyo çok şükür. Uyku arkadaşına da alışıyo

Bazilariyla gecirdigim zamanlara uzuluyorum valla, en boktan sorunlarinda yanindaydim.sonuc husran.
Aynı durumdayız:/

Bn de kendimi asosyal sanıyodum ama baktım çevremde sosyal olunacak az insan varmış meğer. Herkese koş, işine koş, derdine koş sonuç: şimdi elim boş. Bi kaç tane arayan soran var sağolsunlar

Bazen benim oglumu kiz saniyorlar
Bugun de bir kadin kiz di mi dedi
Giydirmişim kot, papyon, askılı takım. Kadın kız mı dedi manyak mıdır nedir

Millet bi değişik bizim bebisler degil

canım seni biraz da emzik kurtarıyor. benim kız beni emzik olarak kullanıyor. hiç emzik almadı ağzına. kustu emziği verdikçe. ben de denedim senin yaptığın gibi. morarana kadar ağladı da uyumadı.

teşekkürler canım. allah razı olsun.

kızlar 9 ay bebeği çok güzel yıkadım. hiç sorunsuz. bu sabah altına feci doldurmuş ve yıkamak zorundaydım. bebenin kafasına sıra geldi. hiç sevmez kafasının yıkanmasını. kendini leğenin içinde nasıl geri kaydırdıysa kafa tamamen suyun içine dalıverdi. kulaklar su doldu kesin. insallah kulak iltihabı olmaz. korktum şimdi.

Canım korkma. Biz havuzda oğlumu sırt üstü yatırıp kafasını tamamen suya sokup yüzdürüyoruz. Hatta suda daldırıyoruz da artık. Çok şükür hiç kulak iltihabı vs olmadı. Hassas nokta kulaklar suya girdiğinde gir çık yapmayacak. Bizimki de bazen havuzda bir anda kendini atınca kontrolsüz olarak kulakları dalıyor ama dediğim gibi problem olmadı hiç.

Önümüzdeki hafta sonu Eskişehir e gidicez Kv lere onlar hamur işlerinin ustası giderken tam buğday unu götürürum eltiyle Kv ye yaptırırım ben nasıl kesilir kurultulur bilmiyorum onlar yapsın bende yanlarında çay içerim

ay sağol canım.. içim rahatladı sayende. teşekkür ederim..

Eşim sayıklarken çok eğleniyorum ben saç hakkında net değilim henüz, bi müddet daha beklerim gb ama bi değişiklik yapacağım kesin

Kolundan tutup kuaföre götürücem demiştim gerçek mi olucak ne

Benim de içimde kalan bi isim var, telaffuz ederken başka isimlerle karışabilir diye istemeye istemeye vazgeçmiştim ama ikinci de erkek olursa kesin onu koyarım

Umarım bir sorun çıkmaz canım. Bana 2 tane daha yasin ekleyebilir misin? Okunanlar oldukça haber veririm. benim kız da uyku arkadaşıyla oynuyor, ninnisini dinliyor ve uyuyor. Gerçi birkaç gündür uyku ve yeme problemimiz var, sallıyorum bazen. Umarım geçicidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…