Geçmiş olsun canım ateş vs. Oldu mu?kızlar biz aşıya gidiyoruz..
Bazen memede uyuyup kalıyor ama genelde ayakta sallıyorum hiç istemesemde:/ kendi kendine uyumayı ne zaman ve nasıl öğreteceğim bilmiyorumkizlar siz bebelerinizi emzirerek mi uyutuyorsunuz.. biz oyle alıştık. popoya vurmalar pışpışlar bize sokmuyor. nasıl onu bu aliskanligindan vazgecirebilirim ki.. işe baslayacam. kendi kendine uyumasi lazim..
Bilmiyorum ki canım benim ki tekliydi...Canım tekli ile çiftli arasında çok fark varmi
Ben bayramdan sonra yapıcam karar verdim :))Arkadasin dis partisine gittik, ozendim valla, her an yapabilirim
Dün bi bebek mağazasına gittik çalışan kızlar benim kızımı da erkek sandılarBazen benim oglumu kiz saniyorlar
Bugun de bir kadin kiz di mi dedi
Canım kabartma tozu yerine maya tavsiye ederim,icinde demir olmak üzere bir sürü vitamin var ve sağlığa çok faydalı hem poğaçan pofufuk pofufuk yumuşacık olur.Paket :)
Bazılarının yaptığı sırf boş boğazlık yani pempe hırkalı oğlan mı olur saf saf konuşuyor lar..Geçmiş olsun canım ateş vs. Oldu mu?
Bazen memede uyuyup kalıyor ama genelde ayakta sallıyorum hiç istemesemde:/ kendi kendine uyumayı ne zaman ve nasıl öğreteceğim bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım benim ki tekliydi...
Ben bayramdan sonra yapıcam karar verdim :))
Dün bi bebek mağazasına gittik çalışan kızlar benim kızımı da erkek sandılar
Halbuki hırkası ve çorapları pembeydi
Ac goster oglum demelik ya onlar da neyse...Kız bide fıstık diyorlar
Mayali yapiyordum bende ilk defa boyle yaptim. Kabartmaya gerek olmuyor ya isime geldi sanirim :-/Canım kabartma tozu yerine maya tavsiye ederim,icinde demir olmak üzere bir sürü vitamin var ve sağlığa çok faydalı hem poğaçan pofufuk pofufuk yumuşacık olur.
Arada da hayati kolaylastirsinlar dimi amaÖnümüzdeki hafta sonu Eskişehir e gidicez Kv lere onlar hamur işlerinin ustası giderken tam buğday unu götürürum eltiyle Kv ye yaptırırım ben nasıl kesilir kurultulur bilmiyorum onlar yapsın bende yanlarında çay içerim
Ne kiBenim de içimde kalan bi isim var, telaffuz ederken başka isimlerle karışabilir diye istemeye istemeye vazgeçmiştim ama ikinci de erkek olursa kesin onu koyarım
Aynen canımArada da hayati kolaylastirsinlar dimi ama
Yer bence. Cunku alerjili bebislere çoktan yediriyorlar diye biliyorum.Kızlar kv keçi sütünden yoğurt ve peynir yapacak kızım 8 aylık oldu bunları yiyebilir değil mi?
Arkadaşda beyaz eşya gibi sans isiymis kac yıllık arkadasım yediğiniz içtiğimiz ayrı gitmezdi en ufak sorununda teselliyi bende arardi cocuğumu görmeye bile gelmedi en son ben yazmıştım ben yazmayinca o da aramaz sormaz olduBazilariyla gecirdigim zamanlara uzuluyorum valla, en boktan sorunlarinda yanindaydim.sonuc husran.
Tespite gel :-/Arkadaşda beyaz eşya gibi sans isiymis kac yıllık arkadasım yediğiniz içtiğimiz ayrı gitmezdi en ufak sorununda teselliyi bende arardi cocuğumu görmeye bile gelmedi en son ben yazmıştım ben yazmayinca o da aramaz sormaz oldu
tamamcanım ekliyorum. toplam 34 oldu.Umarım bir sorun çıkmaz canım. Bana 2 tane daha yasin ekleyebilir misin? Okunanlar oldukça haber veririm. benim kız da uyku arkadaşıyla oynuyor, ninnisini dinliyor ve uyuyor. Gerçi birkaç gündür uyku ve yeme problemimiz var, sallıyorum bazen. Umarım geçicidir.
canım hiç ateş olmadı. şişlik de olmadı iğne yerinde. huzursuzluk da yok. zaten hafif bir iğneymiş.Geçmiş olsun canım ateş vs. Oldu mu?
Bazen memede uyuyup kalıyor ama genelde ayakta sallıyorum hiç istemesemde:/ kendi kendine uyumayı ne zaman ve nasıl öğreteceğim bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım benim ki tekliydi...
Ben bayramdan sonra yapıcam karar verdim :))
Dün bi bebek mağazasına gittik çalışan kızlar benim kızımı da erkek sandılar
Halbuki hırkası ve çorapları pembeydi
Çok şükür canım gecmis olsuncanım hiç ateş olmadı. şişlik de olmadı iğne yerinde. huzursuzluk da yok. zaten hafif bir iğneymiş.
Yiyebilir canım ben keçi yoğurdu ve peyniri veriyorum 6.ay dolduğundan itibaren sütunu de sutlac ve muhallebide kullanıyorumKızlar kv keçi sütünden yoğurt ve peynir yapacak kızım 8 aylık oldu bunları yiyebilir değil mi?
35 yap onu :)tamamcanım ekliyorum. toplam 34 oldu.
harikasin sen35 yap onu :)
teşekkürler canımÇok şükür canım gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?